dimecres, 7 de gener del 2009

SERRA PROPOSA LEGALITZAR 500 VIVENDES SENSE APROVAR EL PGOU

L'Ajuntament de Simat s'ha proposat regularitzar la situació de prop de 500 vivendes que es distribuïxen en les partides del Pla de Corrals i Les Foies, segons informa hui el diari Las Provincias, qui compara eixa actuació amb la que el consistori de Gandia desenvolupa en la zona de Marxuquera, amb la diferència, però, que el PGOU de Gandia contempla l'actuació de Marxuquera, i Simat no té ni PGOU aprovat.
El projecte, segons informa Serra a Las Provincias, inclou l'ordenació d'estes zones per mitjà de la instal·lació de sistemes de clavegueram, xarxa d'aigua potable, enllumenat i la resta de serveis bàsics que millorarien les condicions higièniques i la qualitat de vida dels residents en estes partides del municipi de Simat.
La proposta del regidor es fa sense haver aprovat el PGOU, sense ni tan sols haver fet una proposta de PGOU, i sense saber si tindrà el vist-i-plau de la Generalitat.
Segons explica el regidor d'Urbanisme, Medi Ambient i Agricultura, Joan Serra, en declaracions a l'esmentat diari, esta actuació evitaria, entre altres coses, "l'aparició d'aigües fecals en algunes zones, com el Llavador de la Font Menor".
La intenció de l'Ajuntament de Simat és aprofitar el projecte d'asfaltat de camins rurals per a, de pas, iniciar la regularització d'estes zones. Els veïns sufragaran el pla d'urbanització dels seus carrers. "Serà una despesa important, però al mateix temps les obres ajudaran a revalorar les seues vivendes", explica Serra a Las Provincias. L'Ajuntament sufragarà la intervenció "que encara que suposarà un cost important, comportarà una sèrie de clares millores".
Tècnics i regidors del govern local ja han mantingut reunions amb representants de l'associació de veïns d'estes zones residencials que, segons Serra, es van mostrar il·lusionats amb la possibilitat de reordenar les seues urbanitzacions. Açò és només el primer pas d'un llarg procés. Ara, els tècnics municipals hauran de dissenyar la urbanització i determinar els passos que s'han de seguir per a anar instal·lant progressivament l'enllumenat, el clavegueram i la resta de serveis bàsics.

18 comentaris:

Anònim ha dit...

anim Franco ai perdó cal dir sr, Serra que al final triomfarás

Anònim ha dit...

Redeu quins descalaverats.Ara resulta que vos pereixerà mal que es regularitze la situació del Pla i les Foies.Que voleu que qualsevol dia vinga la Generalitat del vostre Camps i tombe les casetes que amb tan d'esforç s'han fet molta gent de Simat.Si fora una urbanització de rics no passa res ,però aixina si.Definitivament heu perdut el sentit de l'esquerra .No sou dignes d'estar representant a molta gent que de segur te casetes al Pla o Foies.Heu clavat la pota,de segur que a les pròximes eleccions ho pagareu ben pagat.

Anònim ha dit...

Redéu quin llimonà. I amb quin PGOU legalitzem els xalés? Això de generar falses expectatives està lleig. Legalitzem els xalés. Però primer s'ha d'aprovar el PGOU. I el PGOU està lluny, però molt lluny d'aprovar-se. No es pot enganyar als propietaris de casetes.

Anònim ha dit...

Collons, ara que ja hem pagat tots les multes. Ho podien haver fet abans i aixina ens haguérem estalviat les multes. Dic jo. Perquè ara que ja he pagat la multa, ara tinc que pagar urbanització. Pues no sé, no sé...

Anònim ha dit...

ens tenen que arroinar, esta gent vol traure durosssssssssssssss. prepareu algun milionet que altre els que tingueu xalet

Anònim ha dit...

Al "descalaverat".
Sembla que no saps llegir.
Ningú ha dit d'estar en contra de les legalitzacions dels xalets.
Però per a no tornar a clavar la pata, s'ha de fer amb totes les de la llei.
I per tant, es necessite un instrument legal que ho permitisca.
I eixe instrument legal és el PGOU.

