dilluns, 7 de setembre del 2009

LA DIPUTACIÓ TARDA DOS MESOS EN PUBLICAR L'ANUNCI DE LES CONTRIBUCIONS DE LES FOIES

El Butlletí Oficial de la Província de València, que edita la Diputació, va publicar divendres passat, 4 de setembre, l'anunci de l'Ajuntament de Simat sobre l'aprovació de la imposició de contribucions especials als propietaris de les Foies, un acord que es va prendre al ple del 29 de juny. Per tant, l'anunci, que porta data i signatura de l'alcalde del 6 de juliol, es publica amb dos mesos de retard, i quan en teoria el periode d'exposició al públic de l'acord ha finalitzat.
I diguem en teoria perquè el periode d'exposició al públic de l'acord no deuria començar fins que no es publique l'anunci en el Butlletí de la Província, publicació que es va fer divendres passat. És a dir, que seria en realitat hui quan començaria el periode de trenta dies durant els que els afectats poden presentar al.legacions i constituir-se en associació de contribuents. De fet, si algun propietari se n'ha assabentat de l'acord per l'anunci del Butlletí Oficial de la Província de divendres passat, en pot demanar comptes i demanar l'obertura d'un nou periode d'exposició al públic.
Tot i això, una gran part dels afectat ja ha presentat les seues al.legacions, malgrat no haver eixit publicat l'anunci de divendres passat, 4 de setembre.
És el propi Ajuntament qui tenia que haver vigilat la publicació de l'anunci en la data correcta per tal de fer efectiu l'inici del periode d'exposició al públic, però han passat dos mesos sense la publicació, s'ha fet l'exposició al públic i s'han admés al.legacions.
Reproduïm a continuació l'anunci de divendres 4-9-2009:
Ajuntament de Simat de la Valldigna.
Anunci de l'Ajuntament de Simat de la Valldigna sobre aprovació provisional d'imposició i ordenació de contribucions especials.
Per acord del Ple de 29 de juny de 2009, es va acordar provisionalment la imposició i ordenació de les contribucions especials per finançar l'obra «Reparació de Camins Rurals per les pluges d'octubre de 2007, Camins «Foies, Pi, Royalty, Ramonet» el qual s'exposa al públic de forma íntegra pel termini de trenta dies durant el qual es podran presentar les reclamacions que es creguin oportunes, al tauler d'anuncis de l'Entitat, així com al Butlletí Oficial de la Província de Valencia. Durant l'esmentat termini els propietaris o titulars afectats es podran constituir en Associació administrativa de contribuents, segons el que es disposa a l'article 36.2 del TRLHL. Una vegada transcorregut el termini d'exposició al públic sense que s'hagin presentat reclamacions, l'acord provisional esdevindrà definitiu.
Simat de la Valldigna, a 6 de juliol de 2009.-L'alcalde, Eladi Mainar Cabanes.2009/25531

1 comentari:

Anònim ha dit...

I al tripartit que més li dona.
Ells lo que volen és que la gent pague, encara que tot el procediment estiga pates per amunt.