dimecres, 21 de maig del 2008

EL PP NO TÉ ESTRUCTURA ORGÀNICA

El PP de Simat, el partit que governa en solitari el municipi, no té estructura orgànica darrere seu, segons ha pogut constatar ARC IRIS. O el que és el mateix, el partit que governa Simat no té espai de reflexió fora del que és l'àmbit institucional, la qual cosa no pot més que repercutir de forma negativa en l'acció de govern.
Els militants són escassos, i el "think tank", és a dir, l'aparell que proporciona consells i idees, i dóna suport a l'acció de govern, queda reduït a un parell de Brines, i si de cas algun Llácer. Res més. I si això fóra poc, hi ha persones enfrontades al PP de Simat, de tal manera que si hi són uns no hi són els altres, i viceversa. De fet, la defenestració de Paco Alario com a regidor ha tingut alguna cosa a vore amb pressions internes.
Tot i la debilitat de l'estructura del PP local, la seua posició al front del govern municipal es reafirma davant la incapacitat dels partits de l'esquerra i el Bloc de posar-se d'acord per a conformar govern.
Davant la inexistència d'una estructura orgànica al PP de Simat, ARC IRIS recomana al partit del govern que convoque assemblees de veïns per tal de suplir la seua fragilitat estructural. Les aportacions dels veïns pal.liarien la manca d'estructura del PP i a més suposarien un avanç pel que fa a la participació ciutadana en els assumptes municipals.
En el cas contrari, ens trobarem en què qui assessora i aporta consells i idees al partit que governa Simat és un grup reduït de persones sense substrat ni capacitat per a desenvolupar un projecte polític dirigit a millorar la qualitat de vida i el benestar dels veïns de Simat.
ARC IRIS considera greu la fragilitat de l'estructura orgànica del partit que ens governa.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Això no és notícia. Algú pensava que el PP de Simat tenia estructura orgànica?