dimarts, 16 de juny del 2009

NOU DESORI DE GESTIÓ, ARA A LES FOIES

L'assemblea de veïns de les Foies per a asfaltar camins no genera cap obligació fiscal, molts veïns es neguen a pagar, i el multigovern els qualifica "d'insolidaris". Són les conseqüències de fer les coses mal fetes. L'alcalde va rebre la visita ahir d'algun veí per a comunicar la seua voluntat de no fer front a cap pagament.
L'intent de fixar l'obligació de pagar amb l'establiment de contribucions especials al ple va fracassar per la il.legalitat de la mesura. Arran d'això, l'ajuntament força una assemblea per a que els propis veïns assumiren la despesa, una assemblea a la que als afectats de Simat se'ls convoca per ban, i als de fora per escrit. Però ara l'acord de l'assemblea no genera cap obligació de pagar, opció a la que s'acolliran tots aquells que estan en desacord amb la proposta.
L'origen de tot està en la concessió d'una subvenció del Govern central publicada el 4 de febrer de 2008, corresponent a la convocatòria per a pal.liar danys de les pluges d'octubre de 2007. El BOE diu que el Govern assumeix el 50% del cost del projecte que va presentar l'ajuntament, i la resta correrà a càrrec de la corporació local, això sí, sense perjudici de que es sol.licite ajuda a altres administracions, com ara la Diputació.
La Diputació no n'ha volgut saber res. Mal per la seua banda, però així les coses, el BOE no diu res de que els particulars hagen de rascar-se la butxaca per a estalviar uns diners a l'Ajuntament.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

En algun comentari sobre el tema de les Foies, s'ha dit que els d'Arc Iris son gentola.
A eixe li pregunte si també, alguna vegada, li ha dit GENTOLA a alguns dels que han fet i desfet per l'ajuntament en els darrers anys.
Alguns d'ells, fins i tot s'han fet rics.

Anònim ha dit...

Pues si com anomeneu als que s´han fet rics, i no han treballat pel bé del poble?

Anònim ha dit...

Un eixemple de demòcrata:

Una persona s'ha queixat que al Pla de Corrals no va hi haver subvenció.

Contestació del demòcrata:
Te jodes.

Anònim ha dit...

Pues per ahi, n'hi ha un altre que quan esta web va denuciar el mal estat de local on vacunaven als gossos, va dir
"Que punxen al d'Arc Iris"
Un altre eixemple dels personatges que s'interessen pel debat i la crítica.

Anònim ha dit...

Està clar, hi ha més d'un demócrata tolerant en la política simatera.