dissabte, 13 de setembre del 2008

PAPEROT DEL DIARI LERMISTA EN FAVOR DE XIMO PUIG

El paperot que està jugant el diari lermista Levante-EMV, órgan oficial de la candidatura de Ximo Puig a la secretaria general, passarà a l'antologia del periodisme per la manipulació constant de la realitat d'un procés congressual al PSPV que no està eixint com esperaven els lermistes de la poltrona eterna.
El diari lermista està tractant amb totes les forces de que la realitat quede desdibuixada a la Safor i a València. Els titulars de l'estil "La Plataforma Socialismo y Ciudadanía se disuelve" l'hauran posat mitja dotzena de vegades a les darreres dos setmanes. És clar, són més les ganes de que que "se disuelva" la plataforma que l'obligació d'oferir al lector informació veraç i imparcial.
I perquè fa açò el diari lermista? Sembla que els va el pa i la sal a molts membres de la redacció, i fins i tot de la direcció.
A la Safor l'órgan oficial del lermisme s'ha dedicat amb força a ocultar que al secretari comarcal, Alfredo Boix, comencen a contestar-li des de sectors descontents amb la gestió d'un secretari comarcal amb el que s'han perdut bona part de les alcaldies, i s'han propiciat espectables com el d'Alfauir o el de Simat mateix.
Llegint el diari lermista, no existeix contestació ni llistes alternatives, i "nuestro querido líder, Alfredo, sigue la senda del éxito".
A les edicions de València i Castelló del diari lermista la tàctica editorial no és distinta. Des de València, el seu subdirector, Jesús Civera, s'ha sumat a la causa lermista des de les seues columnes com si li anara la vida. Els titulars falsos i manipulats s'han repetit a diari, i ara va i els comptes no els eixen. Ximo Pug ha fracassat ja abans d'acabar l'elecció de delegats.
I ara què faran les panxes agraïdes de la redacció de Levante-EMV i els alfreditos? Doncs igual ens diran que la militància del PSPV s'ha equivocat triant un altre secretari general que no serà Puig. Temps al tems.
Des d'Arc Iris desitgem una renovació real i profunda al PSPV per tal d'encetar una línia de col.laboració, i demanem a Eladi Mainar i a David Mogort, que semblen ser els alma mater del partit, un poc de seny a l'hora de dibuixar el futur d'eixe partit.
Hui es celebra l'assemblea local del PSPV de Gandia per a triar sis delegats al congrés de València. Vorem si la política editorial del diari lermista ha condicionat el resultat.

4 comentaris:

El ha dit...

Vamos que voleu als que volen Comunidad Valenciana...

Vosaltres no sou ni d',ni de dretes, ni de centre sou uns demagogos...

Heu manipuleu tot... vos pareixeu a Canal 9

Anònim ha dit...

Llaurador de l'horta. Sabia que havies de ser del Bloc. No podia ser d'una altra forma. Teniu un estil inconfundible. Pero si vosaltres aneu a les manis amb la blavera, aneu a missa, pacteu amb CiU, no heu guanyat a cap poble dels que governeu, i heu entrat a les Corts xuclant-li la sang a EU? Ni Comunidad Valenciana ni òsties. Fora feixistes del PSPV, de les institucions, i també del Bloc.

Anònim ha dit...

perque quan escrivim un comentari tarda en apareixer unes hores i quan ho fa sempre va acompanyada d´una contestació anonima?

Anònim ha dit...

Potser tu vols dir el que et done la gana amb absoluta llibertat i sense censures, i et molesta que algú et responga?