divendres, 5 de setembre del 2008

LA WEB MUNICIPAL FA HUIT DIES QUE NO PENJA RES

La web municipal de l'Ajuntament de Simat fa huit dies que no penja res nou. És a dir, fa huit dies que a Simat no es produeix cap notícia ni cap novetat, si atenem al contingut de la web municipal. I que Arc Iris sàpiga, sí estan passant coses, hi ha reunions, comissions, adjudicacions d'obres, etc. No obstant això, la web municipal guarda silenci des de fa huit dies. La darrera notícia és del 28 d'agost, i informa del programa de festes del Pla de Corrals.
Si a Simat no ha passat res els darrers huit dies, mal, i si ha passat i la web de tots no ens informa, mal també.
I qui és el responsable de la web? Doncs estirant, estirant, ens topem amb el regidor de comunicació, cap de premsa, portaveu municipal, editor de la nova revista De Casa en Casa, i responsable de Cultura i Festes, que no és altre que el regidor del Bloc (de nou del Bloc) Juli Ibáñez, qui en un recent article publicat a la seua web personal, es vanaglòria de que la web municipal ha recuperat el domini .cat.
El que no diu el portaveu de la Casa Blanca és que si la web municipal de Simat utilitza el domini .cat és gràcies a una moció d'Arc Iris presentada l'anterior mandat. L'actual segon alcalde en pot donar fe. I les actes dels plens també.

12 comentaris:

Anònim ha dit...

ei, doneu-li "refresh" a la web del simat.cat! el que si que ha d´agraïr-se és que ha tingut que entrar el "bloquero" per a que s´executara el .cat que ningú ho havia fet tot i que ho presentà arc iris

Anònim ha dit...

El dia 3 hi ha publicacions i el 4 també.Redeu quina oposició.Ara si,abans no.

Anònim ha dit...

Liantes!...no es aixi!

Anònim ha dit...

Potser per a llegir novetats caldrà anar a la web de Juli.

Anònim ha dit...

Refresh i òsties. El que hi ha que refrescar és l'ajuntament. I ràpid. Jo també hi vaig entrar ahir a la web municipal i no hi havia més notícia més enllà del programa de festes dels Corrals.

Anònim ha dit...

pues si que esteu "encegats", només hi ha que entrar i veure com no es de veritat el que digueu...
ai ai aiai canta i no llores....
que torne zebaztian!
(jimy)

Anònim ha dit...

Ei, no teniu res a dir de la jugadeta de Juli?

Anònim ha dit...

Les entrades eixes del 3 i 4 de setembre de la web municipal han aparegut hui. Ahir no estaven. Manipulació.

Anònim ha dit...

Ai arc iris pareix mentida que s'anomeneu com els abanderats de l'esquerra i esteu tan fotuts per que no mana el PP.¿quins interesos teniu?Alguna cosa vos ha passat per donar eixe suport tan aferrissat a la dreta rància espanyolista.Si la de la Espanya "profunda",la de Aznar,Fraga,El manifiesto.
A les pròximes que us vote ta tia.

Anònim ha dit...

SI TA TIA ES PRESENTA JO LA VOTARÉ.

Anònim ha dit...

L'Espanya d'Ansar? Sí, i el Simat de Colom i Eugenio Pérez Mifsud, el Simat de les empreses constructores de Colom i la de la família de Mifsud, el Simat de l'alta tensió i del camp de golf, el Simat de la inacció política, el Simat de la manca de transparència, de l'obscurantisme, etc. No volies foto de las Azores? Doncs ja tens foto del Clot de la Sang.

Anònim ha dit...

Xe, és que a Sebastián no li heu donat ni temps de demostrar res. Acaparaors.