dimarts, 13 de maig del 2008

AVANÇ INFORMATIU: FRACASEN DE NOU LES NEGOCIACIONS PER PRESENTAR UNA MOCIÓ DE CENSURA


Els protagonistes de les negociacions: Eladi Mainar (PSPV),
Agustina Brines (Bloc) i Joan Serra (ERPV). Fotos: Levante-EMV
El PSPV, el Bloc i ERPV de Simat han donat per concloses les negociacions per presentar una moció de censura al PP sense cap resultat. Fa un parell de setmanes es va encetar la nova ronda de reunions, que han acabat sense èxit per la impossibilitat de conciliar les múltiples exigències que s'hi han posat damunt la taula per part d'uns i altres.

Com sabran els lectors d'aquest bloc, EU-Arc Iris va participar a la primera reunió d'aquesta darrera tanda, però es va deslligar després de denunciar el menyspreu cap al seu regidor, i la manca de rigor.

El dos partits polítics de l'esquerra que participaven a les reunions amb el Bloc han decidit deixar córrer el mandat vigilant de prop al PP i marcant les seues polítiques.

EU-Arc Iris ja va presagiar este nou fracàs. La nostra formació lamenta la falta d'enteniment entre els partits de l'esquerra i el Bloc, i anuncia que es mantindrà fidel a la línia que ha portat fins ara, és a dir, treballar per millorar la qualitat de vida dels simaters, contribuir a la governabilitat siga quin siga el govern, i disuadir al PP de fer política de dreta al nostre poble.


CONTINUAREM INFORMANT A MESURA QUE ENS ARRIBEN NOVES DADES

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Com sempre, i com no podria ser d'un altra manera, encara que no hi estaven a les converses,la culpa es d'Arc Iris.
Com diuen les altres dretes de Simat, "no saben cap on van".

Anònim ha dit...

Molt sincerament i sense voler ofendre a ningú:

* Les esquerres de Simat (on encara que us agrade "punxar" està el Bloc, perquè mireu persona per persona del col.lectiu i sabreu d´on venen), esteu comdenades a entendre-vos.
* El poble més plural de tot el País Valencià (5 partits), el poble més nacionalista del PV (amb Bloc, ERPV i NdE-ACAIS), justament és el poble on l´Alcaldia està en mans del PP.
* Estic molt defraudat amb tots, tots els grups d´esquerres, ara bé, les properes eleccions evidentment no votaré al PP, però perquè sóc molt fidel al vot nacionalista, però no tots són com puga pensar jo. Van a caure molts vots cap al partit que té l´Alcaldia, van de víctimes i això s´ho guanyaran a les properes eleccions. Algú de les esquerres caurà, i caurà ben fort, veurem qui és.

Quina llàstima!

ARC IRIS SIMAT ha dit...

No és que algú de les esquerres caurà. És que ja n'han caigut, i fort. El PSPV va passar de 5 a 3 regidors. ¿Perquè? Analitzeu. El Bloc va perdre l'any 2003 un regidor i el 40% dels seus vots, que encara no ha recuperat ni recuperarà. Més bé al contrari. ¿Perquè? Analitzeu. Us sembla que hi ha hagut poques caigudes? La fidelització del vot només s'aconsegueix amb bones polítiques i actituds coherents.