dimarts, 16 de setembre del 2008

LA VICESECRETÀRIA DEL PSOE-SAFOR FA PROSELITISME A FAVOR DEL LERMISME


Teresa Reig
.
La vicesecretària del PSPV de la Safor, una tal Teresa Reig, regidora del municipi d'Ador, on mai ha guanyat el PSPV ni pactant, ha trencat la imparcialitat que li imposa el càrrec i al darrer procés d'elecció de delegats per al XI Congrés Nacional del PSPV s'ha dedicat a recórrer les agrupacions locals de la comarca gairebé exigint el recolzament al candidat lermista, l'inefable Joaquín Puig.
L'actitud de Teresa Reig ha fregat la coacció en advertir de les possibles conseqüències de no votar al candidat lermista de la poltrona eterna. Ha fet desenes i desenes de telefonades instant als militants a no eixir-se'n de la cleda. És a dir, ha utilitzat el seu càrrec orgànic per a fer campanya en favor del candidat lermista, amb poc èxit, tot cal dir-ho, perquè malgrat tot la gent de Romeu s'ha endut una tercera part dels delegats en joc de la Safor.
Una vicesecretària s'ha de limitar, com a molt, a organitzar el congrés comarcal de restos on es trien els delegats de les agrupacions locals de menys de 50 militants, i a vetlar per a que tot isca bé. No obstant això, Tere Reig s'ha passat pel forro el seu paper i s'ha dedicat a anar per les agrupacions acompanyada del també lermista alcalde de l'Alqueria de la Comtessa i secretari d'Administració del PSPV de la Safor, Salvador Femenia, a advertir de que si no es votava a Joaquín Puig totes les malediccions cauran sobre els traïdors.
A Simat Tere Reig va tindre poc èxit. L'assemblea local, malgrat les indicacions interessades de la vicesecretària comarcal, va decidir de forma ben majoritària recolzar a Francesc Romeu. Els socialistes de Simat han demostrat, per tant, tindre dignitat. Enhorabona.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Ara entenc perquè l'èmfasi de Tere Reig en defensa del lermisme. Si cobra sis milions de pessetes de l'Ajuntament de Gandia, no cal que seguim parlant. En realitat no està defenent el lermisme, sinó el seu sou. Vaja, vaja. De quantes coses ens assabentarem.

Anònim ha dit...

aquest blog censua comentaris. Eixa es la democràcia que volen alguns.

ARC IRIS SIMAT ha dit...

Aquest bloc no ha censurat absolutament cap comentari. Fins i tot els que contenen desqualificacions digam acceptables, s'han publicat. Per tant, estalvia't els intents basts de desprestigiar-nos, o digues quin és el comentari censurat.

Anònim ha dit...

Ahir vaig enviar 2 comentaris que no s'han publicat (Confucio i Mc.Luhan)

ARC IRIS SIMAT ha dit...

Ahir van arribar només dos comentaris per a l'article del proselitisme lermista, i els dos es van publicar. Potser els comentaris als que tu fas referència no han arribat. Torna'ls a enviar. No hem censurat mai ni els comentaris més cruels amb la nostra pròpia agrupació.

Anònim ha dit...

La ignorancia es la noche de la mente: pero una noche sin luna y sin estrellas. (Confucio)

Anònim ha dit...

La indignación moral es la estrategia tipo para dotar al idiota de dignidad. (McLuhan)

Anònim ha dit...

Si os dedicáseis a trabajar desde vuestro partido, en vez de querer dirigir los procesos internos de los demás, tal vez no seríais tan minoritarios y los votos vuestros que la gente deposita en las urnas servirían para algo.

¿os lo habéis planteado?

Anònim ha dit...

Si se dedicaran a lo que tú quieres que se dediquen,tu partido tendría más liberat para forjar cambalaches, engordar pesebristas, e intimidar militantes, sin nadie que lo denunciara. Quizá sólo desde partidos minoritarios se pueden denunciar tropelías como las que tú tratas de amparar.

Anònim ha dit...

Yo participo en un partido plural, que muestra abiertamente sus diferencias en las asambleas y que, además, mantiene las formas y no intenta inmiscuirse en la vida interna de otras agrupaciones. Pero lo triste es que por lo visto en esta web, se habla más del PSPV-PSOE que de proyectos propios. Seguid así... que de esta forma no nos va mal a nadie. Nosotros tenemos la alcaldia y vosotros estais fuera porque no sabeis llegar a ningún tipo de acuerdos. Como decía antes, seguid así...

Anònim ha dit...

Hombre, eso de que mantiene las formas, habría que analizarlo. Y eso de que no se inmiscuye en otras agrupaciones, según lo que se entienda. Tere Reig se ha pasado dos meses recorriendo todas las agrupaciones de la comarca para predisponerlas a favor del fascismo lermista a base de coacciones y amenazas. Y eso se puede demostrar. Así que no me fuerces a demostrarlo.