dimarts, 28 de juliol del 2009

CINQUANTA MIL VISITES A LA WEB D'ARC IRIS


Rècord de visites i fita insòlita al món de la comunicació local. A les 10:53 hores d'ahir 27 de juliol el marcador de visites de la web d'Arc Iris va girar cap al cinc i quatre zeros. Quan aquesta web va publicar el seu primer article a l'abril de 2008, mai imaginàvem que centenars de lectors anaven a fer els milers de visites que ara acumulem. Per a satisfacció d'uns i disgust d'altres, s'ha consolidat un mitjà de comunicació local que ha esdevingut imprescindible.
Sense oblidar que aquesta web és la d'un partit polític, la llibertat d'expressió ha estat la senyera, i en eixe sentit ningú podrà negar que s'ha contribuït en la mesura de les nostres possibilitats a guanyar en transparència. Moltes coses de les que es couen a l'Ajuntament mai s'hagueren arribat a saber si no haguera estat per la web d'Arc Iris, des d'on no ens cansarem de repetir que la informació és llibertat en la mesura que proporciona elements de judici i augmenta les oportunitats dels ciutadans.
Alguns, però, s'han pres la transparència com una ofensa i han reaccionat mal, recurrint als insults i les desqualificacions personals. Des d'ací els diguem que no ens acoquinarem. Al contrari, els atacs i els insults ens animen encara més a obrir el debat i suplir les mancances institucionals en l'àmbit de la comunicació amb els ciutadans.
És evident que alguns estarien més còmodes fent i desfent sense exposar-se a cap consideració, dossificant la informació al seu gust, i fins i tot privant als ciutadans d'informació. Això, però, fa temps que s'ha acabat.
A Arc Iris ens sentim reconeguts per la nostra tasca, i així ens ho transmeten dia a dia aquells que han trobat ací una opció de seguir l'actualitat municipal. A tots, moltes gràcies.

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja sabia jo que farieu servir el número de visites sense fer referència a que el 99% d'elles són per a indignar-se del contingut tendenciós dels artícles i la manipulació de la realitat que es fa desde ací.
Quan es gasta habitualment la provocació en els escrits i la descalificació per sistema és normal que la gent reaccione i vos regale comentaris que sumen, però no per a debatir els temes que proposeu, més bé per a fer-se creus de com es poden capgirar els fets si tens una ment prou enrevesada.
Jo soc de les persones que habitualment vos regale visites i ho seguiré fent per a que la gent que vullga informar-se no tinga únicament la vostra versió.
I ara sumeu un altra.

Anònim ha dit...

Què altruista. Gràcies per dedicar-nos el teu temps a il.luminar-nos sobre la veritat absoluta.

Anònim ha dit...

apuntaten un altre, al de les 20.04

Anònim ha dit...

Eres el mateix, manipulador. Després són els altres els tendenciosos.

Anònim ha dit...

pos mo soc el mateix.

Anònim ha dit...

Es vullga o no, ací ens estem assabentant de moltes coses que mai sabríem, i a qui no li agrade que no entre.

Anònim ha dit...

-----------teniu que agraïr-li al BLOC simater LA MEITAT de les entrades especialment a victoreT BES

que entra matí, tarda i nit defenent lo indefensable

Anònim ha dit...

Doncs podrien anar a la cotorra o al del moliner i dexar-mos tranquils.

Anònim ha dit...

parla amb ells i els ho dius, pero en eixes webs tenen molt dificil fer el que fan aqui, entre altres coses per que hi ha una selecció del que es publica. Cosa que Arc Iris tindria que plantejar-se

Anònim ha dit...

Victoret BES és el que entra ací a insultar? Sempre parla qui més ha de callar.

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

sen aveu past, au, adeu.