dimecres, 17 de setembre del 2008

MÉS DE 7.000 EUROS EN CAVALLONS???!!!!!!!!!!!


La col.locació de bandes sonores reductores de velocitat no només s'ha fet sense passar pel ple el preceptiu informe tècnic, tal com va acordar la corporació, sinó que a més s'ha ocultat el seu cost, que està entre set mil i huit mil euros, més bé prop dels huit mil, segons ha pogut esbrinar Arc Iris.
Pràcticament el metre de cavalló ix al mateix preu que el metre quadrat d'apartament a primera línia de platja. És un cost que clama al cel i Arc Iris vol saber si es va demanar pressupost previ, si es va acceptar el preu, o si es van col.locar els cavallons sense saber el que anaven a costar. A més d'incomplir el mandat de la corporació de fer passar pel ple l'informe tècnic, i l'obligació de que el ple determinara al respecte, s'ha ocultat el preu. Una evident manca de transparència.
Podem pronosticar des d'Arc Iris que el pròxim ple serà dur per al responsable de la cavallonada, el segon alcalde i regidor d'Esquerra Republicana, Joan Serra, qui a més es va atribuir en solitari "l'èxit" de al cavallonada amb una nota de premsa que va difondre mentre era alcalde accidental. Aleshores, si es va atribuir l'èxit, també haurà de ser el responsable de donar explicacions de perquè l'informe tècnic no va passar pel ple, i sobretot del cost.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Collons. La cavallonada ens ha surtit per un pico, eh?

Anònim ha dit...

mentiu i ho sabeu, s´ha fet amb el preceptiu informe tècnic i a mes l´informe es va fer i aprovar abans de l´estiu això, ara sols s´ha executat.

Anònim ha dit...

Gracias a estas gentes venidos a bien del Arc iris se estan sacando a la luz trapos sucios del trio.Gracias en nombre de todos los españoles de este pueblo.Esperamos que ahora que habeis visto la luz podamos concurrir juntos a las elecciones pues vosotros sois el bastión más importante que hemos tenido los españoles en este pueblo gobernado durante tiempo por corruptos ,al igual que ahora,i catalanistas que dan una imagen de este pueblo que no se corresponde con la realidad.
Es de mucho agradecer que habais abandonado esas absurdas ideas rojas y catalanistas ,apoyando a nuestro querido Partido Popular con nuestro querido alcalde,por que continua siendolo en nuestros corazones ,Sebastián Mahiques Morant.Animo y adelante la coalición ganadora de las próximas elecciones PPIRIS.
Viva Simat
Viva el Reine de Valencia
Arriba España.

Anònim ha dit...

També dien que l´ajuntament el volien laic,i ves per on,a la primera que agafen la vara d´alcalde,es presenten a la processo.

ARC IRIS SIMAT ha dit...

Al del segon comentari. A vore això de que mentim. L'informe tècnic del que parla l'anònim havia de passar obligatòriament pel ple, i el ple havia de dictaminar sobre la seua execució, tal com estava redactada la moció aprovada. Per la informació de que disposa Arc Iris, l'informe tècnic no ha passat pel ple, i per tant el ple no ha pogut decidir sobre la seua execució, i per tant s'ha incomplit la moció inicial. Si no és així, rectifiqueu-nos.

Anònim ha dit...

A vore, aclariu-se en allò de veres important. En això del cost de mésde 7.000 euros també menteixen?

Anònim ha dit...

menteixc jo si dic que la rampa de la font gran a costat mes de 12000€? ha passat pel ple? va ser aprovada la despesa en els presupostos?

Anònim ha dit...

I què aneu a fer vosaltres? A actuar com el PP? Doncs per a este viatge no calien tantes sarietes. Au cacau.