dimarts, 7 de juliol del 2009

ERA O NO INTERN L'ACTE DEL BES A L'AJUNTAMENT?


El saló de plens de l'Ajuntament de Simat, dissabte, usurpat pels descontents del Bloc.
.
Si ens remetem al comunicat que ha fet públic el Bloc d'Esquerres i Sobiranista (BES) de l'assemblea celebrada dissabte al saló de plens de l'Ajuntament de Simat, és evident que es tractava d'un acte intern dirigit als militants d'aquesta corrent de descontents amb la direcció del Bloc Nacionalista Valencià.
Veiam si no. Del resultat de l'assemblea, el comunicat oficial del BES destaca les següents propostes:


  • Elaboració d'un document programàtic del corrent intern.

  • Creació d'una pàgina web.

  • Accions per a la integració al corrent dels diversos col.lectius d'esquerra.

  • Publicitar les opinions del BES en fets puntuals importants, sense contradir en cap cas les línies programàtiques de la direcció del partit.
I el comunicat afig una felicitació als membres del col.lectiu del BES de Simat per la "excel.lent organització". Ja poden felicitar al col.lectiu de Simat, que els ha aconseguit un local municipal amb aire condicionat i totes les comoditats per a que els descontents del Bloc de tot el País Valencià redactaren el seu document programàtic.
Per tant, el fet de difondre un ban convidant a la població a l'assemblea del BES no era més que una invitació cínica i una manera de curar-se en salut per tal de justificar l'ús del saló de plens.
I davant d'aquest comunicat del BES, si els membres d'aquest "corrillo" tornen a dir que és mentida que han fet un ús impropi del saló municipal de plens per a un acte intern, Arc Iris demanarà formalment a l'alcalde que els gire factura per l'ús del local, l'aire condicionat, mobiliari i energia elèctrica, a més del sou del policia municipal que degué estar disponible per a obrir i tancar.

64 comentaris:

Anònim ha dit...

Es mentida. t´ha quedat clar. I el que diu mentides es un mentider.
QUALSEVOL persona del bloc o no, del BES o no, podia dir el que vullguera i participar en els debats. Alguns simaters que no son del Bloc estaven allí i van poder dir el que van voler quan van voler, algun d´ells molt crítics amb el Bloc.
Pero a tu senyor gerardo t´interessa mes parlar d´això que dels 70 xiquets que fan esport tots els matins al poliesportiu. o de la gran quantitat d´exposicions que es fan a simat, o de la pròxima reforma del poliesportiu.
Hala passa la factura, eixa i la de Marga Sanz.

Anònim ha dit...

I dale amb gerardo. No sé què li interessa a gerardo, però a Arc Iris de les exposicions informem puntualment i anunciem la inauguració, malgrat no ser convidats formalment. Però no hem de parlar del que a tu t'interesse, Juli Bes. A més dels xiquets que van a la piscina, també ens interessaria parlar del cicle de cantautors valencians que vas encetar i que no has continuat, també ens agradaria parlar de la compra del trinquet que vas anunciar i no has fet, també voldríem parlar del desori protocolari de la Multaqa, també voldríem parlar del vot massiu a les enquestes d'Arc Iris des d'ordinadors de l'Ajuntament en contra de la piscina coberta, i també de l'usurpació del saló de plens per a fer una assemblea interna del Bes, ok Juli Bes?.

Anònim ha dit...

A tot això, ja tens el programa de festes, Juli Bes?? Falten 15 dies.

Anònim ha dit...

no entenc a arc iris, destinatari a les 2 ultimes eleccions dels meus vots locals. s´ha convertit en la barraca de 3 germans i 1 amic, i a tirar merda

vaig estar a l´assemblea i no sóc del bloc ni votant, i em va semblar perfecta on tothom va poder dir el que li venia en gana

aneu pel mal camí

Anònim ha dit...

pero esta juli a l´ajuntament?

no dieu que esta a wisconsin?

Anònim ha dit...

Juli Bes, no escrigues comentaris com si fores altra persona. Ens vols fer passar per estúpids.

Anònim ha dit...

Ah, i se m'oblidava: Marga Sanz no ha estat mai al saló de plens de l'Ajuntament. El seu acte el va fer al casino de garrofa. Nyas coca.

Anònim ha dit...

el cicle de cantautors és al 9 d´octubre...

quants 9 d´octubre han hi hagut des de que està Juli? 1? doncs això...

vorem este any

(EM-MERDADORS!)

Anònim ha dit...

Que si està Juli a l'Ajuntament?. No sols està a l'ajuntament, sinó que s'ha portat a tots els seus amics de partit a fer un sanedrín amb aire condicionat i botelletes d'aigua.

Anònim ha dit...

Pa ser la barraca de tres germans i un amic, han tret prou més vots que el Bloc. Jo, jo, jo.

Anònim ha dit...

Ara a fer oposició li diuen EM-MERDAR. Alguns estarien millor sense oposició.

Anònim ha dit...

juli bes, també viu del cuento, com els assessors del psoe a valencia?

Anònim ha dit...

ah, que ARC IRRIS es presentà a les europees???

amb qui?

jojojojojojoj

Anònim ha dit...

Juli Bes es passa més temps als spa d'Andorra que a l'Ajuntament. No tendria sentit que cobrara més del que ja està cobrant de l'Ajuntament.

Anònim ha dit...

