dilluns, 5 de maig del 2008

PROPOSTES DE BASE PER A UN ACORD D’ESQUERRES A L’AJUNTAMENT DE SIMAT DE LA VALLDIGNA

Les assemblees d’ESQUERRA UNIDA DE SIMAT i l’AGRUPACIÓ CIUTADANA ARC IRIS, reunides en sessió conjunta dissabte, dia 3 de maig del 2008, acorden per unanimitat formular les següents propostes de base per configurar un govern municipal d’esquerres:
Estimular la inversió local a través de la indústria turística, i reactivar l’agricultura, a fi de crear riquesa i llocs de treball per afrontar la desacceleració econòmica.
Firmar una moratòria urbanística de 20 anys i crear un model de municipi sostenible que tinga com a eix fonamental l’Agenda 21.
Impulsar la promoció de vivendes dignes i accessibles per mitjà de l’elaboració urgent d’un pla de rehabilitació d’habitatges.
Respectar durant la present legislatura la recuperació de l’abastiment d’aigua com a servei públic, i impedir-ne la gestió privada.
Estudiar la futura contractació del subministrament elèctric amb una empresa distinta a Iberdrola, responsable junt amb el Govern de la Generalitat i els alcaldes de l’anterior legislatura de Tavernes (PP), Benifairó (Bloc) i Simat (PSOE), del traçat de la línia d’alta tensió, amb la consegüent amenaça per a la salut pública.
Eixir-se’n de la Mancomunitat de Municipis de la Valldigna, i destinar els 85.000 euros de l’aportació local a obrir un Fons Solidari de Treball. Mentrestant, els edils simaters del PSOE i el Bloc es comprometen a revocar l’assignació de 17.000 euros anuals al president de l’entitat, i forçar-ne l’elecció d’un d’esquerres.
Iniciar un procés constituent per a la recuperació de la República, d’acord amb la moció presentada pel grup municipal d’EUPV-ARC IRIS, el 28 d’abril d’enguany.
Assumir, amb la presentació d’esmenes per millorar el text, la moció presentada pel grup municipal d’EUPV-ARC IRIS el passat 28 d’abril d’enguany sobre l’ús públic del monument historicoartístic del Monestir de la Valldigna.
Crear l’Escola Municipal de Pilota Valenciana, segons la moció presentada per EUPV-ARC IRIS, i comentada en comissió informativa, i dedicar el nom d’un carrer al nostre esport nacional.
Apostem per un alcaldia d’esquerres (llista més votada) i no compartida, que esgote els tres anys i mig de legislatura que resten. Si no s’hi arriba a un acord, oferim un candidat per a assumir eixa responsabilitat, i reiterem les propostes expressades en el número de Terra i Llibertat del proppassat mes de febrer.
Simat de la Valldigna, 4 de maig del 2008.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

I torna-li amb la línia d'alta tensió!

Ulleres, més ulleres (Per a EU de Simat, clar) !!!
Està vist que no hi ha manera de què vegeu que l'alcalde de Benifairó, del Bloc, va signar un acord d'Iberdrola AMB NOM, amb REPRESENTACIÓ I AMB EL CONSENS I VOTS A FAVORS TOTAL DEL CONSISTORI, EU INCLOSA (encara que després fes mutis pel fòrum i se n'isquera de l'acord quan ja tot estava firmat i ben firmat.)
Així també jugaria jo a estar sempre del costat del poble. Ara tire la pedra, i després si veig que el poble no vol... amague la mà.

Mireu, potser gràcies a això Benifairó tinga un traçat soterrat que no s'ho esperaven ni ells.
Perquè d'aturar la línea... ni de conya! i això vosaltres ho sabeu.

Seny, cordura, trellat és el que va tindre l'ajuntament benifaironer. Val més ser cap de ratolí, que cua de lleó. I han aconseguit (el Bloc o tots els partits firmant un conveni??) que no es veja cap torre ni cap cable.
Ah, i no he votat mai al Bloc a Benifairó, s'ho cregueu o no. Però al pa pa i al vi vi i visca la mare que ens ha parit!

Sabeu el que us passa a vosaltres, els de l'Arc Iris? Que cada dia sou més blaus, com el cel (o zel??) que sosté a l'atmosfera l'arc iris.

Espere de la llibertat d'expressió que no hi haja censura, que Paco fa temps ha faltat i la URSS ja no existeix.

Anònim ha dit...

"L'autor del bloc ha d'aprovar tots els comentaris"

Censura prèvia?
Franco, Franco, Franco....
Arriba.... esperem no posar "Arc Iris"