divendres, 19 de setembre del 2008

LA REGIDORIA DE CULTURA COMET FALTES ORTOGRÀFIQUES A LA WEB MUNICIPAL


Un anunci publicat per la Regidoria de Cultura de Simat a la web oficial de l'Ajuntament conté una falta ortogràfica al mateix titular. L'anunci intenta animar als veïns a formar part d'una mena de voluntariat cultural que se n'ocuparia de col.laborar amb la Regidoria en tot allò referent a l'elaboració d'activitats, programacions i festes. Però si l'anunci intenta incentivar als veïns a formar part d'eixe voluntariat, el que fa ja des de la seua primera lectura és desanimar al lector en comprovar que la mateixa Regidoria no està massa posada en això de la gramàtica.
El titular de l'anunci, com es pot comprovar a la imatge malgrat la seua mala qualitat, diu el següent: "VINE! ENGANXAT (sic) AL VOLUNTARIAT CULTURAL".
És clar que l'autor de l'anunci confon les formes verbals del verb "enganxar", i en comptes d'utilitzar l'imperatiu (enganxa més el pronom personal corresponent), empra un participi. La traducció al castellà seria: !VEN! ENGANCHADO AL VOLUNTARIADO CULTURAL", quan el que pretén dir és !VEN! ENGÁNCHATE AL VOLUNTARIADO CULTURAL", amb la qual cosa la forma correcta és l'imperatiu ENGANXA més el pronom TE, que s'escriu ENGANXA'T.
La nova relliscada del Regidor de Cultura, Juli Ibàñez, no anima massa als potencials voluntaris a unir-se a la tasca. I més si es fa des d'una web oficial, perquè encara si les faltes les cometera a la seua web personal, des d'on té costum d'informar d'assumptes municipals, la cosa podia passar. Però cometent la falta a la web oficial, som tots els simaters els que comentem la falta, perquè tenim un regidor de Cultura que demostra no saber escriure.

28 comentaris:

Anònim ha dit...

Que facen regidor de cultura al Nano Baïte.

Anònim ha dit...

Al menys tindriem bona música

Anònim ha dit...

Toni baïte cap de llista d'Arc Iris.
Si no es així no vos votareu ni vosaltres.

Anònim ha dit...

El Consell Agrari Municipal de Simat es reuneix después de les vacances estiuenques

Anònim ha dit...

pareix ser que ja l´han corregit.
l´intent de desprestigi cap a esta persona per part vostra està molt ben encaminat. endavant!
perquè té que ser ell el que escriga a la web? no hi han treballadors o ho fa el regidor directament?

Anònim ha dit...

que eixe siga el pecat d´ell!!

...i no repartir-se càrrecs per mail com heu fet vosaltres, recolzant a uns i altres pasant-vos pels collons les ideologïes, i mirant a qui li interessaria estar alliberat o no per ser funcionari!!! és de vergonya, abanderats del poc trellat! censureu açò, però eixa filtració arribarà a qui tinga que arribar!
au cacau!

Anònim ha dit...

Xe, no he pogut aguantar-me. Primer, perquè no deixem en pau a toni?. Això va per alguns dels comentaris. i després vaig a defendre a Juli, no per qui siga juli. Si no perquè és una persona com un altra de simat, No conec massa la vida de juli, tindrà uns 30 anys, així és que l’escola en valencià ell no la toca, sí que sap escriure-lo més que la gran majoria del nostre poble i molt més encara que els majors de 20 anys que va ser quan es va posar a simat la línia en valencià . és perquè després de la seua feina anava a l’escola en valencià, tot un sacrifici. Treballar i estudiar..o no? Pues bé, el que esteu aconseguint és el mateix que feien els grans dictadors, que el poble sencer senta vergonya de fer-vos qualsevol comentari ja que si a juli li digueu això, ja hem direu el que li dirieu a la tia Maria que encara diu adios , perquè no s´ha acostumat al adéu, i que li dieu al tio jose que té més de 60 anys que espanya encara li escriu españa, perquè ningú li ho ha ensenyat encara. Si tu saps posar tots els apòstrofs o com es diga, és per que tu si que estaves estudiant, estudiant, fins quan?, tu també el vas posar a treballar a la mateixa edat que la gran majoria dels simaters que ho feiem als 14,15 o 16 anys? Doncs nosaltres sí, així és que si fem alguna falta d´ortografia o gramatical, espere que el gran poble de simat ens comprenga, per tot això que he dit ara vosaltres arqueros, critiqueu critiqueu, que no sabeu fer altra cosa, però per un apòstrof i venint d´un simater no professor ni gent lletrada s´haveu passat bonicos s´haveu passat. Ai esquerra unida. Heu vist a qui heu clavat dins de casa? No esteu veient que són els d´abans?. No han canviat. Reflexioneu i a veure si els deixeu apart

Anònim ha dit...

