dissabte, 24 de gener del 2009

ARC IRIS CONDEMNA L'ATAC A LA SEU D'ERPV

Malgrat tindre a personatges com Joan Serra en la seua plantilla directiva, Arc Iris condemna l'atac perpretat la matinada d'ahir contra la seu d'ERPV a la ciutat de València, i també a la seu de l'associació de joves kimera de Mislata. Agressions com aquestes tiren per terra tots els somnis de normalitat democràtica.
Arc Iris defensa el dret de totes les persones, fins i tot de Joan Serra, a participar lliurement en política i a defendre les seues ideologies desde la honestedat i el respecte, sense ambicions personals ni sense deliries de magalíder.
Per tant, l'atac a la seu d'ERPV és un fet que no provoca més que tristor, rebuig i desil.lusió.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Primer i abans que res condemnar l'actuació contra la seu d'ERPV, siga qui siga qui haja sigut només se'ls pot qualificar de feixistes.

Segon seguisc amb la meua exigència ja que en el butlletí de juliol 2008 d'ERPV s'expresava en estos termes que jo compartia al 100%.

ERPV proposà al Ple de l’Ajuntament de Simat, la creació del Consell de Participació Ciutadana, que coordine la participació dels ciutadans i ciutadanes en les decisions municipals, i en concret en l’elaboració dels pressupostos de l’ajuntament. Es tracta, entre altres coses, de portar al nostre municipi la
iniciativa dels “pressupostos participatius” que ja s’ha posat en marxa en altres localitats i que implica les associacions del poble en la distribució dels diners de què anualment disposa el municipi.
El funcionament i les capacitats d’aquest Consell estaran regides per una Carta de Participació Ciutadana i tant el Consell com la Carta s’elaboraran amb la participació de les diferents entitats existents actualment al municipi i entraran en funcionament durant l’any 2008, per tal que el Consell ja puga participar en l’elaboració dels pressupostos municipals.

Com tots sabem açò no s'ha complit en el 2.008 però seria possible Sr.Serra que ho complisca per al 2009 i puguen elaborar-se d'esta manera per al 2010.
Només li demane que complisca el que demanava,té 9 mesos per davant.

Anònim ha dit...

Hi ha que que rebutjar estos actes de gent incivilitzada e intolerant. Desde açi també reivindicar el aniversari i el record de aquells advocats laboralistes que lluitaren per la justicia social a aquells anys tan dificils.