dimarts, 23 de juny del 2009

ALLAU DE SOL.LICITUDS PER A L'ESCOLA TALLER DE L'ANTIC MONESTIR

Al voltant de 250 persones han sol.licitat una plaça a l'escola taller que la Conselleria d'Ocupació ha concedit a la Mancomunitat de la Valldigna per a formar a desocupats en diversos oficis relacionats en la restauració arquitectónica, alhora que es rep un salari. Només mig centenar seran admesos.
Este taller, que s'impartirà en l'antic monestir, es denominar Santa Maria de la Valldigna III, i seguirà les línies marcades pels dos anteriors. És a dir, perseguirà la formació de desenes de persones desocupades que aprendran un ofici mentres reben un salari per la seua participació en el taller.
Amb este taller ocupacional es vol ajudar a recuperar l'antic monestir amb la posada en pràctica d'ensenyances en diverses disciplines.
En anteriors tallers s'havien impartit classes de jardineria, cantería i obra. En esta ocasió es tractaran les especialitats de maçoneria, jardineria i auxiliar d'arqueologia amb una duració de 40 hores setmanals en cada modalitat.
Els interessats a prendre part en este taller poden inscriure's en les oficines del Servef de Tavernes, en el carrer Gabriel Hernández 51, o també poden acudir a la seu de la Mancomunitat, en la Plaça del País Valencià 10 de Benifairó, o en el telèfon l 962 812 535.