dimarts, 15 d’abril del 2008

PARTICIPA EN LA NOVA ENQUESTA DEL BLOC D'ARC IRIS

Arc Iris reclama de nou la participació dels lectors del seu bloc en una nova enquesta en la que es demana l'opinió sobre la responsabilitat de que l'esquerra de Simat, tot i ser majoritària, no s'haja posat d'acord per a governar al municipi. Arc Iris té una opinió formada al respecte, encara que no anem a repetir-la ara per no interferir en el resultat de l'enquesta que proposem.
Participa i vota a la nova enquesta al lateral dret del bloc. Entre tots millorarem Simat.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

La dreta governa per allò del divide i vencerás. I Arc Iris és qui més ha contribuit a dividir a l'esquerra.

Anònim ha dit...

Al del comentari anterior: I què havia de fer Arc Iris? Romandre al redil del Bloc per contribuir a l'homogeneització d'un partir que no ha fet altra cosa que bufar-li el caldo a un PSOE ineficaç, incompetent i especulador? És fàcil donar-li la culpa als demés. Acàs teniu por a la pluralitat? Us recorde que Simat és ara el poble més plural del País Valencià pel que fa a la representació política a l'ajuntament. És mal això?

Anònim ha dit...

Caldria recordar que Arc Iris va reunir als simpatitzants de EU i de ERPV, així com a altres sense cap partit.A les hores de dividir res de res.
Caldria recordar que BLOC i Arc Iris no anaren junts a les eleccions municipals de 2003, perque el Bloc s'empenyà en que sols aparegueren les seus sigles.
Caldria recordar .....

Anònim ha dit...

Una cosa...

el regidor d´EU-AI encara no ha votat res en contra del govern de dretes del PP. Oculten algo?
Això és el què hi ha...
Crítica feroç als pressupostos i després s´absten!!!!
Pluralitat sí, però no enganyeu

Anònim ha dit...

Tampoc EU va votar mai res en contra de Vicent de Colom al llarg de tots els seus mandats fins la dissolució d'EU per inhanició en 2003. I això al del comentari anterior com que no li sembla malament. Home, què bé. Aleshores EU era bona amb Pep de l'Ou de comparsa.