dissabte, 31 de maig del 2008

LA POLICIA LOCAL TARDA 20 MINUTS EN ACUDIR A 50 METRES DE L'AJUNTAMENT


La Policia Municipal de Simat va tardar la nit de divendres 30 de maig vora 20 minuts en acudir a atendre la telefonada d'un veí que reclamava els agents perquè un grup de joves causava molèsties al carrer. La cosa no tindria gràcia si no fóra perquè el lloc en el que el veí reclamava la presència policial està a 50 metres de l'Ajuntament. El grup de joves tenia la música del seu cotxe a tot volum amb les portes obertes, consumien alcohol en la via pública i cridaven alt. Els fets van ocórrer a l'Avinguda Jaume I, cantonada del carrer Molí, és a dir, a 15 segons del reté policial. Un veí va telefonar a la Policia Municipal a causa de les molèsties, i va haver d'esperar 20 minuts a que els agents hi acudiren i disuadiren els joves, als que van deixar anar sense ni tan sols demanar documentació, segons testimonis.
L'escena és habitual al popular carrer de la Pista, i els veïns comencen a estar-ne tips de les concentracions sorolloses i del consum d'alcohol a la via pública, segons han fet saber a ARC IRIS.

INTENT DE ROBATORI

Uns desconeguts van intentar forçar la matinada de dissabte la porta del garatge d'una vivenda de l'Avinguda Jaume I (carrer de la Pista) en la que hi viu una dona major sola, que a més hi era a la casa en eixe moment. Ja s'ha presentat la corresponent denuncia davant la Guàrdia Civil de Simat amb la intenció que, al menys, s'augmente la vigilància. Éste fet representa un salt qualitatiu en les actuacions dels delinqüents, que fins ara difícilment s'atrevien a forçar cases al bell mig del poble.
Simat s'arrisca a que esclate la indignació, si atenem a que en pocs dies han desvalissat quatre pous de reg i diverses casetes de l'horta, han entrat a furtar al mercat i al bar Sagasta, han desaparegut collites de tota classe d'hortalisses, i han intentat entrar en domicilis encara que els seus propietaris hi eren dins.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Lo dels monocipals ja és trist però a tots els nivells. Ara, aixina i tot la cosa ha "millorat" respecte a altres èpoques. Recorde que fa uns anys quan passava algo a la font gran, els agents se'n anaven a la font menor, que això és més xungo.
Lo dels joves al carrer de la pista ja comença a ser massa. Soroll, algunes "xicotetes" destroces, i lo que és pitjor, el consum d'alcohol per menors i el contraban de drogues i demés merdes. I este és un tema que ja és més que alarmant en este poble. A vore si algú des del consistori s'encarrega de fer alguna cosa. El present pa la jovenalla ja és xungo, imagineu-se el futur que mos espera. Més d'un pare i una mare no sabrà que el seu fill va per eixos barris prenent qualsevol cosa. A vore si espavilem.

Anònim ha dit...

Tota la noticia esta perfectament redactada, excepte que desde l´any 1987 es va suprimir la definició de Policia Municipal, per la nova definició de "POLICIA LOCAL".