dilluns, 22 de juny del 2009

DAVID MOGORT RECULL EL PREMI DE LA UNIVERSITAT A L'AJUNTAMENT DE SIMAT


El regidor d'Hisenda i secretari local del PSPV de Simat, David Mogort, va recollir divendres un premi de la Universitat de València atorgat a l'Ajuntament de Simat com a institució col.laboradora. El reconeixement s'hi va concedir amb motiu de l'acte de cloenda del curs acadèmic, en el que van participar el rector, Francisco Tomás; la tinent d'alcalde de Gandia, Liduvina Gil, i Joan del Alcázar, director del centre de Gandia de la Universitat.
Diverses empreses i institucions de la Safor van rebre el reconeixement de la Universitat com a entitats amigues, entre les que hi ha els ajuntaments de la Valldigna. En nom de Simat, en absència de l'alcalde, va ser David Mogort qui va recollir el guardó, mentre que els alcaldes de Benifairó i Tavernes sí van acudir.
A més, també es van lliurar els premis als millors expedients acadèmics de la comarca, i l'acte va finalitar amb un concert de l'Orquestra Filarmònica de la Universitat.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Anim David el pròxim premi l'arreplegaras com alcalde.
Eladi Manar= PSOE -350 vots

ValldignaDigital ha dit...

Article citat

http://valldigna.bloc.cat/post/17498/259748

ValldignaDigital no es fa responsable de cap dels comentaris que aqui apareixen que no hi vagen enllaçats i degudament referenciats per la redacció del Blog diari.

Sempre que citem o reproduïm algún article solem comunicar-ho, mitjançant un enllaç a comentaris com aquest, qualsevol altre comentari, que no reuneixca aquestes característiques, no respón al criteri documental que intentem fer servir i per tant no ens fem responsables.

ARC IRIS, pot fer servir la comprovació de IP's per verificar l'autenticitat del missatge