divendres, 12 de juny del 2009

L'AJUNTAMENT CONVOCA ALS PROPIETARIS DE LES FOIES PER A ENDOSSAR-LOS LA "PAGA EXTRA D'ESTIU"

L'Ajuntament de Simat ha convocat este dissabte als propietaris de les Foies per a convèncer-los de que han de pagar part de l'asfaltat de camins que ha projectat el multigovern local.
L'Ajuntament va rebre una subvenció del Govern central que cobria el 50% del cost de l'asfaltat de camins a les Foies, i confiava que la resta fins a completar el cost arribara de la Diputació. Però "ah amigo!!, con la Iglesia hemos topado". La Diputació ha dit que no dóna un cèntim.
Davant la negativa del parafeixista de Xàtiva, la solució inicial de l'Ajuntament era fer passar el 50% del cost com a contribució especial per als veïns beneficiaris, i ho va intentar introduir al darrer ple, encara que va fer marxa enrere en adonar-se'n de la irregularitat.
Ara ha convocat als veïns per a fer-los la següent proposta: de la quantitat que resta per completar el cost del projecte, l'Ajuntament se'n farà càrrec del 40%, i els veïns pagaran el 60%.
Arc Iris ha consultat a representants de l'Associació de Veïns de les Foies, que aglutina a més d'un centenar de propietaris, i ja pot avançar que la proposta va a ser rebutjada. Els veïns no estan d'acord amb aquesta fòrmula per diversos motius, però sobretot perquè l'asfaltat de camins al Pla de Corrals, l'altra urbanització de muntanya de Simat, no ha tingut cap cost per als veïns, i a les Foies reclamen el mateix tractament.
Arc Iris havia pensat en posar-se en contacte amb l'Ajuntament per conéixer la versió municipal, encara que hem desistit davant la sospita de que l'assumpte siga competència de Joan Serra.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Com sempre, si manara Arc Iris haguera sigut de bades. Arc Iris és el "Florentino Pérez" de la política a Simat. El superpartit que diu que no a res, coste el que coste (com estem a l'oposició i prometre és de bades...). Arc Iris va per Simat fent creure als veïns, que si estigueren ells totes les seues demandes serien satisfetes. Sou molt falsos.

Anònim ha dit...

si es deveres, lo del pla de corrals.sobren parasules.

Anònim ha dit...

Però anem a vore, ¿es veritat que volen fer pagar una part al veins?
¿si o no?
Entonces que dius.

Anònim ha dit...

s´ha de pagar en diners de tots l´asfaltat de camins particulars?

Anònim ha dit...

Aconsegir que s'asfalte la carretera ,desde el creuament de Barx fins a la font Nova ,amb una subvencio del 75%, mes tres camins que es consideren publics,amb un cost mitja de 153€ per caseta, i 9 € per cada 1000 m2 de parcel·la sense edificar, i podem disfrutar este estiu d'una bona carretera, crec que te que ser motiu d'alegria per a tots els veins.

Anònim ha dit...

En el Pla de Corrals l'ajuntament sols pagava els homes per escampar el cement, la resta ho pagaven els propietaris( camions de cement, fil d'aram etc) al menys on jo tinc la caseta.

Anònim ha dit...

En el Pla de Corrals l'ajuntament sols pagava els homes per escampar el cement, la resta ho pagaven els propietaris( camions de cement, fil d'aram etc) al menys on jo tinc la caseta.

Anònim ha dit...

hala aneu, aneu...que l´ha clavada de pata ha sigut impresionant, triguets no teniu ni idea.

Anònim ha dit...

Ara només falta que els camins públics els asfalten els veïns i es convertisquen en particulars.
Heu pensat de posar un peatge a la gent que vulga anar i que no tinga terra a Les Foies?
O tal vegada un impost per costejar la tuberia il·legal del Xus? -amb permís consentit de Colom-
Esperarem a vore que més se li ocorreix a l´Ajuntament.

Anònim ha dit...

Afortunadament la reunió dels veïns de Les Foies vos ha deixat en bragues.
Jo crec que aquest bloc fa a Arc Iris més mal que bé. No vull pensar que la gent d'Arc Iris son tots com els que porten aquesta pàgina. Feu moltes cagades i se vos veu que voleu manar coste el que coste. Soc un particular que no soc simpatitzant de cap partit i resulta que quan dic algo que no vos agrada soc del trident o del pp.
Deuríeu assumir que hi ha gent que no li agrada que digueu que tot està mal fet, TOT. Pareixeu el pp de Rajoy.
Quan estigueu frustrats i amargats, preneu una til·la en comptes de posar-vos a escriure una entrada.

Anònim ha dit...

Els únics que poden fet mal o bé, son els que manen, que per això tenen el poder i els diners.
Hem estat anys sentint que tot està bé. Ja era hora que algú no estiguera d'acord.