dimarts, 19 d’agost del 2008

ARC IRIS DEMANA RESPONSABILITATS A ALFREDITO BOIX COM A ARTÍFEX DEL NYAP DE SIMAT

L'Agrupació Ciutadana Arc Iris demanarà responsabilitats sense parar als màxims dirigents del PSPV i del Bloc de la Safor, Alfredito Boix i Facundito Puig, respectivament, per haver estat els artífex del nyap de moció de censura que s'ha presentat a Simat. Ambós són els enginyers polítics d'una iniciativa que esfonsarà l'esquerra de Simat, li farà perdre tot el crèdit, i portarà a una majoria absoluta del PP a les pròximes eleccions, tot per a que Eladi Mainar i Agustina Brines estiguen uns mesos a l'alcaldia, i Joan Serra jugue a manar durant les absències d'un i altra.
Alfredito i Facundito han demostrat, a més de ser mals polítics, un profund desconeixement de la realitat local de Simat. Ara haurien de volcar-se en impedir que el PP obtinga una majoria absoluta el 2011, i si la trau, que serà el més probable, Arc Iris els demanarà responsabilitats, si els seus respectius partits no els han fet fora abans.
A més, Facundito haurà d'explicar com és possible que el seu partit s'alterne a l'alcaldia amb el PP a municipis com el Real de Gandia i Palma, i propicie presidències del PP a la Mancomunitat de la Valldigna.
En el cas d'Alfredito Boix, aquest pot quedar sense responsabilitats si culmina amb àxit el procés de renovació que ha encetat el PSPV, i que acabarà amb un congrés nacional a finals de setembre.
Arc Iris farà el possible per a que els socialistes de la Safor afegeixen al curriculum nefast d'Alfredito, usurpador de càrrecs a al gestora provisional i acòlit incondicional de Joan Lerma i Joaquinito Puig, el fet de ser l'autor del nyap de moció de Simat, que soterra per molts anys les esperances de renovació i consolidació dels socialistes, així com les seues expectatives.

1 comentari:

Anònim ha dit...

L'esquerra guerracivilista que tenim a Simat és d'aquelles de les que diuen que les esquerres han de manar perquè sí, perquè són d'esquerres. Eladi està recuperant el llenguatge guerracivilista dient falangistes a tots els que no estan amb ell. Justament això és de falangistes. No hi ha remei, ni ningú que hi pose seny.