dilluns, 22 de juny del 2009

LA SUBHASTA DE COLOMS ACUSA TAMBÉ LA CRISI

NOMÉS S'HAN RECAPTAT 4.000 EUROS
La tradicional i ancestral subhasta de coloms celebrada dissabte a Simat, que posa fi a la temporada de competicions, només va recaptar 4.000 euros, 1.700 menys que a la subhasta de l'any passat, amb l'agreujant de que enguany hi participaven vint coloms més que l'any passat.
Els colombaires de Simat van sopar divendres, i dissabte al migdia es va celebrar la subhasta, que consisteix en licitar per animals d'altres propietaris per una posterior amollada en la que el guanyador s'emporta la quantitat recaptada, descomptades les despeses de l'organització, a més de quedar-se en propietat el colom pel que ha licitat.
Tradicionalment el propietari del colom guanyador rep el 40% dels diners recaptats, el segon premi és del 20%, i el tercer premi del 10%. La resta és per a la Societat. No obstant, enguany nou coloms han fet ple i han compartit el premi, amb la qual cosa cada colombaire guanyador ha reintegrat 311 euros després d'haver licitat pel colom amb el que ha participat.
La recaptació de l'any passat va ser de 5.700 euros, el que porta a deduir que la crisi també ha afectat al món de la colombicultura.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hi ha crisí i l'alcande fent vacances
supose que pagades.
Seran ja les d'agost o ens deixara altra vegada el terror dels carrers,i tindrem que pagar dos sous d'alcalde.