dijous, 16 de juliol del 2009

EL TORNEIG DE TENNIS DE SIMAT REPETEIX FINAL




Raúl Bataller i Juan Brines es tornaran a enfrontar a la final del Torneig de Tennis de Simat en imposar-se a les semifinals als seus respectius rivals, Richard de la Calle i Ferran. Per tant, Brines té l'oportunitat de rescabalar-se de la final de l'any passat, en la que el de Benifairó es va endur el campionat.
En la primera semifinal Raúl Bataller va guanyar a Richard de la Calle 6-3 6-0. Estaven fent una partida renyida fins que Raúl va dir "ja n'hi ha prou", i quan anaven 3 iguals va començar a jugar fora de sèrie i li va fer 9 jocs seguits.
A la segona semifinal, jugada dimarts entre Juan Brines i Ferran, el primer set el va guanyar Brines 6-3 jugant bé, i Ferran fent moltes errades. En el segon set Ferran es va ficar a jugar a nivell i li va fer un 6-1 al seu favor. Però en el tercer set, quan pareixia que Ferran anava a guanyar, ja que es va posar 4-2 al seu favor, va començar a fallar pilotes i al final va guanyar Brines 6-4.
Es repeteix per tant la final de l'any passat, i Bataller ix de favorit. La final es disputa demà divendres a les 20:00 hores, una hora abans de la Julibatucada, amb la qual cosa no estaria mal que la Julibatucada arribara fins al poliesportiu per tal d'animar el lliurament de trofeus de tennis.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

el "resquemor" i la "maldat" política vos xorra per tots els costats. ara també criticareu que es realitze un acte festiu, no? ademés la batucada l´organitza la banda de música i més concretament sixte, l´ajuntament només ha recolzat l´acte. fer oposició destruïnt i difamant , no sé, no sé...

Anònim ha dit...

enhorabona per la iniciativa, Sixte!
ahí estarem. Als que estan vius també hi ha que homenatjar-los, Sixte, gran professor de percussió i simater al món, orgullós de ser-ho (Tenerife)

Anònim ha dit...

Viva Sixte, però sisplau, si l'Ajuntament pretén homenatjar Sixte, si pot ser, que anuncie els actes amb més d'un dia d'antelació.

Anònim ha dit...

que jo sàpiga en l´època del vostre benvolgut sebastián (assidu comentariste d´aquest blog) i del no tan volgut colom internet no existia per a ells no es comunicava res per la red, es repartia el llibre de festes 1 setmana antes, pero mira como sou eh?? jejejej

Anònim ha dit...

Dons ho podies haver denunciat tu, no? On estaves? Negociant la moció de censura? Era el tros de vara l'única cosa que t'imoprtava llavors?

Anònim ha dit...

i perquè no ho vas denunciar tu?

com ara fas cada vegada que pixen gats i gossos? quin pacte tenies amb sebastian i el Pp?

Anònim ha dit...

No sé quin pacte hi havia, però el que ens ha vingut ara al damunt és la sèptima plaga.

Anònim ha dit...

El que teniu que fer amb Sixte és tornar-li el contracte per al manteniment del sistema informàtic de l'Ajuntament.

Anònim ha dit...

Sixte sap molt de percussió pero lo que es informàtica va molt justet.
si li poseu un bon contracte segur que se´n ve a viure a simat encara que a Tenerife no deu estar mal.

Anònim ha dit...

el del contracte informàtic: ves espai que el vetaran, qui porta aixo es el regidor d hisenda (el que protegix arc iris per al futur acord) i a mes tinc entes que l empresa que esta a l ajuntament es amiga...
ssssstttt cuidaoooo para fluixeeett

Anònim ha dit...

tota la vida Sixto i ara es Sixte jeje carabassa no es poquet no