dissabte, 2 d’agost del 2008

A ENRIC MORERA SOLAMENT L'IMPORTA PLANTAR UNA NOVA PICA A LA VALLDIGNA

En unes declaracions que va fer a la premsa només presentar-se la moció de censura de Simat, el secretari general del Bloc, diputat per la gràcia del Compromís, i botxí d'Esquerra Unida a les Corts amb l'ajuda de dos diputades trànsfugues, Enric Morera, va dir que una de les coses que més valorava de la moció era que d'ací a any i mig el Bloc tindrà l'alcaldia "a dos dels quatre municipis de la subcomarca", referint-se a la Valldigna (o només Valldigna si parlem de mares de Déu).
És a dir, el que l'importa a Enric Morera és plantar una nova pica a la Valldigna. Si el 90% dels simaters està en contra de la moció de censura, a ell tant li fa. Ell juga als soldadets de plom. Deu tindre un mapa del País Valencià a la seua habitació i es deu dedicar a plantar soldadets allà on el Bloc aconsegueix un alcalde. En poc més de dos setmanes n'haurà plantat dos, una al Real de Gandia amb el suport del PP, i una altra a Simat amb el suport d'un lloctinent del seu "amic" Agustí Cerdà, qui li ho anava a dir.
El gran estadista Enric Morera, que durant les sessions del ple de les Corts es dedica a escriure articles d'opinió per al diari digital Pàgina 26, segons va confessar ell mateix, ha heretat l'habilitat política del seu antecessor, Pere Mayor, qui també va aconseguir ser diputat enganyant a l'Esquerra Unida de 1987 junt amb Aureli Ferrando, que ja se n'ha fartat fa anys del Bloc. De victòria en victòria fins a la derrota final. Aquests polítics de mig calbot que es mouen al voltant del 3% des de fa trenta anys, i algunes vegades ni arriben, tracten de legitimar les marranades dels seus regidors, quan ni ells mateix estan legitimats. De segur que si el PP accedira a rebaixar el llistó electoral al País Valencià al 3%, encara tindrien dificultats per a entrar al Parlament.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

ENQUESTA ARC IRIS

SI 19 (41%)

No 21 (45%)

Tant em fa 6 (13%)

D´on heu tret que el 90% està en contra de la moció de censura???
ara ja teniu una empresa demoscòpica??
segons la que heu fet vosaltres, què per cert no concorda massa les visites què rebeu amb la gent que participa a les enquestes, no és el 90%.
alimentar l´odia cap a uns o altres, pot ser molt perillós, us recomane molta prudència, no ens penedim després.

Anònim ha dit...

Ja ho teniu be,pesats espanylistes aneu-vos-en de copes amb el vostre PP.
Si Marx alçara el cap....

Anònim ha dit...

El primer comentari és amenaçant, típic dels feixistes cervells de pardal que ens han governat a Simat 30 anys i volen seguir governant-nos al preu que siga. Que cap amenaça feixiste ature la denuncia de les injustícies. Simat és lliure.

Anònim ha dit...

Hauríem de parlar de qui alimenta l'odi, si aquells que denuncien colps de mà perquè Seba ho estava fent bé,o aquells que tenen el valor de denunciar-ho.

Anònim ha dit...

Hauríem de parlar de qui alimenta l'odi, si aquells que denuncien colps de mà perquè Seba ho estava fent bé,o aquells que tenen el valor de denunciar-ho.

ARC IRIS SIMAT ha dit...

Evidentment, Arc Iris s'ha pres el primer comentari com una amenaça en tota regla. Hem estat a punt de rebutjar el comentari, però finalment hem decidit admetre'l perquè descriu a la perfecció quina és la classe de gent que a partir de dilluns va a governar el nostre poble.

Anònim ha dit...

Quin cosa més extranya allò del vostre contador de visites!Si la gent ara entra més al vostre BLOC,per l'afer de la moció,o siga que està interessada en ella¿com s'explica que no voten ni 50 de les 2000 o 3000 que heu rebut estos dies.Mireu,si vas a la pàgina dels contadors pots començar el compte des de la xifra que vullgues.Total es de tant en tant tornar a afegir-lo amb 200 o 300 visites més i al cap d'uns dies ....
Oh la la !quantes visites!
Va! que no ens xuplem els dits.
Jo no soc el del comentari sobre l'enquesta,però no mire amençant denunciar manipulacions.Potser que un 90% estiga contra la moció ,però reis ,aquesta enquesteta no ho reflexa.

ARC IRIS SIMAT ha dit...

Estimat anònim del comentari anterior. Si la nostra "enquesteta" no reflexa el que segons tu deuria reflxar, potser siga perquè la gent del PP no hi entra ací.Els principals lectors d'aquesta web, vet tu per on, són gent partidària del Bloc i d'Esquerra Republicana, que per norma solen ser poc respectuosos.

Anònim ha dit...

per favor coneixement a tots, jo no veig tampoc el missatge amenaçant, sols diu que sigam prudents o algu pot fer alguna burrada, crec que tots ja ens hem explicat i estan totes les postures clares...per mi s´ha acabat el partit.
No escalfem mes el partit.
la mocio de censura es una opcio democratica i que la gent es posicione en contra també.
l´esquerra tenim costum de calfar la sang per accions de la dreta ara es la dreta la que te la sang calenta, ja se li passarà.
CONEIXEMENT A TOTS.
salut.