dijous, 17 de setembre del 2009

EL BLOC REPUDIAVA EN 2006 EL PGOU QUE ARA HA VOTAT


Aureli Mansanet, Felip Pastor i J. J. Merí, en octubre de 2006. (foto: Las Provincias)
El 26 d'octubre de 2006, qui llavors era secretari d'Organització del Bloc de la Safor, Felip Pastor, va fer en una roda de premsa les següents afirmacions: El Bloc presentarà un recurs contenciós administratiu contra la decisió del govern municipal de Simat d'aprovar un PGOU amb camp de golf i macrourbanització. A més a més, anunciava que trencava relacions amb el govern socialista i li retirava el seu recolzament. Ni es va presentar el contenciós ni es van trencar relacions amb el govern del PSOE.
Mesos abans, qui era secretari general del Bloc de la Safor, Emili Selfa, declarava amb rotunditat que "si del Bloc depén, a Simat no s'hi farà mai cap camp de golf ni cap macrourbanització, ni per acció ni per omissió".
Felip Pastor afirmava en la roda de premsa del 26 d'octubre de 2006, en la que estava acompanyat dels dos regidors del Bloc de Simat, que la inclusió en el document urbanístic d'un camp de golf i una macrourbanització no es va fer de forma completament transparent.
Felip Pastor, va acusar l'executiu local d'una “perversió juridicoadministrativa” en els tràmits del procés d'aprovació del PGOU, el mateix que ara s'ha remés a la Conselleria de Territori sense cap procés de participació ciutadana, un àrea, a més, la de participació ciutadana, en mans de la regidora del Bloc Agunstina B. Sirerol.
Pastor declarava, flanquejat per Aureli Mansanet i Juanjo Merí, que el procés havia d'haver sigut “totalment transparent, perquè es tracta d'un document de màxima importància per al poble”.Per este motiu, el Bloc anunciava que retirava "definitivament" el suport al govern socialista de Simat de la Valldigna.
Pastor va ser encara més contundent quan va acusar l'executiu de Simat d'haver comés “un frau de llei”. “No sols han ocultat informació a l'oposició sinó que han enganyat al poble sencer”, va dir.
Doncs bé, amb eixe mateix frau de llei, amb la mateixa informació ocultada, i amb el mateix engany al ciutadans, el Bloc ha donat ara el seu vot per a remetre el mateix PGOU amb possibilitat de camp de golf sense sotmetre'l a informació pública.
És a dir, les paraules que Pastor va pronunciar en 2006 serien perfectament aplicables al seu propi partit a Simat.

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Pues fixa't tu, que quan s'haja d'aprovar de forma definitiva al ple el PGOU amb el camp de golf, en mans de qui estarà l'alcaldia? Del Bloc. He, he, he.

Anònim ha dit...

I què voleu? Això és el que hi ha. Pa fer això hagueren pogut deixar al PP a l'alcaldia. Ho haguera fet més ràpid i el Bloc i ERC s'hagueren estalviat la vergonya.

Anònim ha dit...

Que no és el mateix... TRIGOS CANSINOS

Anònim ha dit...

I dale amb els trigos. No sé qui és més cansino.

Anònim ha dit...

Si eixe carrega contra els triguets és del Bloc, per favor, podía explicar el contingut de l'article, a més d'insultar?

Anònim ha dit...

No se perquè seguiu insistint.
Esta gent es meneja per interesos, per figurar, per manar (Eladi, Serra) o bé són partits "localistes" (BLOC), que a cada poble fan una cosa o pacten ací amb uns allà amb altres.
I no hi ha més que rascar. És aixina

Anònim ha dit...

I Aureli ??. Desaparegut
I Merí ??. Desaparegut
I Pastor ??. Desaparegut
I Selfa ??. Desaparegut.

I que diuen els qui hi han ara (Agus i Juli): Tralari, tralara, a mi no em pregunteu que jo no estava.
I compte comptat, el poble enganyat i visca el poc trellat.

Anònim ha dit...

VOLEM TRIG NET

Anònim ha dit...

I jo vull una empanadilla de guisants. Ja, ja, ja.

Anònim ha dit...

Si si molt de triguets amunt i avall, però els que han fet, permitit o alentat l'empastre del PGOU, més callats que els morts.
Sinvergüences que sou.

Anònim ha dit...

Aqui l'únic cansino que hi ha eres tu VICTORET-BES

Anònim ha dit...

frio, frio.... moliner

Anònim ha dit...

Estarà "frio, frio".
Ací l'única cosa que està "caliente caliente", és la forma que les eminències d'un partit i altre, venen manejant l'assumpte del PGOU, des de ja fa molts anys.
I això és la greu.