dissabte, 24 de gener del 2009

DIMARTS TOTS BEN MUDATS AL MERCAT, QUE VE CANAL 9


Definitivament, Simat s'assembla cada vegada més a un escenari propi d'una pel.lícula de Berlanga, i ara l'Ajuntament contribueix i tot, pregant als veïns que col.aboren amb el sainet.
Així doncs, dimarts que ve engalanarem el poble, ens mudarem i anirem al marcat perquè ve Canal 9 a gravar com Serra reparteix atomitzadors. "Bienvenido Mr. Marshall". Si cal, farem eixir la banda de música per rebre als periodistes de Canal 9.
L'Ajuntament ha emés hui un ban pregant els veïns que acudisquen a recollir l'atomitzador "perqúè ve Canal 9". És a dir, l'Ajuntament, o Serra, que per al cas és el mateix, vol donar la impressió davant Telecamps de que el repartiment d'atomitzadors atreu al veïnat en massa, i demana als veïns que hi acudisquen "perquè ve Canal Bou".
En primer lloc, no sabem que fa l'Ajuntament de Simat contribuint a alimentar la programació rústica, carca, narcotitzadora i humiliant de Canal 9. Si ve Canal 9 a Simat el que hauríem de fer és tancar portes i finestres per expressar el nostre rebuig a una tele dedicada a desvirtuar la realitat del País Valencià, i no acudir a fer el paperet.
I el que és més lamentable és que l'Ajuntament, o Serra, que per al cas és el mateix, anime els veïns a participar d'aquesta estampa agrorústica davant les càmeres de Telecamps.
Així doncs, traguem la naftalina als nostres millors trages, traguem llustre a les sabates de xarol, i acudim al mercat per a que Serra puga repartir atomitzadors davant les càmeres de Canal Bou.
Lamentable. Serra dimissió.
Arc Iris insta als veïns de Simat a que no participen en este intent d'humiliació i ridiculització col.lectiva a la que el regidor d'atomitzadors vol sotmetre als simaters.


23 comentaris:

Anònim ha dit...

Està clar.Cadascú critica als seus contraris perquè pensa diferent.Arc quan manava Seba no tenia ninguna falta de fer opocisió doncs són polítiques semblants.Per molt que els Arquers ens vullguen fer vore el contrari la ideologia popularquera s`ha establit a Simat

Anònim ha dit...

De veritat quan he escoltat el ban, m´ha pareixcut ridícul, ridícul, quina pantomina, propi de "la España canyi"

Anònim ha dit...

Sr Serra el dia 7 de maig 2008 vosté presente la moció següent:
Moció demanant un estudi científic sobre el cicle integral de l’aigua

En Joan Serra i Folguerà, com a Portaveu-Regidor de l’Ajuntament de Simat de la Valldigna en representació del Grup Municipal d’ESQUERRA, en aplicació dels articles 91 i 97 del R.O.F., presenta per a la seua inclusió i debat del Ple Ordinari de l’Ajuntament la següent MOCIÓ per al seu debat i aprovació si s’escau.
L’aigua és un be imprescindible i escàs. Per evitar aquesta situació des d’ESQUERRA de’Simat, demanem l’elaboració d’un estudi científic sobre el cicle integral del aigua, avaluant els recursos disponibles, la seua qualitat, els aqüifers que alimenten els pous de reg i els continguts de sals. I les demandes presents i futures per emprendre les accions oportunes tendents a garantir la satisfacció de les necessitats domèstiques, turístiques, industrials i agrícoles de la població.
No podem oblidar dintre del cicle de l’aigua la depuració d’aigües residuals i parlar de la depuradora de Simat i les del entorn es dir que son insuficients. Les depuradores ben dimensionades estan en rendiments que superen el 95% en cabal d’aigua depurada. I atès que la depuradora municipal en èpoques no dona abasts, es la causa de danys ambientals per l’arribada a la Font Gran al riu Vaca d’aigua amb una elevada càrrega orgànica, per defecte de depuració, que altera i provoca canvis als
ecosistemes, produint la degradació i qualitat del aigua.
Atès que de seguir l’actual linea de les corporacions locals, continuarem tenint aigua amb una elevada carrega orgànica d’excrements directament als nostres aqüifers. Al nostre entendre la solució passa pel disseny d’un model de desenvolupament sostenible planificat.
PROPOSTA D’ACORD
Primer-. Que per part de l’Ajuntament de Simat , inicie els tràmits per l’elaboració d’un estudi científic sobre el cicle integral de l’aigua, per evitar en el futur problemes per l’abastiment i depuració d’aigua que pot repercutir molt negativament en el futur de Simat.
Joan Serra i Folguerà.
Portaveu del Grup Municipal d’ESQUERRA
Simat de la Valldigna, el 7 de maig de 2008

On es:

a-L'estudi científic sobre el cicle integral de l’aigua.
b-El disseny d’un model de desenvolupament sostenible planificat.
c-La depuradora municipal en èpoques no dona abasts, es la causa de danys ambientals per l’arribada a la Font Gran al riu Vaca.Està solucionat.
d- Emprendre les accions oportunes tendents a garantir la satisfacció de les necessitats domèstiques, turístiques, industrials i agrícoles de la població.

Tan que teniem que fer i amb uns estalviadors d'aigua ens donem per satisfets.
Sr Serra no és això pel que van lluitar tanta gent.
Pareix que li dona la raó a qui li denomina Míster "Nota" de premsa.
Salut i que ixca favorit en Tele Camps

Anònim ha dit...

