dilluns, 14 de setembre del 2009

NOVA DIMISSIÓ D'UN REGIDOR DEL PP

La regidora del PP Belinda Navarro, que a les darreres eleccions municipals ocupava el lloc número quatre de la candidatura d'aquest partit a Simat, ha presentat la seua renúncia al càrrec i serà substituïda al ple de dilluns que ve per Antonio Magraner Camarena, sisé a la llista.
Es la segona dimissió d'un regidor del PP a Simat a l'actual mandat. El primer en anar-se'n va ser Francisco García, qui ocupava el tercer lloc a la llista, per desavenències amb l'alcalde, que aleshores era del seu partit. Va ser substituït per Rafael Cabanilles Inza, el cinqué de la llista.
Belinda Navarro se'n va després de dos anys d'inactivitat i manca d'implicació amb el seu grup, ni durant els catorze mesos en que el PP va governar, ni després a l'oposició. La jove regidora mai no ha encaixat ni amb el seu grup ni amb la gestió, i les seves absències eren freqüents.
Amb la dimissió de dos regidors en dos anys, el PP de Simat demostra una greu manca d'integritat i cohesió, i deixa al descobert que, o bé la candidatura es va fer sense criteri, o bé el partit no disposa de capital humà.
Això resta crèdit al PP per a convertir-se en alternativa de govern a Simat, tot i que el seu rival directe, el PSPV, ha fallat en la seua renovació. Els socialistes han canviat de cares, però no de formes, i serà necessari un canvi més profund i més honest per tal de recuperar la confiança dels electors que van pedre en benefici del PP.
Està previst que el nou regidor del PP prenga possessió el pròxim ple. Antonio Magraner, natural de Tavernes i veí de Simat, s'estrena com a càrrec públic. No se li coneix experiència en política ni implicació en assumptes col.lectius, i per tant és una incògnica el que puga aportar el nou regidor a la tasca d'oposició que el PP no està fent.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Conclusió: el PP i el PSPV no estan preparats per a governar. Per tant, votem Arc Iris. Espavilats.

Anònim ha dit...

Si el PSOE, amb 30 anys de governar (des de l'any 1979 fins el 2009, excepte l'any de Sebastià), encara no està preparat, "agarra y vamonos".

Que necessiten per a estar preparats?
30 anys més?
Déu mos empare.

Anònim ha dit...

Que fort!! Heu criticat al PP!!! De cada 100 crítiques, 1 per al PP?? Heu avançat molt, no vos considerava tan anti-PP. Enhorabona arquers!!!

Anònim ha dit...

El PP no fa oposició? Encara estic esperant a que Mainar aclarisca l'error informàtic que li va doblar el sou de desembre, segons va denunciar el PP.

Anònim ha dit...

Pues ara criticaran a la oposició, i deixaran de critcar als qui governen.
Un altre espavilat o espavilada.
Que mon, mara, que mon.

Anònim ha dit...

Redeu Toni ,clavar-te amb eixa colla de feixistes.