divendres, 25 de setembre del 2009

EL RECTOR DEMANA COL.LABORACIÓ A L'AJUNTAMENT PER CREAR UN MOVIMENT CATÒLIC INFANTIL

El rector de la parròquia de Sant Miquel de Simat, Alberto a seques (sense el Don), ha demanat la col.laboració de l'Ajuntament per posar en marxa el Moviment Júnior d'Acció Catòlica, una mena de Noves Generacions de l'Església que té per finalitat animar als joves en el seu procés de formació com a militants catòlics, i amb un objectiu últim que és el de tota l'Església: l'evangelització, es a dir, el proselitisme catòlic per creure en aquells que ens volen fer creure que tots els fenònems per als que la Humanitat no ha trobat resposta, tenen una explicació divina.
La petició de col.laboració es va fer en una conversa que es va produir entre el rector Alberto, l'alcalde, Eladi Mainar, i altres membres del pentapartit (Mc Arthur no hi era) durant un vi d'honor que van oferir els nous festers de Santa Anna al bar Sagasta, conversa a la que ha tingut accés Arc Iris.
Definitivament el bar Sagasta és un mal lloc per a que l'alcalde mantinga converses compromeses.
El que cal saber ara és si el pentapartit accedirà a la petició de col.laboració del rector Alberto per posar en marxa a Simat el moviment júnior catòlic, però d'entrada sembla que hi havia predisposició. De fet, al mateix vi d'honor ja es van donar noms de possibles madrines del nou moviment catòlic.
El Moviment Júnior d'Acció Catòlica és un moviment de xiquets, xiquetes i preadolescents que són acompanyats per educadors i educadores adults per a animar-los en el seu procés de formació com a militants cristians. La seua opció pel món infantil fa que el seu objectiu siga l'evangelització dels xiquets, xiquetes i preadolescents perquè es plantegen la seua vida com a militants cristians. La seua acció es desenvolupa des de l'àmbit de la parròquia, en els llocs on els xiquets i xiquetes estan.
Arc Iris adverteix al pentapartit de que si se li ocorre col.laborar d'alguna forma amb la sucursal del Vaticà emprendrà totes les accions formals i informals que calguen, i demana als xiquets i preadolescents de Simat que s'involucren en altres causes més nobles, al marge de l'Església Catòlica, una institució que des de fa dos mil anys i fins ara està cometent bestieses, des de ajusticiar a científics, fins a prohibir l'ús del preservatiu, recolzar governs feixistes, promoure guerres, abstraure la mentalitat col.lectiva, i restringir drets ciutadans.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

esglesia i merda.... xe que vagen a fer la ma a altre lloc eixa panda de delincuents..... ara victor si et pareix no ho publiques....mentre ells si amaguen tots els casos de abusos a menors

Anònim ha dit...

EL DISSABTE 26 DE SETEMBRE, A LES 22H HI HAVIA UN COTXE AMB LA MÚSICA MORA MOLT FORTA DAVANT DEL TASKAM. NINGÚ LI DIU RES A EIXA GENT? EL BIM BAM SI QUE VAN SABER TANCAR-LO I PROTESTAR MOLT, PERO EL QUE VAIG VORE JO EL DIA 26 DE SETEMBRE, AIXÒ NO MOLESTA? EM VA PAREIXER INDIGNANT!!

Anònim ha dit...

On està la policia local matarile lire ron,en la font menor matarile lire ron o en algun bar matarile lire ron xin pon.

Anònim ha dit...

Aixó que vol fer el retor que es?
Un altra O.J.E.?
Una manera d'adoctrinar als joves amb l'excusa de quatre jocs i quatre excursions?
Ara que van perdent adeptes, hi ha que calfar-se el cap per a enganxar a nous clients.

al tio de la vara ha dit...

apolle an tot el que adit el ultim comentari.

Anònim ha dit...

Al clero ni aigua.
Ja ens han fotut prou a tota la humanitat al llarg dels segles.

Anònim ha dit...

foc al clero

Anònim ha dit...

Va pues, foc colló