dilluns, 21 de setembre del 2009

L'AJUNTAMENT CONVERTIRÀ EL JARDÍ DE L'ESGLÉSIA EN UN ESPAI DE VIANANTS




El pentapartit té el projecte redactat per a convertir el jardí de l'Església en una zona transitable per a vianants dotada de bancs i altres elements de mobiliari urbà, i està a l'espera d'aconseguir finançament per a la seua adjudicació, segons ha pogut saber Arc Iris de fonts no municipals.
Com sempre, el pentapartit ha tornat a actuar d'esquena a l'oposició i als ciutadans, que no han pogut dir si els sembla bé, mal o regular, ni aportar suggeriments.
Sembla que el regidor d'Urbanisme, Joan Serra, ha tret la calculadora i està sumant per vore si amb la cessió del 5% de l'import d'adjudicació que faran les empreses beneficiaries del Pla Zapatero, la pujada d'impostos, i un poc d'ací i un poc d'allà, arriba per executar este nou projecte.
Després de la retirada del monolito, la recuperació d'eixe espai per a vianants és una bona iniciativa, encara que en mans del pentapartit la fan malbé en actuar d'amagats. Probablement l'actuació, i diguem probablement perquè no hem tingut accés al projecte, elimine de forma definitiva el coll de botella que es feia a les voreres d'eixe tram de carrer, tal com ja va denunciar Arc Iris fa uns mesos.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Açò són diners invertits on toca i lo demés són tonteries. Lo de invertit per Sebas (ho siga tot, fins deixar la caixa sense diners) no era lo més necessari per al poble, era lo més necessari per a les ueles amb més cara del poble, que no tenien vergonya de demanar-li, i Sebas com si fora el mago de Aladdin ho concedia tot. I per a afrontar la crisi, ens deixa Simat sense un duro.

Anònim ha dit...

Menos mal que tenim a aladiet i serreta p'afrontar la crisi a base de llenya al contribuent.

Anònim ha dit...

Però van a fer-ho? Perque de moment soles sabem lo que es conta ací.

Anònim ha dit...

Jo no se si van a fer ho o no, però al menys ací, si han sentit alguna cosa au diuen, i a partir de ahi, cadascú pot fer les seues indagacions.
El problema és que a l'ajuntament fan les coses sense dir ho a ningú, ni tant sols als altres regidors.

Anònim ha dit...

Joan Serra, ha tret la calculadora i està sumant.
Això no li per toca al Assessor.
Super-regidor no treballes tant.

Anònim ha dit...

Pa xulo l'Eladi, xeee, que vinga la pala... ala arranca i ja vorem que ansomie esta nit per a fer per ací.
Ara, si poseu banquets, poseu-los ben forts que si li pega als regidors del tresor i de participaquè acostar-se no duren ni cinc minuts.