dissabte, 2 d’agost del 2008

EL TRIO S'HA DECIDIT A DONAR LA CARA DAVANT EL POBLE

El Trio de la Vara, promotor de la moció de censura de Simat, s'ha decidit a donar la cara davant el poble i ha convocat un acte hui dissabte a les 20:00 a l'Ajuntament. Encara que l'assemblea del Bloc Socialista Republicà arriba tard, als veïns de Simat els vindrà bé saber quin és el seu programa i quines són les seues intencions. Hui els simaters podran aclarir, per exemple, quin és el programa urbanístic, si hi haurà o no camp de golf, si privatitzaran l'aigua potable o seguirà sent municipal, si li faran el casal jove a Serra, o si li dedicaran un carrer a Guillem Agulló. A més, el poble tindrà l'oportunitat de conéixer quines són les receptes del Trio per a dinamitzar econòmicament Simat, etc, etc.
Encara que l'assemblea del Trio és una reacció a la que va celebrar dijous EU-Arc Iris, la iniciativa és d'agraïr, però en qualsevol cas la deurien haver fet abans de presentar al registre la moció de censura amb nocturnitat i alevosia.
Per tal de preparar la moció, els partits del Trio es van concentrar ahir, com els esportistes. El més estrany és que ho feren per separat. El Bloc meditava a l'Horta de Xara, Esquerra Republicana a Benifairó, i en el PSOE cadascú a casa seva. Arc Iris no ha pogut esbrinar si els socis d'Esquerra Republicana no han estat convidats al sopar republicà de Benifairó, o és que han declinat la invitació.
ASSEMBLEA POPULAR DEL TRIO
20:00 HORES
CASA DE L'AJUNTAMENT.
ACUDEIX!!!!!!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Es al salón de plenos de ayuntamiento.
Todos los españoles del PP y IU unidos por nuestra patria y nuestro pueblo a abuchear a los traidores.Al final los rojos han sabido apreciar donde estan los malos y donde los buenos.

Anònim ha dit...

Més difamació i ganes de boicotegar el dret d'informació, el acte de la moció de censura es ahui en la casa del poble, teniu por de que la gent vinga a escoltar a la gent?

ARC IRIS SIMAT ha dit...

No senyor meu, senyora meua. Arc Iris el que vol és que hi acudeixa quanta més gent millor, a vore si d'una vegada se n'adoneu de que aneu a cometre una burrada en contra de la majoria ben majoritària del poble. La notícia ja està rectificada i us aconsellem que repetiu el ban aquesta vesprada, per si algú no s'ha enterat.