dimecres, 30 d’abril del 2008

LA DIMISSIÓ/DESTITUCIÓ DE FRANCISCO GARCÍA

Arc Iris no sap molt bé si l'eixida de l'Ajuntament del regidor del PP Francisco García Alario ha estat una dimissió o una destitució. El qué sí és cert és que la dimissió/destutució ha reviscolat les negociacions per desallotjar al PP de l'alcaldia. Arc Iris creu, per contra, que l'eixida de Francisco García afiança a Sebastián Mahiques al capdavant de l'alcaldia. García Alario havia estat fins ara la diana de l'oposició, en especial per al PSPV, que ara es queda sense un dels seus principals arguments d'atac a la gestió del PP. A més, el substitut de García Alario és una persona ben considerada i amb experiència a l'ajuntament, la qual cosa li anirà bé a l'alcalde.
Per tant, Arc Iris considera una ingenuïtat pensar que ara hi ha menys obstacles que abans per a desallotjar al PP. Amb Francisco García o sense ell, els obstales per negoicar moció de censura romanen intactes. El Bloc no donarà cap mostra de generositat i reclamarà alcaldia, ERPV i EU-Arc Iris no donaran un minut d'alcaldia al Bloc, i a més el Bloc no està massa interessat en mocions de censura a Simat perquè té un alcalde al poble del costat que depén del PP. Tant se val que García haja dimitit o no. Per tant, és d'ingenus pensar que ara serà més fàcil. Tant de bo.
Arc Iris es reafirma en la seua voluntat de contribuir a la gobernabilitat de Simat des de l'esquerra, però cal superar ambicions personals i egoismes, i sobre tot donar mostres d'humilitat.