A veure si quuan parlem, sabem de que va !!

Anònim ha dit...

Que mos tornen els diners.
Els xalets il·legals que va fer Colom també els han denunciat?
O han fet pebre i tomaca?

Anònim ha dit...

El que la fa,la paga.Bonico seria fer-se un xalet on cadascú li donara la gana.

Anònim ha dit...

eixe instrument legal, no es diu pgou,es diu..algun millonet que altre, captes?aiixina, es que els xalets,per als rics que es poden pagar,aixina , es que arc+iu=pp captem?deu.

Anònim ha dit...

Veiam, qui són els pobres d'este poble? Es Juan María Mansanet? Es Agustina? Es Eladi? Es David Mogort? Es Serra? Sí, tots pobres de solemnitat. Jaaaaaaaaaaaaaaaaa, jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, juuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, juuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Pega't un bac.

Anònim ha dit...

Serà Vicente Palomares Andrés alias el palomo el pobre de solemnitat?????????????? A lo millor no pot pagar els gastos d'urbanització de la seua casa il.legal del Pla de Corrals.
Juuuuuuuaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, juuuuuuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaaaaa.

Anònim ha dit...

Sembla que a Simat hi molt de ric, perquè amb la de xalets quie hi han.

Anònim ha dit...

Que en els comentaris diguen xorrades. val.
Pero que un partit d´esquerres i ecologista com EUPV, d´arc iris no espere trellat, es pose en contra de que 500 casetes deixen de tirar merda a la muntanya em deixa alucinant.

ARC IRIS SIMAT ha dit...

No saps llegir, o no t'interessa saber llegir. L'article no diu res d'anar en contra de la legalització de casetes. Tant de bo. El que diu l'article és que Serra ha anat a proposar coses que no està en condicions de proposar perquè no disposa dels instruments que calen per a fer eixe tipus de propostes. No té PGOU, no pot regularitzar res, i per tant, està venent fum. Al temps. I si Arc Iris no té trellat, sisplau, abstente d'utilitzar els serveis interactius d'aquesta web. Et faràs un favor tu, ens el faràs a nosaltres, i a la resta de lectors.
Fes-te'n una.

Anònim ha dit...

EL PASSAT 7 DE GENER VAIG, JA ESCRIURE LO SEGÜENT:

Ningú ha dit d'estar en contra de les legalitzacions dels xalets.
Però per a no tornar a clavar la pata, s'ha de fer amb totes les de la llei.
I per tant, es necessite un instrument legal que ho permitisca.
I eixe instrument legal és el PGOU.

A veure si quuan parlem, sabem de que va !!

7 / gener / 2009 22:58


SEMBLA QUE HI HA GENT QUE NO VOL ENTENDRE.

Anònim ha dit...

La vos de los supertacanyones, en el seu afany de vetlar pel dret d´expressió em convida a no escriure mes, pues mira no.
La no va llei obliga a les administracions a enderrocar les casetes ilegals, ja hi han huit per enderrocar i mes que hi hauran, el que ha fet serra es preguntar a conselleria per la possibilitat de urbanitzar i legalitzar.
No ha enviat els tractors... ni ha posat en marxa res.
ho se perque pregunte i em contesten perque no vaig insultant com vosaltres.
Tú si vens fum, mentint, fent politica basura, fent trampes i diguent mitjes veritats, insultant al personal i treballant de mamporrero del PP a temps parcial.
Salut i que tingues un bon dia.

Anònim ha dit...

Super-regidor ! Si que ens ha tocat la rifa.
Super-regidor ! Ets el rei de l'enganyifa.
Assessor ! Tu sí que ho tens ben montat. €
el Super-regidor pot si cal,
refregar-se l'engonal
i passar-se pels "collons"
totes els plens.
Ep ! i el poble ?
Al poble que el donin pel ...

Anònim ha dit...

La nove llei obliga a enderrocar ....
I l'antiga també.
Tu insisteix.
En pareix bé que es legalitzen els xalets, Però donant els passos adequats, i no fent mitins davant dels propietaris, venent-los allò que de moment no es pot vendre.
Ah, i jo també també convidaria a no escriure als que insulten.