dimarts, 27 de gener del 2009

SERRA ELUDEIX PARLAR AL PLE DE L'HOMOLOGACIÓ DELS ATOMITZADORS


El segon alcalde i regidor d'Urbanisme, Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, Joan Serra, va eludir al ple d'ahir definir-se sobre l'existència de certificats d'homologació i segells de qualitat dels atomitzadors que ha adquirit l'Ajuntament per a ser instalats a les aixetes dels domicilis particulars de Simat.
El regidor d'EU-Arc Iris, Víctor Mansanet, va exigir textualment a Joan Serra que li mostrara de forma immediata tots els certificats, segells i normatives relatives al producte que ha adquirit l'Ajuntament, així com detalls del contracte que s'ha signat amb l'empresa Hermanos Martínez (Mario) per a que s'encarregue del manteniment del servei d'aigua potable. Ho farà els pròxims tres anys amb un cost de 1.400 euros mensuals gràcies a un contracte de l'èxistència del qual EU-Arc Iris s'ha hagut d'enterar al bar, com sempre.
Tot i això, és el model de gestió que ha defés EU-Arc Iris, amb guanys per al municipi.
Joan Serra no va donar cap explicació, no va fer cap referència al certificat d'homologació dels atomitzadors, va perdre els papers, i va emplaçar al regidor d'EU-Arc Iris a una futura reunió "per a parlar de l'aigua". Res mes.
Per tant, seguim sense saber si els atomitzadors tenen certificat d'homologació i segells de qualitat, o quina clase de certificacions.
Daltra banda, el ple va aprovar per unanimitat els comptes generals de l'Ajuntament de Simat referits a 2007, el que es contradiu per part del tripartit amb les denuncies que van fer al seu dia sobre un suposat mal ús dels diners per part del govern del PP, i es va desestimar amb el vot en contra d'EU-Arc Iris un recurs del col.lectiu de la Policia Municipal contra el pressupost municipal de 2009, per excloure a la plantilla de policies de l'assignació de complements de destinació, del que sí disfruten la resta de funcionaris. Víctor Mansanet va declarar que li semblava una reivindicació justa, i per tant anava a votar contra la desestimació de la reclamació.
Com a conseqüència d'eixa reclamació es van haver de tornar a votar els pressupostos de 2009 i es va repetir el resultat de la votació: a favor el PSPV, Bloc i Esquerra Republicana, abstenció del PP, i vot en contra d'EU-Arc Iris. Mansanet va reiterar que els pressupostos eren poc creatius, poc imaginatius, amb escassa inversió, i sense partides específiques per a estimular teixit industrial ni ajudes socials.
Pel que fa a les mocions, el ple va condemnar l'atac d'Israel a Gaza gràcies a una moció conjunta del tripatit i d'EU-Arc Iris.
Finalment, el regidor de Cultura, Juli Ibáñez, va informar d'un principi d'acord amb els propietaris del trinquet de Simat per a l'adquisició de l'immoble per part de l'Ajuntament amb un cost que supera el mig milió d'euros. Tot i això, el regidor no ha especificat els detalls de l'acord ni el modus de finançar la compra.
I a tot això, seguim sense saber qui va ordenar la retirada del carrer d'Al Tall.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Hui hi ha faltat Pablo Porta el que fóra Pablo,Pablito,Parlete,Déu s'apiade de la seua ànima.
Com diu el refrany a rei muerto rei puesto pel que propose que el nostre l·lustre guia,i gran timoner ocupe este buit amb l'apel·latiu de :

Juan,Juanito,Juanete.

Jo li posaria Joanot,Joan Joanet però dubte que haja regularitzat el seu nom i no em referisc al DNI això és fàcil em referisc als verdaders poders de l'Estat centralista i opressor com són Hisenda i Direcció Central de tràfic.
Ara bé puc estar equivocat(cosa que no crec cal ser molt valent per a enfrontar-se a Tràfic i Hisenda) i si ho estic rectificaré però com crec que la seua declaració d'Hisenda i el seu permís conduir resen el nom de JUAN.
Serà el nostre Juan,Juanito,Juanete

Anònim ha dit...

li doneu dos linies a la compra del trinquet per part de l´ajuntament, no es molt per la millor noticia de l´any.
Enhorabona Juli ets un crak, ara a rematar la faena: creació de l´escola, campionats tant escolars com profesionals i que torne el trinquet a ser el que va arribar a ser.
endavant.

Anònim ha dit...

enorabona per la compra del trinquet

Anònim ha dit...

I vosaltres cabuts!
No aneu a traure res a carregaor.
En canvi Serra i Eladi gaudixen del seus sous, de la reducció de l´horari de l´Institut, de l´abús de poder dels seus càrrecs, de les reunions d´amagat per manipular el poble, d´uns pressupostos que ells han aprovat per tirar mà al pot quan els dóne la gana, de fer i desfer segons les seues quimeres.
I el poble què?
On està la participació ciutadana, Pentaregidor?
En arreplegar estalviadors al mercat i la botella de cava al Monestir?
Doncs sí que estem aviats.
No anavem a fer els pressupostos entre tots? O és que tu eres TOTS?.

Anònim ha dit...

ÚLTIMA HORA

La dona del Superregidor ha agafat un nou càrrec, ha aconseguit entrar en l´AMPA de l´Instiut de Tavernes.
Menuda descansada hauran pegat els de l´AMPA de Picanya.

Anònim ha dit...

Els alumnes de Batxillerat de Xeraco estem farts de que en la classe Eladi es passe més temps parlant pel mòbil que donant classe.
Si nosaltres no podem utilitzar el mòbil en classe, amb menys motius el professor el pot utilitzar.
Creiem que els assumptes no acadèmics els deuria de solucionar fora de l´Institut.
I si no té prou temps que es demane una excedència.

Anònim ha dit...

No deuriem de mesclar feina professional amb politica.
Si els alumnes de Xeraco tenen problemes deu existir en el mateix IES un departament(jefe d´estudis,director,...)a qui plantejar les queixes.
Entenc que este blog es politic,per tant algunes reclamacións estan fora de lloc.

Anònim ha dit...

Pues que estiguen fora de lloc per a tots, açi es atacar a Serra i més Serra i familia. Eladi intocable! amb lo que hi ha que dir d´ell!mare meua! Tal vegada Serra siga millor persona que l´Eladi.

Anònim ha dit...

Mare meua, mare meua. On he sentit jo això?

Anònim ha dit...

No se, pero no soc la mateixa persona d´el mare meua, mare meua anterior. De veritat!