dissabte, 17 de gener del 2009

FI DEL HAPPY DAY

A les 20:10 ha finalitzat el Happ Day convocat per Arc Iris a la seua web, i s'ha desconnectat l'opció d'admetre comentaris sense moderació prèvia. En 24 hores han entrat més de 200 comentaris, la qual cosa suposa un èxit de participació inèdit a Simat. En una primera valoració, Arc Iris podria dir que tal com s'ha desenvolupat la jornada, es podria repetir. Hi ha hagut canya per a uns i per a altres, s'ha aportat alguna idea, s'ha criticat, i els insults i atacs personals han estat menys dels que ens esperàvem. La incidència més negativa ha estat l'intent de seguidors d'Esquerra Republicana de bloquejar la publicació de comentaris mitjançant la inserció de textos immensos que inutilitzaven l'espai, amb la clara intenció de dificultar l'expressió lliure de la resta dels lectors.
Ara, però, caldrà una valoració a fons de l'experiència per decidir definitivament si la repetim.
Arc Iris vol expressar el seu agraïment a tots els que han participat i a tots els que confien en la nostra web com a mitjà d'interrelació, així com també la moderació que gran part dels lectors ha demostrat.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Sempre igual, quina prova tens tu que ERPV ha boicotejat els comentaris i no els teus seguidors amb intenció de difamar?

Anònim ha dit...

Soc un usuari d'esta web i he observat que en Happy Day quan s'anomena al regidor d'ERPV amb algun malnom ( Super-regidor,Míster Nota de premsa, aruïna cooperatives ) ,o bé es fa broma amb les lletres de Al Tall hi ha una reacció cridant a dreta i a esquerra de maleducats insivics,antidemocràtics feixistes,de dretes,arquers ...etc.
Francament qui escriu açò considera arquers i de dretes com a insult amen de la seua concepció de la llibertat d'expressió que jo preferisc no qualificar.
Vos agrairía que deixàreu d'utilitzar esta web i ens deixàreu als altres disfrutar-la.
Gacies de bestreta

Anònim ha dit...

I perquè l'ampliació de la cooperativa és d'interés comunitari, i la resta d'empresaris que han invertit al futur polígon no? Tots creen llocs de treball. Que m'ho expliquen.

Anònim ha dit...

qui va donar la llicència d´obres a la cooperativa?
esteu donant nosa en que l´ajuntament ha de fusionar les dos cooperatives per quan la fusió del bar del trinquet i la pizzeria de santi? serra dimissió per no fusionar coses!!!