dissabte, 10 de maig del 2008

LA RENÚNCIA DE MAINAR ÉS UNA DE LES OPCIONS QUE ES BARALLEN DE CARA A LA MOCIÓ DE CENSURA

Eladi Mainar (PSPV), Agustina Brines (Bloc) i Joan Serra (ERPV), protagonistes de les negociacions. (fotos: Levante-EMV)
La renúncia del cap de llista del PSPV de Simat, Eladi Mainar, a ser el candidat a l'alcaldia en una hipotètica moció de censura, en favor del número dos socialista, David Mogort, és una de les opcions que es barallen, encara que la negociació està estancada per l'exigència del Bloc d'ocupar l'alcaldia durant un any, segons ha pogut saber ARC IRIS de persones que han participat a les darreres i enèsimes reunions per negociar la moció de censura. Com els lectors d'aquest bloc sabran, el regidor d'EU-Arc Iris ja no participa en aquestes reunions des de que a l'última convocatòria se'l va deixar de costat. Arc Iris ha denunciat esta setmana a través d'un comunicat de premsa la manca de formalitat en la que s'organitzen estes reunions, el menyspreu al nostre regidor, i les escases perspectives a causa de la multiplicitat de condicions i exigències.
La possibilitat de que renuncie Mainar sembla que ha estat una exigència d'ERPV, i de forma sorprenent Mainar hauria acceptat, segons les mateixes fonts, tot i que fins ara el PSOE simater havia rebutjat eixa condició per considerar-la un menyspreu al seu cap de llista, i havia tancat files al voltant de Mainar.
No obstant això, encara que s'aconseguira superar eixe obstacle, sembla que les negociacions han quedat bloquejades (mai millor dit) per una altra condició del Bloc, que demana un any d'alcaldia. Ahí, el representant d'ERPV, Joan Serra, s'ha plantat, i ha dit que si al Bloc li toca un any, a ell li'n correspon mig. En eixe punt s'han quedat les negociacions.
Arc Iris proposa als dos partits d'esquerra que participen amb negociacions amb el Bloc una prova del cotó-en-pèl: Que oferisquen l'alcaldia al Bloc els tres anys que resten de mandat i comprovaran com, tot i així, el Bloc busca alguna altra excusa per a negar-se: l'alcaldia de Benifairó està en joc. Una vegada feta la prova del cotó-en-pèl, i una vegada demostrat que el Bloc no té cap voluntat d'arribar a cap acord, caldrà deixar-se de noves negociacions, posar-se a treballar per a millorar la qualitat de vida dels simaters, i esperar a que d'ací a tres anys es tornen a convocar eleccions.
S'han fet catorze reunions per negociar una moció de censura i totes han acabat sense resultat; l'esquerra de Simat i el Bloc són ara mateix la rissa a la premsa comarcal. Per tant, Arc Iris demana als dos partits de l'esquerra que estan negociant amb el Bloc que se n'adonen que estan deixant-se embaucar per un embaucador professional: el Bloc. Per tant, cal canviar d'estratègia, deixar el Bloc de costat, forçar al PP a que practique polítiques progressistes, i esperar a que d'ací a tres anys els electors jutjen qui ha treballat amb bona voluntat i qui s'ha dedicat a fer el tarambana. Perque de moment sembla que a la dreta nacionalista i catòlica de Simat no li molesta que el PP governe a Simat mentre al poble del costat hi haja un alcalde dels seus.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Torna-li la trompa al xic....
No s'ix de lo mateix.
Uns i altres sols volen l'alcaldia.
Imagine que el programa comú ja el tindran prou clar i treballat, perque és de lo que menys es parla.
Crec que Arc Iris fa bé en deixar-los que es "destripen" entre ells.

Anònim ha dit...

Nota al "investigador" d´ARC IRIS:

es pot saber d´on heu tret això? sóc militant del PSPV i ahir vaig consultar el portaveu de Simat i va negar tot el què digueu.

a més de classes de llatí, ara també de premsa "rosa" o què?

ARC IRIS SIMAT ha dit...

Arc Iris garanteix que la font que li ha proporcionat la informació és solvent i de primera mà. Altra cosa és que al final s'opte per una opció diferent.