dimecres, 21 de gener del 2009

ARC IRIS INSTA AL GOVERN LOCAL A PRESENTAR JA UNA PROPOSTA DE PGOU


Arc Iris insta al multigovern local de Simat a presentar ja una proposta de PGOU que elimine els deliris megalómans de l'ex alcalde Palomares, que siga sostenible, sense megaurbanitzacions, i que no presente obstacles per a la seua acceptació per la Conselleria de Territori.
El multigovern local va a complir mig any i encara no hem conegut propostes més enllà de posar cavallos, repartir atomitzadors, posar webs cam, i discriminar a l'oposició. Encara no hem conegut cap iniciativa de trellat.
Passat mig any, arriba l'hora de demanar al multigovern alguna cosa de més solidesa que escampe les incerteses del futur econòmic i laboral dels simaters, i garantisca el benestar, la prosperitat, i els serveis de qualitat.
Per tant, prou de petardets de duro. Volem solucions als grans problemes de Simat, volem que ens proposen d'una vegada un model de poble i de futur, i volem que ens diguen cap on hem de girar els nostres esforços productius i el nostre futur.
Arc Iris exigeix, per tant, la presentació urgent d'un PGOU sense camp de golf que es tramite de la forma més ràpida possible i ens permeta desenvoluparnos.
Cal advertir, en este sentit, que tot i presentant ara una proposta de PGOU, la seua tramitació ens portaria, potser, al final del mandat.

18 comentaris:

Anònim ha dit...

Si després de 6 mesos sense prsentar ni una proposta de PGOU, en lloc del tripartit, hagueren segut uns altres, plourien les crítiques.

Però com son "les esquerres" ,ací tots callats, sense xistar, esperant, i esperant, i esperant...

Per als que tenen carnet d'esquerres, tot està bé. Així que no cal que digam res més.

Anònim ha dit...

Lo de que per als d'esquerres està permitit tot es mentira. Després de lo vist a la porta l'ajuntament en Agost, podriem dir que són el govern més presionat en molt de temps. I crec que el tripartit està portant-ho be, té els 2 factors clau: motivació + conexements. En els anteriors governs sempre faltava algun factor.

Anònim ha dit...

S'acosta el dia de Sant Blai patró de Potries i no estaria de mes que els veïns demanaren per la salut del nostre Guia el Super-regidor, no siga cosa que tinga algun refredat,Sant Isidre Llaurador patró de les Cooperatives no ho vullga i ens quedem sense el Gran Timoner de la Nau de l'Ajuntamient.
San Blai gloriós cura-li la tos.

Anònim ha dit...

En els anteriors governs no faltava un factor, en faltaven dos. No hi havia ni coneixement ni motivació. ARa al menys hi ha motivació. Estan tots motivats per a manar. Serra mana, Eladi ho aparenta, i Agus està calfant.

Anònim ha dit...

Entre uns i altres, casa per agranar. Hem arribat ja a la meitat de la legislatura, i no tenim PGOU. Aaaaaaaaaaaiiiiiiiiiiiii....

Anònim ha dit...

Si Serra estiguera de baixa Sant Isidre no ho vullga qui assumiria la titànica tasca de portar avant 5 regidories.
L'assessor
Eladi
Agus.......?
Super-regidor cuidat i deu mises a San Blai.

Anònim ha dit...

Al del comentari 2.
Soc el del comentari 1.
Jo ho dia en sentit figurat.
Tens raó en lo de que el tripartit està molt presionat.
Però la presió s'alleugera parlant, fent participar a la gent, acceptant propostes de l'oposició si son raonables, etc....
Però clar els plenaris son cada 2 mesos.
Jo he anat als plenos i no han acceptat ni una moció d'EU-Arc Iris que a mi en pareixen acceptables i d'esquerres.
Serra va per lliure sense consultar res, etc, etc.
A les hores, que volen?

Anònim ha dit...

Serra ja no pot fer molt de mal, ja s'ha encarregat Sebastian de no deixar un duro en la caixa. Pareixia "el genio de la lampara" quan ixia al carrer. I així ara en Simat toca afrontar "en calçotets" la part més dura de la crisi, jeje.

Anònim ha dit...

San Isidre poc mos va ajudar en el pas de Serra per la cooperativa aixina que millor encomanarmos a Santa Rita i confesar per si de cas.

Anònim ha dit...

La cançó de la web vos acopla perfecte amb l'esperit tenebrós i oscur d'ARC IRIS.

Anònim ha dit...

Per ha no dejar un duro vos va prou bé 8.000 cavallons, 6.000 estudi poligon 850x14+ S.Social ASSESSOR
Alcalde florero 12.000x 14 + S.Social
picaetes i el que no sabem.
Meyns mal que estava buida si arriba estar plena que secretaria per al Super-regidor.

Anònim ha dit...

Mare meua, mare meua

Anònim ha dit...

Per no dir els 3200 que cobrava Seba i no va fer absolutament res,com vosaltres mateixos vareu denunciar.

Ah ,per cert els cavallons estan molt ben posats puix fan reduir la velocitat als fitipaldis que hi ha per tot arreu.Inclosos els que va posar el PP.

Anònim ha dit...

Ja se n'heu passat. Si voleu mentir, feu-ho amb moderació per a que no es note. Seba mai ha cobrat 3200. Senyor moderador, no deurien acceptar-se mentides tan evidents.

Anònim ha dit...

Els Fitipaldis i Pedrosa és combaten
tocan-los la bujaca y llevan-li els punts.
Els cavallons ens fatidia a tots.
Com dia aquell "pagamos justos por pecadores"

Anònim ha dit...

Es veu que mana serra en tot els pobles del País Valencià,doncs a tots hi ha cavallons.Caldrà demanar la dimissió de tots els regidors encarregats del transit a tots eixos pobles i de pas desterrar al tio que va inventar tan malèfic artefacte,o tal vegada cremar-lo a la pròxima foguera de Sant Antoni.

Anònim ha dit...

Això nosaltres preferim la foguera,lafoguera,lafoguera....

Anònim ha dit...

els d´ara no cobren ni un centim mes que els d´abans.
pero seguiu...seguiu.
que ja estem en campanya electoral. i em d´aconseguir mentir i enredar perque el pp tinga majoria absoluta o ens trobarem de nou amb el tripartit quatre anys mes.