dissabte, 6 de setembre del 2008

EL GOVERN LOCAL TRACTA DE CONVÉNCER L'EMPRESARI DEL POLÍGON DE QUE NO ES FAÇA ENRERE

El Govern local de Simat al complet tractava dijous passat de convéncer a l'empresari que havia d'executar el polígon industrial de que no es faça enrere. En una reunió que va tindre dos escenaris, el bar de Sancho i l'Ajuntament, i de la que no s'ha informat a l'oposició, els regidors del Trio van haver d'escoltar els dubtes que assalten l'empresari sobre la viabilitat del projecte.
L'empresa valenciana inicialment interessada en construir la zona industrial, té ara dubtes seriosos, sobretot a causa del retard que acumula el pla en la seua aprovació, la crisi immobiliària, i la manca d'expectatives a Simat.
Encara que l'oposició no ha estat informada (sobretot transparència), sembla que el Govern local tracta de persuadir l'empresari amb la idea d'executar el pla en diverses fases per tal de concentrar l'oferta de sòl i augmentar l'atractiu de la futura àrea industrial, i amb la promesa de desbloqueejar tots els punts conflictius del PGOU per a que la Conselleria de Medi Ambiente, Aigua, Urbanisme i Habitatge done el vist-i-plau quan abans.
Només així, l'únic empresari interessat en el projecte, mantindria la seua disposició a fer-se'n càrrec.
Segons l'opinió d'experts del sector immobiliari, el Trio ha triat un mal moment per a fer fora al PP del Govern local, perquè ara ha de fer front a una etapa difícil de la que cap governant se'n surtirà, ni del PP ni de cap altra partit. Per tant, han lliurat a Sebastián de fer front al fracàs en el desbloqueig dels programes urbanístics. És a dir, el que està dient-nos aquest expert és que el més probable és que Trio esgote el mandat sense haver posat en marxa el polígon, una cosa que Simat no es pot permetre, entre altres coses perquè més d'una dècada tractant de posar en marxa un polígon industrial és una mostra supina d'incompetència, i en segon lloc perquè Simat no té ara cap alternativa de progrés econòmic.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Arquers,a més de l'oposició que esteu fent ara,també haguera segut bo que la haguereu feta abans denunciant els excesos del govern de PePe,asfaltant camins particulars i fent marges de bancals de gent pròxima a ells.

Anònim ha dit...

Asfaltant camins? Amb els 180.000 euros de subvenció que va rebre l'Ajuntament de la Conselleria d'Agricultura el mateix dia que es va presentar la moció de censura es pot asfaltar tot el terme. A vore ara com gestioneu eixa subvenció.

Anònim ha dit...

Bella es va asfaltar 50 metres a la porta de sa casa al carrer del Pintor Sorolla quan era tinent d'alcalde. I la resta del carrer de formigó. La prova del delicte encara hi és. Podeu anar a comprovar-ho.

Anònim ha dit...

Nos complase mucho leeros cada dia, estais mostrando un saber haser inimaginable hase unos meses.
Os hemos dejado una buena herencia, enhorabuena y seguid asi lo de los sien dias de grasia son chorradas.
Angel y Eduardo.

Anònim ha dit...

Quan arriben els cent dies de gràcia ja en parlarem. Açò és l'aperitiu.