dissabte, 19 de setembre del 2009

DILLUNS HI HA PLE O NO?

Depén. Si consultem la web municipal no hi ha ni ple ni buit. Ara bé, com que el nostre regidor ha estat convocat, sabem de cosa certa que hi ha ple a les 19.30. Això quan Serra estava a l'oposició no passava.

5 comentaris:

quan rodarà el cap "polític" de Montagud escales avall des del Saló de Plens fins les reixes de la porta de l'Ajuntament rodolant com una bola de greix? HORITZÓ 2011 ha dit...

La responsabilitat política del desgavell informatiu te nom i cognonms: Juli Ibañez "alies l'auto 10"

La responsabilitat no política de la manca d'informació a la web municipal també te nom: un tècnic informatic de benifairó contractat a dit i prou caret, que festeja en simat i es amiguet dels bloqueros i sociates varios.

Laa responsabilitat de la falta d'informació sobre el PGOU també te nom: Joan Serra.

La responsabilitat política de les males formes de l'ajuntament també te nom: Eladi Mainar, conegut per ser l'alcalde menys votat del País i la persona menys estimada a Simat.

La responsabilitat política de la no participació ciutadana també te nom: Agustina Brines.

la responsabilitat política de l'invisibilitat te pa repartir -proveu a buscar a agus, fany, david o juli a l'ajuntament i ja ens contareu com quedeu

"A cadascú el que li pertoque", no ?

Anònim ha dit...

El ficar a dit pareix que és la politica de Serreta i no sols amb l'informatic,després va presumint de colocasions.
Va començar amb l'assessor i no ha parat.
La resta els 3.000 i pico veins tambe volem saber "Que hay de lo mio
señor Super-regidor"

Anònim ha dit...

SI lo de bola de greix, no te censura. lo de gilipolles, tampoc.jilipolles, el mensaje i jilipolles el mensejer.

Anònim ha dit...

El gran engany de l'alta tensió: Una visió des de la Valldigna
Article de Vicent Company i Sancho, membre de la Coordinadora contra l'Alta Tensió de la Valldigna
La línia d'alta tensió entre Castelló de la Ribera i Gandia que creua la Valldigna és un corredor de 440 quilowatts ampliable per subministrar l'energia necessària a les faraòniques urbanitzacions previstes a la costa del País Valencià. Després de molts recursos, la línia ha estat paralitzada pel Tribunal núm. 5 Contenciós-Administratiu de València amb sentència d’octubre de 2005 que Iberdrola i la Generalitat han ignorat descaradament i han continuat executant les obres amb coacció policial, l'engany i la manipulació de la informació.

El projecte de 1991 va ser rebutjat per l’oposició enèrgica de Barx, recolzat per la Generalitat i Gandia, i el 1994 se’n va presentar un per dins la Valldigna i després de cinc projectes alternatius, el 1998 es va presentar l’actual que creua de ple la comarca. La Valldigna s’organitzava en contra: es constituia l'Associació de Propietaris Afectats per la Línia d’Alta Tensió (APALAT) i la Coordinadona contra l’Alta Tensió de la Valldigna, pionera en la reivindicació contra la LAT al País Valencià. L’any 2003 el traçat va ser declarat d’utilitat pública per la Generalitat, i el 2005 Iberdrola signava un conveni per separat amb els ajuntaments (que finalment Simat no va ratificar) on es negocia el pas de la línia pels seus municipis.

L'oposició ferma de la Valldigna

La societat civil de la Valldigna s’ha oposat fermament perquè es nega a veure agredida la comarca pels interesos econòmics i especuladors. Cal recordar tres manifestacions a Tavernes, el 1999, 2001 i 2004, amb més de 6.000 persones d’un total de 22.000 de la coamarca i la gran manifestació unitària de València, de l’1 d’abril de 2006, que va ser l’origen del Fòrum Unitari Contra l’Alta Tensió (FUCAT) que agrupa a totes les plataformes del País Valencià.

Els motius de l’oposició a la LAT (aèria o soterrada) són molts i diversos. Pel que fa a la salut, hi ha nombrosos estudis científics publicats en revistes del màxim prestigi, com l’American Journal of Epidemiology, que relacionen malalties tan greus com la leucèmia i els tumors malignes, especialment en xiquets i ancians, per exposició a la radiació electromagnètica produïda per infrastructures d'alta tensió.

La línia anul·la iniciatives econòmiques futures per la depreciació del terreny, la creació de servituds i la impossibilitat de dur a terme cap activitat agrícola o industrial a prop de les torres. Implica, per tant, unes conseqüències greus i irreparables sobre les economies locals de les terres afectades.

Vicent Company i Sancho. Més informació al bloc del Fòrum Unitari Contra l'Alta Tensió i al bloc Valldigna Digital

Anònim ha dit...

L'article no diu tot el que deuria dir.
Colom que va signar l'autorització per a pasara la linea, va poder continuar en el seu càrrec gràcies al BLOC.
Si no volien al PP, haver posat a qualsevol altre regidor del PSOE,
Alex per eixemple.
Però com sempre, ni si ni no, per a que tot quede igual.