dimarts, 23 de setembre del 2008

EL BLOC FA REBENTAR EL PACTE DE PROGRÉS A CALP

El Bloc ha anunciat una moció de censura a Calp que portarà al seu candidat i únic regidor a l'alcaldia amb el recolzament del PP i del PSD (l'escisió blasquista del PSPV), el que suposa dinamitar el Pacte de Progrés que el Bloc havia signat a l'inici del mandat amb el PSPV, i pel que el cap de llista socialista ocupava l'alcaldia.
Quan veges les barbes del teu veí pelar....
La jugada del Bloc a Calp és una mostra de la volatilitat del Bloc i del valor de la seua paraula. Tot per ser alcalde. Així doncs, a Simat Eladi Mainar haurà d'estar alerta.
A l'inici del mandat a Calp el Bloc havia signat un pacte de progrés amb el PSPV i el PSD que havia posat al candidat del PSPV, Luis Serna, a l'alcaldia. Ara, amb la moció de censura, el cap de llista i únic regidor del Bloc, Ximo Tur, serà alcalde el que resta de mandat.
El tal Tur ha parlat a la premsa sense pèls a la llengua. Ha dit que prefereix assolir el risc de desgast polític a seguir sent comparsa del PSPV, i a més reconeix a les clares que ser alcalde amb el recolzament del PP "pot ser dur des del punt de vista estètic", però tant li fa. És a dir, ho té clar, tocar vara és tocar vara, al preu que siga, i si no que li ho pregunten a Agustina B. Sirerol.
El Bloc té alcaldies arreu del País amb el suport del PP, començant per la nostra comarca a Palma i Real de Gandia, però de dalt a baix del País. També hi ha municipis on el PP governa amb el recolzament del Bloc, com és el cas de Torreblanca, a la Plana Alta.
A Calp també van batejar el pacte com de progrés, però el Bloc ha demostrat a aquest municipi de la Marina Alta que els pactes igual que es fan es desfan. "Ojo".
A més, cal tenir present que la moció de Calp pot tenir repercussions a altres municipis. Així, a Xàbia, el Bloc té l'alcaldia amb el suport del PSPV. Vorem què és el que passa.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

vosaltres volieu una alcaldia del bloc amb suport del PP, per tombar al PSOE. ara de que parleu si feieu el mateix.
lo de la viga en el ojo....

Anònim ha dit...

Ojo?tan perfectes i digueu ojo.
redeu arco

Anònim ha dit...

Molt de dir que si els altres pacten amb les dretes, però a l'hora de la veritat, els que signen junt al PP, amb paper i bolífrafo, son els de sempre.
Tot eixos que insulten i bramen, ara callen.

Anònim ha dit...

Al del primer comentari.
De tombar al PSOE res.
Després de 16 anys, calia tombar com fora al pitjor alcalde que ha tingut Simat.
Gent com eixa si que fa mal a l'esquerra. I es que avui, per a militar en un partit, ja no fa falta ni pagar la quota.
Tots caben.

Anònim ha dit...

Al que ha obert el fil. Tombar al PSOE de Colom havera estat el millor que li havera pogut passar a Simat en trenta anys de democràcia. Ara no estaríem parlant de pais, altes tensions, camps de golf, i especulació urbanística, ni estaríem lamentant el poble que tenim, sense serveis públics, sense perspectives econòmics, i sense model de creixement.