diumenge, 13 d’abril del 2008

EL PRESIDENT DE LA MANCOMUNITAT DE LA VALLDIGNA ENS COSTARÀ DI-SET MIL EUROS PER FER BEN POC

josé luis ferrando

Segons publica hui el diari Las Provincias a la seua edició de la Safor, els integrants de la Mancomunitat de la Valldigna s'han posat d'acord sobre les seus retribucions. El debat ha girat al voltant del percentatge de dedicació que deuria tindre el seu president, el popular de Tavernes José Luis Ferrando, president per la gràcia del Bloc i del PSOE. Al final, se li ha quedat a Ferrando un sou de 17.000 euros (40% de dedicació), per un treball que no té "ni horari ni continuitat", reproduïnt paraules del debat que es va viure a la seu de la Mancomunitat.

La resta d'integrants del ple de la Mancomunitat tindrà una retribució de 50 euros per assistència a cada sessió.

El que ens preguntem des d'Arc Iris és per a què necessitem un president que cobre di-set mil euros anuals per presidir una Mancomunitat que s'ha mostrat inoperant, ineficaç, i que s'inhibeix quan de veritat hi ha problemes.

Per a què hem de pagar-li di-set mil euros a José Luis Ferrando? Per a editar calandaris? Per a organitzar saraus? Per a guisar paelles gegants? Per a contractar revetlles a la Font Gran?

Arc Iris considera eixe sou una despesa inncessària. La Mancomunitat de la Valldigna no presta cap servei, i per tant, lluny de pagar-li di-set mil euros al seu president, el que cal fer és dissoldre-la i destinar els recursos econòmics a millorar la vida de cadascún dels municipis. Amb el que costa la Mancomunitat de la Valldigna als simaters podriem tindre, per eixemple, una piscina coberta, o una escoleta més gran, o quatre policies locals més, o un servei de neteja pública totalment dotat de maquinària i personal. Només per posar uns exemples.

Tenim una institució que genera unes despeses tremendes i que absorbeix la major part del seu pressupost només en el seu funcionament ordinari. D'inversions, només coneixem l'edició d'un calandari, quatre subvencions, i tres excursions per les sendes de la Valldigna. Per a fer senderisme per la Valldigna no necessitem una Mancomunitat que sagna les hisendes dels nostres ajuntaments. Per tant, dissolució.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Per a posar-se sous sí són eficaços, sí. Caguen la mar salà.

Anònim ha dit...

No es claveu amb els sous.

Anònim ha dit...

Els que treballem cada dia per a "un amo", si se que sabem el que costa guanyar-se el sou.

Anònim ha dit...

La Mancomunitat de la Fartera
ens està donant molta caguera.
Pacten peperos i socialistes,
al remat, tot dos capitalistes.
EL ROSSINYOL DEL MOLÍ

Anònim ha dit...

Molt bona la poesia anterior