Al tio Canya del comentari anterio. El tio José i la tia Maria poden estar perdonats. Però una persona amb ambicions i pretensions públiques, NO. Val? I posa't com vullgues. És molt bonic sentir-se en condicions de governar este poble, i després demanar clemència quan es fan cagades. I si voleu canviar cromos, nosaltres en tenim un al calaix relatiu al compadreo del camp de golf que van tramar entre 1999 l'alcalde socialista i el portaveu del Bloc. Quan vullgueu ens els canviem.
Au, babau.

Anònim ha dit...

Xe, els muchachos d'Enric Morera s'han posat molt rabiosos. Reacció típica de la gent del Bloc. Els intocables d'Eliot Ness. Al cap i a la fi Arc Iris no té la culpa de que Juli faça faltes quan escriu.

Anònim ha dit...

El Bloc s'ha posat com una mona. Ja, ja, ja, ja, ja. Menos mal que estan els arquers, si no este poble seria molt aburrit.

Anònim ha dit...

torna-li la trompa al xic!

qui vos ha dit que és el regidor en 1ª persona qui escriu???

la situació ja se vos ha anat de les mans. ja no sabeu en que clavar-vos!

Anònim ha dit...

Ai País Valencià quina llàstima em dónes.Si ésta es la gant que t'ha de defensar la portes clara.
Canya contra Espanya

Anònim ha dit...

ai mare! quina desgràcia ha comés una falta d´ortografia, dimissió per Juli i per Agus per consentir-ho i per Serra que en eixe moment passava per allí.
Alfredito Boix "ciuda" dels seus amics ¿vos sona? en el mateix article dues cullerades. vosaltres encara no l´heu rectificada.
Pero no opineu sobre el fons de l´assumpte, vos pareix bé o mal que es cree el voluntariat, vos pareix bé o mal que s´acorde amb la fundació la utilització conjunta de l´almassera a canvi de "ciudar" els jardins del monestir, que per cert encara no heu anunciat.
vos pareix bé o mal la laminació de la Vaca.
vos vindria bé un poquet de trellat i una oposició com la sabem fer els d´esquerres.
Si he fet alguna falta fusileu-me.

Anònim ha dit...

Si de repartir càrrecs parlem, diguem-ho tot.
El principal buscador de càrrecs és el capo del Bloc, Joan Mansanet.
Ha menejar cel i terra, per tindre'n un.
Ha pactat amb les dretes del Pais Basc i Catalunya per tal de ser diputat europeu.
S'ha dedicat a preionar a colectius com el del BLoc de Tavernes per a que pactaren amb el PSOE, per tal ell ser regidor en Valencia dins la llista del PSOE.
Vaefer lo impossibe per que Colom continuara d'alcalde (no sabem a canvi de que).
Això no ho digueu, veritat?
Aixì que si canviem cromos, canviem-los tots.

Anònim ha dit...

Estimats d' arc iris, sou impresentables, cada vegada feu més el ridícul, es clar que aquesta paraula no està en el vostre vocabulari.Sí voleu canviem cromos per herencies,ja sap tot el poble de SIMAT el que dona el tindre un pare alcalde en tens de dictadura, més val que ens torne el que és del poble.Periodista.... ni ell mateixa seu creu, bona persona? quant li toquen els testets en el patí de la FONT GRAN , va vindre la seua preocupació per poble.El que vos fa rábia és que la gent del poble tinga bones idees i estiga fent les coses com cal.AJO I AGUA.

Anònim ha dit...

Jo el que pense és que per un apòstrof la que heu liat,em pareix desmesurat,crec que hi han coses molt més importants que un simple apòstrof.Pense que per a fer algo pel poble no em de ser filòlegs...o tots els "arqueros"ho sou?

ARC IRIS SIMAT ha dit...

Per al del comentari número 13: Arc Iris informava el 22 de juliol de que les plantes de l'antic monestir s'estaven morint (http://arcirissimat.blogspot.com/2008/07/la-prova-de-la-desdia.html).
I escriure "ciuda" en comptes de "cuida" és una errata, no una falta d'ortografia.
Si el regidor no és l'autor de la falta, sí n'és el responsable. Que contracte un corrector.
Salut.

