dimarts, 9 de juny del 2009

EL RESULTAT DEL BLOC EL DESLLEGITIMA PER A PRENDRE EL RELLEU A L'ALCALDIA

El resultat de les eleccions europees de diumenge, on el Bloc Nacionalista Valencià només va obtindre 51 vots, poc més del tres i mig per cent, i va quedar en cinquena i darrera posició, desllegitima encara més a aquesta formació per a prendre el relleu de l'alcaldia de Simat, previst per a l'abril de 2010. El de diumenge es el pitjor resultat del Bloc a Simat des dels primers temps de l'UPV, i la davallada és gairebé del 50%, de 96 vots a les europees de 2004, a 51 vots diumenge passat.
El regidor d'EU-Arc Iris, que es va abstindre en la votació de la moció de censura, ja va anunciar que quan arribe el relleu votarà en contra de la candidata pactada, per diversos motius. En primer lloc perquè el Bloc va ser el principal responsable de que el PP estiguera 14 mesos a l'alcaldia en posar damunt la taula unes exigències inassumibles, entre elles la meitat de l'alcaldia, l'única cosa que sembla importar-li al BNV, perquè de gestió no n'estem veient per part del Bloc en aquest primer any de tripartit. La major part de la gestió està en mans de Joan Serra, amb poca fortuna i menys èxits. De la promoció cultural, que hauria de ser competència de Juli Ibáñez, s'encarrega en gran part l'alcalde socialista, així com de la millora de les instal.lacions esportives, encara que siga per fer pistes de pàdel, i no en diem res del trinquet. De la participació ciutadana, competència de la futura alcaldessa del Bloc, millor ni en parlem a la vista de com s'està portant la negociació del PGOU, de com s'han aprovat els pressupostos, de com s'han decidit les obres del Pla Zapatero, i del fracàs de l'associacionisme.
És a dir, en mans del Bloc estava conformar des d'un principi el govern actual i haver impedit 14 mesos de PP, però les seues exigències ho van impedir. Durant catorze mesos mantenen les seues exigències fins que el PSOE es decideix a engolir-se-les, i es conforma un govern que a hores d'ara no té cap fulla de servei més enllà de contenidors d'oli i pipicans. I de sort que Zapatero ha soltat la pasta, perquè si no ens quedem papant mosques.
Seguim sense PGOU i sense horitzó que s'albire, seguim sense polígon industrial i sense horitzó que s'albire, seguim amb l'urbanització de la Font Menor paralitzada i sense horitzó que s'albire. I bona part de la culpa la té el Bloc per haver mantingut 14 mesos la seua posició de força, perquè les alcaldies no s'obtenen fent xantatge als socis de govern, sinó guanyant eleccions.
A la vista dels resultats de diumenge, és evident que entre els militants i simpatitzants del Bloc hi ha desencant, fonamentalment per la deriva ideològica que es va fargar en el congrés de febrer.

25 comentaris:

Anònim ha dit...

La davallada del Bloc ha sigut clarament per super Morera. Per a guanyar vots prop de la ciutat de València, s'han perdut en localitats tradicionalment nacionalistes i d'esquerres com Simat. Però en el Total al País Valencia s'han perdut vots, ho siga, l'estratègia de "si ni agraden aquestos principis, en tinc altres" ha eixit fatal.
Ara, les Europees no tenen res que vore amb locals i la tendència del bipartidisme és a tota Espanya. Al Bloc li queda una carta per jugar, la de tindre l'alcaldia en l'últim tram de la legislatura, si ho fa bé tindrà molt a guanyar.

Anònim ha dit...

Que gentola esta de l'arc iris. Sabeu massa be que no te res que vore les locals i les europees. La única conclusió que podeu traure, es que la gent de Simat confia més en el bloc per a dirigir el poble, que per a representar-los a Europa. Però no patiu, les interpretacions son gratuïtes i ja sabem de quina fusta esteu fets els d'arc iris.

Anònim ha dit...

Els d'Arc Iris pareix que ja sabem de quina fusta son?
Però no t'he sentit parlar mai de quina fusta estan fets els altres?
Seran caoba o movila?

Anònim ha dit...

Xapó al del primer comentari.
Molt correcte i sense paraules malsonants.

Anònim ha dit...

un altre xapó, al del primer comentari.

Anònim ha dit...

Barret cal dir barret

Anònim ha dit...

Rectifique: Barret al del primer comentari.
I graciés al corrector que no m'ha dit torpe, burro o similars.
Faig lo que puc.

Anònim ha dit...

El que volia dir era "Burret, cal dir barret".

Anònim ha dit...

q?????????

Anònim ha dit...

si perque per corregir-te per eixa tonteria, és com si vullguera dir-te burret

Anònim ha dit...

Ací tots ens coneixem i sabem de quina pasta està fet cadascú.
O hi ha algú que no conega Eladi, Serra o Joan Maria?
Sense comentaris, sobren les paraules.

Anònim ha dit...

Algú coneix als fantasmes dels tRIgos, i al cosi asesor de la falange.

Anònim ha dit...

Sembla que hi ha algú una miqueta rabiós.

Anònim ha dit...

SI, algú està enfadant-se una miqueta.
Això déu ser bo. Les veritats amrguen

Anònim ha dit...

No serà la Gloria d'espanya. bufaeta i amb revanxa.
A no sera el trigo llarc, agafant les vacances electorals.
Ni pa ni coca. borratxera.

Anònim ha dit...

Si, realment estan enfadats.

Anònim ha dit...

quant de temps lliure té la gent d'Arc Iris per a fer la mona

Anònim ha dit...

I tu què estàs fent, el ximpancé?

Anònim ha dit...

El temps lliure sembla que el tenen els de l'ajuntament, que van organitzant teatrets en hores de feina.
Això si, paguen tots, tant els que van como els que no van.

Anònim ha dit...

És la primera vegada que entre ací i crec que si tot el temps que heu invertit ací ho haguereu fet ajudant a l'Ajuntament ( i en conseqüència al poble) seriem ja la població amb més alt nivell de vida de Europa. Però no, a malgastar-lo crispant, insultant i enfrontant-se a tots.

Anònim ha dit...

A que Colom no va malgastar el temps?
I on estava l'agruapció socialista mentre es fea ric?
N'hi han molts que no perden el temps.
L'aprofiten tot el que poden: negocis, subvencions, assesors pagats, etc.

Anònim ha dit...

Ajudar a l'ajuntament?
Jo he anat a alguns plenaris, i prou és que EU propose algo per a que el tripartit ho tombe.

Anònim ha dit...

I a nosaltres qui ens ajuda?
L´Ajuntament?...
L´Assessor?...
La Poli Local?...
El Superpentaregidor?...
Eladi?...

Aquesta gent voldrien que alguns reventaren com una boleta, però els que van a reventar van a ser ells d´ací 22 mesos.

Anònim ha dit...

Des de fa molts anys, els que han manat a l'ajuntament, no han volgut mai cap ajuda.
Ells s'ho guisen i els s'ho mengen.

Anònim ha dit...

Ni Vicent ha vullgut ni Eladi vol ajuda, així tot per a ells, que ningú és furte rés.Bons son ells......i son d´esquerres, no ?