dimarts, 13 de gener del 2009

ARC IRIS CONVOCA UN "HAPPY DAY"

L'Agrupació Ciutadana Arc Iris ha decidit convocar un "happy day" durant el que la publicació de comentaris a la seua web es farà sense moderació prèvia. Seran 24 hores entre el divendres 16 i el dissabte 17 de gener durant les quals els lectors podran inserir comentaris de forma instantània sense moderació prèvia.
La moderació de comentaris s'eliminarà el divendres 16 a les 20 hores, i l'opció estarà vigent 24 hores. Si els lectors es comporten, l'experiència es repetirà, i Arc Iris no descarta deixar definitivament lliure la publicació de comentaris si les opinions no traspassen allò tolerable en l'àmbit públic i es respecta l'honor, la dignitat i la intimitat de les persones.
De fet, fins ara Arc Iris només ha rebutjat un mínim percentatge dels comentaris rebuts per haver traspassat la línia del que es considera raonable en la crítica als personatges públics, per haver fet referències a persones que no ocupen ni han ocupat mai càrrecs públics ni han participat en política, o per haver envaït l'àmbit privat de les persones.
Confíem en l'èxit de l'experiència per tal de poder repetir-la, i demanem als lectors que en facen un bon ús d'aquest servei interactiu per a poder seguir disfrutant-lo.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Els d'Arc traïdors heu abandonat la campanya, molt Happy Day però seguim sense saber qui ordenà la retirada del carrer a Al Tall.
L'alcalde en funcions del mes d'agost com les mones de Gibraltar i el que estava de vacacions el mateix.
Però volem saber qui va ser el valent que va donar l'orde de llevar el carrer a Al Tall.?