Anònim ha dit...

Que tiren a Aspirina i que contracten un corrector.

Anònim ha dit...

Al de fa tres comentaries arrere.Per a saber escriure no cal ser filòleg, tarugo.

Anònim ha dit...

A veure si ho entenc.
Els d'Arc Iris tenen poc trellat i son impresentables per dir que a un lloc oficial hi ha un falta d'ortografia.
I els que això diuen, resulta que son els que insulten, i van retraguent herències, franquismes i no se cuantes coses més.
Un poc (molt) de seny és el que falta.

Anònim ha dit...

Mare de deu.. si si mare de deu. on es a portat lapostrof dels collons.... ens a portat a posar a cadascu al seu lloc.llejim be tots els comentaris, tots, son interesantisims tots inclos el de l'arc que no sap ni per om ixir , per aixo es clava en les plantes del convent, si del convent no del monestir, al meu poble durara mols anys seguent el convent, ja poc apoc ja anira canviant per monistir , pero de moment... convent... val?..aaaa i de que tu... pero de que tu perdones a la tia maria i al tio jose. pero QUI SERAS TUUUUUUU arquer pa perdonar o no perdonar a la tia maria i al tio jose, que al creus deu.. per a perdonar o no.altra volta. MARE DE DEU. lo si LO de perdonar sols esta a l'abast dels deus o dels grans dictadors... jajjaja com els de l'arc iris.
An quin merder ens eu clavat als que som desquerres? Foro als del arc, per favor foro del arc. nosaltres no som deixe mon.Ni del mon de Victor, ni del mon del tri........ dent. Feu foro a Victor.Per favor.

Anònim ha dit...

forooooooooooo, forooooooooooooooo. Seràs batracio!!!!!!

Anònim ha dit...

Un comunicat de mes amunt:(Però una persona amb ambicions i pretensions públiques, NO. Val? I posa't com vullgues.) amen, arquero ta faltat el amen.Quin despago, quin despago jo que volia a l'altra legislatura, anar an una llista i no podre, no , perque els de l'arc iris, diuen que si no se posar apostrofos, ni podre ser alcalde, ni regidor.aleee tot pa dells, que son descola de pago. jo al camio.

Anònim ha dit...

Tú pots presentar-te per a ser alcalde. Per a ser alcalde només cal ser honest i moure's només per l'interés general. Altra cosa és que et voten.

Anònim ha dit...

A vore. Sigam seriosos. Tothom pot presentar-se a una candidatura electoral. Però el mínim que pot fer un càrrec públic és tractar de mantindre la dignitat de la institució de la que forma part, i que representa a tot el poble. I si el càrrec públic no sap escriure, doncs que s'assessore o que contracte un corrector. Arc Iris no ha demanat la dimissió de Juli. De moment.

Anònim ha dit...

Enhorabona, esteu on volieu estar emmerdant per un apostrof mentre altres treballen, això si es beuen la beguda isotònica que els vareu prometre.
NO heu contestat a les meues preguntes anteriors.
¿aneu a presentar alegacions a la laminació del Vaca?
¿Vos pareix bé la programació del nou d´octubre, PAu Alabajos, concentració de dolçainers, tres exposicions...etz?
¿vos pareix suficient la dotació de 190000€ que ha aprovat el consell local agrari per millores de camins?
¿Aneu a alegar contra la laminació del Vaca?
podeu seguir nugant mosques del rabo o treballar.
Al dels cromos.. si tens alguna cosa que vincule al portanveu del Bloc amb Vicent i el Golf trau-ho ja o quedaras com el que pareix una mes dels embolics i mentides a les que ens teniu acostumats.
També es podria traure dels calaixos qui va posar el xoriç o un colom mort a les portes de les cases o qui va fer un pamflet infame i anonim contra un regidor totes eixes coses deurien eixir dels calaixos

Anònim ha dit...

Pense que l'administrador d'aquest blog hauría de controlar tots els comentaris perque ja estic vejent que la gent està insultant i no queda gens bé que en un blog de gent tan democràtica i tant d'esquerres s'insulte pel simple fet d'opinar.Gràcies.

Anònim ha dit...

Al de fa dos comentaris. Jo sí tinc una cosa a dir. La inversió de 190.000 euros que dius que ha aprovat el Consell Agrari per a millorar els camins ve d'una subvenció de la Conselleria d'Agricultura que va demanar l'anterior govern local del PP i l'aprovació de la qual va ser notificada a l'Ajuntament el 26 de juliol. Cal dir-ho tot, eh?