diumenge, 18 de maig del 2008

EL PSOE DE LA VALLDIGNA PERD ENCARA MÉS PES A LA SAFOR

L'ultralermista Alfred Boix Pastor (dreta)
L'elecció d'un jove d'Oliva, Pepe Frasquet, com a secretari general de Joves Socialistes de la Safor-Valldigna ratifica la paulatina pèrdua de pes del socialisme valldignenc al conjunt de l'organització comarcal. Per dir-ho clar i ras: el PSOE de la Valldigna no pinta fava a la Safor. Els càrrecs orgànics de rellevància es trien a l'eix Gandia-Oliva o a l'Horta de Gandia. Vorem ara que ve l'elecció de delegats per al congrés federal del PSOE, quants dels tres delegats que li toquen a la Safor són de la Valldigna.
Els socialistes de la Safor-Valldigna han renovat l'estructura de les seues joventuts i els de la Valldigna ni estaven ni se'ls esperava, el que ja és una tònica del darrer deseni.
L'olivenc Pepe Frasquet ha estat elegit secretari general de Joves Socialistes de la Safor (deixem això de la Valldigna de banda) abrigallat pels lermistes Alfred Boix, secretari general de la Safor, i Salva Costa, secretari general de Joves del PSPV, del clan ultralermista de Gilet. I això què significa? Doncs que als socialistes d'ací els han colat un altre lermeta par a controlar als Joves Socialistes. D'eixa manera Alfred Boix, nefast número dos de la gestora de Lerma, es garanteix una nova fornada de joves lermetes que li bufen el brou quan a ell li entren ganes de medrar.
I a la Valldigna, sense enterar-se. I aixina els va. A cap dels tres pobles del Clot governa ara el PSOE, ni en té perspectives, i el que és més greu, no té cap capacitat d'influència, és a dir, no pinta fava.
Sense intenció d'interferir en assumptes interns d'altres partits, des d'Arc Iris recomanem al PSOE d'ací que aprofite la renovació de demarcacions prevista a la ponència marc del congrés federal per a deslligar-se definitivament del PSOE de la Safor, deixar que a l'eix Gandia-Oliva facen i desfacen els lermistes de Boix, i crear una estructura pròpia i independent a la Valldigna. Millor els aniria. De moment, l'eix Gandia-Oliva està enfonsant i castigant la Valldigna: on van les inversions en serveis i infraestructures? Al tros de terra que hi ha entre Gandia i Oliva. Hospitals, circumvalacions, autovies, rondes, FiraSafor, etc, etc. Tot va a l'eix Gandia-Oliva. La Valldigna és terra de ningú, entre el Serpis i el Xúquer, i aquells que poden reclamar atenció, que són els partits nacionals i estatals amb implantació a la Valldigna, no ho fan. Seguiran mostrant pleitesia a Alfred Boix i la banda local de Lerma, mentre la Valldigna mor. Cal fer-se respectar.
UN ARTICLE DE MARC CABANILLES