Jo crec que hi han més probabilitats de que a Marc Cabanilles li torne a eixir monyo que que ARC IRIS reconega que alguna de les decisions del tripartit està be.

Anònim ha dit...

No pot ser. Ara el partit PPARCIRIS es trencarà? Aquest article critica molt a Canal 9 i Sebastiàn pendrà mesures al respecte.

Anònim ha dit...

En el numeret del dimecres propose que es canvie la cançó d'americanos per la del Joan petit quan balla......
El que no em queda clar és qui farà de Pepe Isbert, Serra o Eladi.

Anònim ha dit...

Visca Nostramo! visca el patró!
que de l'Ajuntament porta el timó
vostre altruïsme no serà en va
Déu algun día us ho pagarà
Insigne llumenera del marqueting
seguint vostre genial pla d'expansió
La vostra habilitat ens meravella
la vostra audàcia ens té bocabadats
Encara que els roïns i els envejosos diran que sou un xupla sang i un incompetent que Déu perdoni a tots aquests canalles que de malagraïts l'infern n'és plè.

Anònim ha dit...

I jo matan-me a bacs, per anar-hi al mercat, eixir en canal bous, i sentir a ASPIRINA, micro en ma, fent de representant d'atomitzadors ...

Digne el millor saïnet teatral del simat dels anys 70, llàstima que no es represente al teatret de LA PARROQUIAL

Anònim ha dit...

L'Espanya de pandereta. El nostre líder ens reclama tots uniformats dimarts al mercat per tal d'aclamar-lo i que les potències estrangeres prenguen conciència del suport incondicional de la població cap al seu líder. Qui falte serà sancionat obligant-lo a servir de cambrer als sopars republicans.

Anònim ha dit...

IL.LUSTRÍSSIM AJUNTAMENT DE SIMAT, PER DIR-HO AIXÍ.
SOL.LICITE L'EMISSIÓ DEL SEGÜENT BAN:
DIMECRES QUE VE L'EQUIP DE REDACCIÓ D'ARC IRIS ENTREVISTARÀ A TAVERNES AL DELEGAT D'IBERDROLA PER CONÉIXER LES CAUSES DELS TALLS DE LLUM DEL CAP DE SETMANA DE SANT ANTONI.
ES PREGA ALS VEÏNS QUE ACUDISQUEN.

Anònim ha dit...

El que hauria de fer Canal Bou és un reportatge del magnífic estat de conservació del nostre casc antic, i de pas entrevistar als veïns per a que donaren la seua opinió, i rematar amb una entrevista amb el nostre líder per donar explicacions.

Anònim ha dit...

El dirigisme carcomit de Serra no té precedents. Açò és com la "fiesta del trabajo" de Franco. Todos al Bernabéu a contemplar el espectáculo de gimnasia sincronizada.

Anònim ha dit...

visca nostre amo
visca el coordinador
ja no fan falta revolucions
tenim un pp tan comprensiu
serem feliços menjant perdius.
encara que pactem amb sebastian
diran que soc un fatxa i un negrer
que deu perdone aquells canalles
que de malagraïts l´infern es ple.

Anònim ha dit...

deurieu d'estar contents els peparquers que ve la vostra tele ,igual que en el nodo.

Anònim ha dit...

Digueu-li al de les poesies que ja ens em enterat tots que sap escriure poesia, que pare ja i vaja a altre lloc a mostrar lo esplendit i meravellós que es.

Anònim ha dit...

És indecent vore om hem arribat amb esta política de claveguera de Serra
Açò és un insult a la Democràcia i al poble de Simat.
"Bienvenido Mister Sierra", que vienen los valencianos de Valencia.

Anònim ha dit...

A vore quan ens convida a posar la placa del carrer Al Tall.
Ja que la va llevar, que la pose!!.

Anònim ha dit...

Senyors d´arc iris estan convidats a anar al mercat a explicar a canal nou que eixes valvules no estan homologades. em jugue cinc euros a que no ho feu amb la caguera que vareu donar.

Anònim ha dit...

Si et penses que criticar una decisió on hi han diners públics pel mig, és donar caguera, això vol dir que eres prou intolerant.

Ah, jo no aniria a donar-li explicacions al CANAL CAMPS.
Que li les done el que ha quedat amb ells.
Tant de criticar a Arc Iris,i ara resultarà que el CANAL PROU, no manipula tot el que pot.

Anònim ha dit...

el que passa es que quan es vareu donar compter de la clavada de pota de la homologació de les valvules vareu tindre que canviar el titular apresseta i d´amagat:
"
"No estan homologades" canviat per "no tenim constancia de la homologació".Seria interessant que algú d´arc anara a la tv a explicar que es posen valvules sense homologar.

Anònim ha dit...

Si serra mostra l'homologació davant les càmeres de Canal 9 pague una paella gegant.

Anònim ha dit...

No m'interessa res de lo que diga el canal feixista de CAMPS.
Mentre estiga en mans de qui està,
allà els que vullguen fer-li costat.

Anònim ha dit...

Els estalviadors són fum de canya,i per fer Notes de premsa e ixir en Tele-Camps volem el que demanava el Super-regidor:
a-L'estudi científic sobre el cicle integral de l’aigua.
b-El disseny d’un model de desenvolupament sostenible planificat.
c-La depuradora municipal en èpoques no dona abasts, es la causa de danys ambientals per l’arribada a la Font Gran al riu Vaca.Està solucionat.
d- Emprendre les accions oportunes tendents a garantir la satisfacció de les necessitats domèstiques, turístiques, industrials i agrícoles de la població.

Per a quant Super.