divendres, 1 d’agost del 2008

EL SALÓ DE PLENS DE GOM A GOM PER A ESCOLTAR A EU-ARC IRIS

El saló de plens de l'Ajuntament de Simat es va posar de gom a gom per escoltar ahir divendres els motius pels que EU-Arc Iris s'abstendrà a la votació de la moció de censura que ha presentat el Bloc Socialista Republicà contra Seba.
EU-Arc Iris ha estat fins ara l'única opció política que ha convocat els veïns de Simat a una assemblea popular per debatre la situació política creada per la moció de censura, exposar els motius de l'abstenció del nostre grup, i donar l'oportunitat als veïns d'expressar-se lliurement. Cap dels tres partits promotors de la moció s'ha dignat fins ara a reunir al poble per explicar els motius que els ha portat a prendre eixa mesura estranya, en tant i quant el PSOE ha regalat tot el que podia regalar i més, el Bloc encara no ha dit perquè mai va trobar motius en 16 anys per fer fora l'exalcalde Palomares i ara sí n'ha trobat en un any per fer fora Sebastián, i Esquerra Republicana ha entrat de forma inexplicable a un joc malèvol que només li reportarà una tinença d'alcaldia.
El regidor d'EU-Arc Iris, per contra, va donar ahir la cara davant desenes i desenes de persones, a les que va explicar que per a la nostra coalició la moció de censura és una acció injustificada i injustificable, que només s'entén des de l'egoisme personal, i per a la que encara no s'ha donat cap explicació més enllà de que Sebastián és ineficaç i que cal un govern d'esquerres.
Víctor Mansanet ha qualificat Sebastián com l'alcalde més d'esquerres que ha passat per l'Ajuntament per desmontar l'excusa del trio, però al mateix temps ha criticat durament al PP i la seua política al País Valencià i a Espanya. Per tant, EU-Arc Iris creu que la postura més adequada davant l'atreviment del trio és l'abstenció.
EU-Arc Iris insta ara al Bloc Socialista Republicà a organitzar una assemblea popular per explicar als veïns cara a cara quins són els motius de la moció de censura.

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Per què em de fer fora al PP?
1. Perquè són els enemics nº1 de la llengua, la cultura i la terra dels valencians.

2. Perquè a Simat han estat beneficiant només als seus, asfaltant camins i llogant gent de la seua confiança.

3. Perquè a pesar de què el cap visible està ben considerat, tots sabem qui està al darrere del PP de Simat, aquells què sempre han anat de "senyorets" pel poble, explotant a la classe treballadora simatera, i què sempre han detestat. Els principals defensors de la LENGUA CASTELLANA.

4. Perquè han malbaratat tots els diners disponibles a "caixa".

5. Perquè a Simat, la majoria va triar les opcions d´esquerres, què n´eren 3 (Arc Iris no, ara ja li s´ha vist el plomer).

6. Perquè no volem amiguismes, ni "mamonerïes", ni "CHAQUETEROS" com ha demostrat Arc Iris, el braç armat del PP de Simat.

...per tot això i més, FEM UN POBLE VERTADERAMENT D´ESQUERRES!

Anònim ha dit...

Víctor Mansanet ha qualificat Sebastián com l'alcalde més d'esquerres que ha passat per l'Ajuntament per desmontar l'excusa del trio, però al mateix temps ha criticat durament al PP i la seua política al País Valencià i a Espanya. Per tant, EU-Arc Iris creu que la postura més adequada davant l'atreviment del trio és l'abstenció.

Amb estes paraules creix la postura que Arc no a entrat al pacte per l'amiguisme dels principals col·laboradors dels caps visibles.Les amistats personals de Joanna i Luís amb el sogre de Seba ,a més de l'amistad de Victor i Gerard amb ell a segut determinant per a que Arc no sols no entre al pacte,sinó que està intoxicant i mentint.Mai,encara que el candidat proposat fos Eladi ,Arc haguera segut capaç de fer-li una moció a Seba.Esperem que els votants d'esquerra i independentistes despistats que han votat IU sapigeun vore la realitat de cara a les próximes eleccions tant si es presenta IU en solitari com si fa colició amb el Partido Popular

Anònim ha dit...

vos recomane la lectura dee 15 maig a eata web:
UN ALTRE ANY ESTERIL?
"no hi ha model, no hi ha mapa de ruta, i no sabem cap on ens dirigim. No s'ha fet cap actuació d'envergadura; les subvencions de la Generalitat, la gran esperança del PP local, no arriben, no s'aprecien canvis substancials en programació cultural, ni en immigració, ni en serveis socials, etc.
S'aprecien, si més no, millores com ara la major informació als regidors, uns pressuposts més detallats, la professionalització de la gestió trubutària mitjançant la Diputació, etc, encara que no deixen de ser qüestions ordinàries. Que la gestió tributària funcione bé no és res d'agrair, és una obligació de l'Ajuntament"
arc iris dixit el 15 de maig de 2008.

Anònim ha dit...

sí, potser Seba siga roïn, però agarra't el que ens ve damunt: bins ladens, serres, juanmaries mansanets, la de Benifairó tinent d'alcalde consorte, coloms, federicos rubios. Tornem a les cavernes.

Anònim ha dit...

... i mac arturs... nyas coca.

Anònim ha dit...

Si el trio de Carrefour és el que ens ha d'arreglar el poble, ja anem bé...

Anònim ha dit...

Trio de Carrefur, gent roin, quedeuse en casa.

Anònim ha dit...

Al del primer comentari. La gent treballadora del poble és Mc Artur i Federico Troca? Perquè els sis punts del teu comentari coincideixen amb els pamflets de mc artur.

Anònim ha dit...

El trio de Carrefur, a casa!!!!!

Anònim ha dit...

Jo no entraré a valorar si el trio es o serà bò per al poble,l'únic que veig és que la majoria dels comentaris parlen de les persones que formen el trio.Que si beniafaironeres,serres,eladis,mansanets.No podeu superar les diferències personals que és teniu els uns als altres i això paralitza al poble.Ja que no esteu dins del pacte,crec que deuríeu asumir-ho i deixar que treballaren.És la meua humil opinió.

Anònim ha dit...

http://blufiles.storage.live.com/y1pFx8SJSCabw850N8H1Om6Wku6j
XftbX0iYbcAvploNRMDy9vPmERFBKfB8akBpL
H00aVRusLwQLw

Anònim ha dit...

Vaja, veig que et sap greu quan parlen de benifaironeres, serres i eladis, però no et sap tan greu quan parlen de víctors, trigos, lluïsos i joannes. Ai pillín.

Anònim ha dit...

Qui ha dit que no?T'ho confirme ara,em resulta molt desagradable tant per una part com per l'altra,el que pasa es que he posat els noms que es feien referència al comentari anterior.A mi sols m'agradaría que es parlara del que es millor per al poble i crec que en la vostra actitut no feu cap favor.