diumenge, 18 de gener del 2009

LA INSISTÈNCIA D'ARC IRIS HA FET EFECTE: SIMAT TÉ PEDIATRA QUATRE DIES A LA SETMANA

Des del passat 1 de gener el consultori auxiliar de Simat té assistència de pediatra quatre dies a la setmana, gràcies a la moció presentada per EU-Arc Iris i aprovada per unanimitat al ple de l'Ajuntament de Simat, en la que s'instava a reinvindicar el dret del nostre municipi a contar amb eixa especialitat mèdica.
La insistència d'EU-Arc Iris ha estat determinant per a que la Conselleria de Sanitat s'haja decidit finalment a dotar al consultori de pediatres suficients per a ampliar el servei i adecuar-lo a les necessitats de la població.
Ara EU-Arc Iris encetarà una campanya per eliminar la relació de semivassallatge entre els facultatius del consultori i els seus pacients, concienciant en primer lloc a la població de la necessitat d'eliminar el tractament de "Don" per a dirigir-se als metges, i en segon lloc perseguint les iguales clandestines que encara s'hi cobren per part d'algun facultatiu, malgrat les denuncies que en este sentit han fet EU i Arc Iris.

12 comentaris:

Anònim ha dit...

jajajajajajajajajajajjajajajajaja

Anònim ha dit...

la conselleria de sanitat encara està tremolant per la moció de l´ajuntament de simat. ah! i si es posen tontos li´n feu un altra perque acaben de morir-se del susto.
arc=enganyabobos.

Anònim ha dit...

Tota pedra fa pare i poc a poc és va llunt.
Ja en conformaria jo que el alcalde fera la decima part que estos enganyababaus.
Cada dia estic més arrepentit de haver votat al PSPV,total pa que mane Serra.
Com mos hau enganyat Eladio.

Anònim ha dit...

Lo que tremola la Conselleria (i uns quants més), es de veure en mans de qui està l'ajuntament, per culpa de las ganes de ser alcalde de'Eladi i Agus.

Anònim ha dit...

si tu has votat a eladio, jo he votat a OLEGARIO, no te jode! jajajajajaj

Anònim ha dit...

Pues aurás votat a Olegario

Anònim ha dit...

I que mes dona votar a un o a l´altre! ahi esta el resultat. No ha servit per a res l´opinió del poble. No ? Han jugat en els vots, a ells es dona igual. El que importa es manar, manar..... lo que pense el poble s´ho pasen pel forro

Anònim ha dit...

Eladi és Alcalde Honorífic; en realitat qui fa i desfà a l´Ajunament es SerraNazi.
Eladi volia SER Alcalde i SerraNazi ESTAR d´Alcalde.
No és el mateix SER que ESTAR.

Anònim ha dit...

Evident Ser es permanet y estar circunstancial, en aquest cas crec que les dues son circunstancials.

Anònim ha dit...

ARC IRIS NO VA FER RES.... NI LA DONA DE VICTOR VA VOLER SIGNAR RES.AIXÓ QUE TENEN FILLS EN EDAD DE FER US DE AQUEST SERVEI.

Anònim ha dit...

Tonto i cego. EU-Arc Iris va presentar la moció, que es va aprovar per unanimitat. O és que no saps llegir? Ara bé, si no te fies, pots demanar l'acta del ple.

Anònim ha dit...

EN EL BAR SAGASTA ELLA NO VA VOLER SIGNAR HI HAN TESTICS.