Li vols preguntar a Juli si tindrem o no cantautors valencians a festes? vols parlar... parlem-ho pues, no es cap secret i sí que continua ( altra mentida pillada gerardet, ai ai ai i van quatre en dos setmanes) pregunta rei pregunta.
Vols parlar del campus esportiu, parlem... tot un èxit.
Parlem de la gran quantitat de exposicions...
Parlem del festival de rok als corrals amb gran quantitat de grups locals? parlem-ho...
Parlem del nou local pels colombaris? parlem-ho
Parlem del local cedit als dimonis? parlem-ho
Parlem de que per fi es dedicaran diners a arreglar el poliesportiu que està fet una merda? parlem-ho.

Pero no.. tu vols pegar-li la volta perque un acte obert i anunciat siga tancat i secret.

Anònim ha dit...

qui està més picat, els arquers amb el bloc?

sebastian amb qui li ha llevat els 2000 euros al mes?

gloria marcos amb marga sanz?

gloria marcos amb el bloc?

gerardo amb l´associació de pardalets desalats?

............

Anònim ha dit...

El que li passa al Bloc és que mai se li ha picat ningú, i quan algú se li pica pensa que li està llevant l'essència.

Anònim ha dit...

Vindrà Al Tall enguany??? Ho dic per aprofitar i retornar-li el carrer.

Anònim ha dit...

Juli Bes, perquè el campus esportiu no inclou entre les seues modalitats la pilota valenciana? POtser perquè no tenim trinquet?

Anònim ha dit...

pregunta-li-ho a qui va llevar la placa.
quan no sabeu per on eixir, tragueu el carrer a passetjar. pareixeu monyicots.

Anònim ha dit...

Pregunta-li a Rosa la del bar perque encara no tenim trinquet.
El tindrem, rei el tindrem.

Anònim ha dit...

Parlem del actes d´arc iris al saló de plens amb policia local i aire condicionat o no cal?

Anònim ha dit...

no, millor

pregunta a sebastian i a victor perque no tenim encara el trinquet

algu es sorprendra, falsos tots els pseudo-politics

Anònim ha dit...

Juli dimissió!!!!!

Anònim ha dit...

La esquizofrenia (del griego, schizo (σχίζειν): "división" o "escisión" y phrenos (φρήν, φρεν-): "mente") es un diagnóstico psiquiátrico de tipo crónico y severo que describe un grupo de trastornos mentales en personas con alteraciones en la percepción o la expresión de la realidad.[1] Se caracteriza por una mutación sostenida de varios aspectos del funcionamiento psíquico del individuo, principalmente de la conciencia de realidad, y una desorganización neuropsicológica más o menos compleja, en especial de las funciones ejecutivas, que lleva a una dificultad para mantener conductas motivadas y dirigidas a metas, y una significativa disfunción social.

Una persona con este diagnóstico, por lo general, muestra un pensamiento desorganizado (laxitud asociativa), delirios, alteraciones perceptuales (alucinaciones), alteraciones afectivas (en el ánimo y emociones), del lenguaje y conductuales. Los síntomas suelen comenzar en adultos jóvenes,[2] y aproximadamente 0.4-0.6% de la población se ve afectada de esquizofrenia.[3] [4] El diagnóstico se basa en las experiencias reportadas por el mismo paciente y en el comportamiento observado por el examinador. No existen actualmente pruebas de laboratorio para el diagnóstico de la esquizofrenia.

Algunos estudios sugieren que la genética, el medio ambiente de la infancia, la neurobiología, y procesos psicológicos y sociales son factores importantes que contribuyen a la esquizofrenia. Ciertos medicamentos y el uso de drogas recreativas parecen causar o empeorar los síntomas. La investigación psiquiátrica actual se centra en el papel de la neurobiología, pero no se ha encontrado ninguna causa orgánica. Debido a las múltiples combinaciones sintomáticas posibles, se ha sugerido que la esquizofrenia se trataría de varios trastornos, y no de uno solo. Ninguno de los síntomas es patognomónico de esta condición, lo que dificulta el diagnóstico. Por esta razón, Eugen Bleuler, cuando acuñó el nombre, prefirió utilizar el plural schizophrenias para referirse a esta patología. A pesar de su etimología, la esquizofrenia no es lo mismo que el trastorno de identidad disociativo (o "transtorno de personalidad múltiple", o de "doble personalidad"), con el que ha sido frecuentemente confundida.[5]

Se ha notado un consistente aumento en la actividad de la dopamina en la vía mesolímbica del cerebro en las personas esquizofrénicas. El fundamento del tratamiento es la medicación antipsicótica, un tipo de droga que fundamentalmente actua suprimiendo la actividad de la dopamina. Las dosis de los antipsicóticos empleados son generalmente más bajos que en las primeras décadas de su uso. La psicoterapia, y la rehabilitación profesional y social también son importantes. En casos más graves, donde hay riesgo para el mismo paciente y para otros a su alrededor, puede ser indicada la hospitalización involuntaria, aunque la estadía hospitalaria es menos frecuente y por períodos más cortos que en tiempos pasados

Anònim ha dit...

Ara parlem de Serra? No estavem parlant de Juli?

Anònim ha dit...

Ostia quina pandilla a l'Ajuntament. Haurem de fer alcalde a Luis el Botijós.

Anònim ha dit...

No mescleu drogues triguets

Anònim ha dit...

On està el problema perque es gaste el saló d´actes, vos han negat el saló per un acte vostre alguna vegada?
Es va negar l´entrada a alguna persona? jo estava allí i no soc del bloc, ningú em va fer mala cara i vaig dir el que vaig voler.
de acte intern res de res.

Anònim ha dit...

Per què a cada comentàri ceieu que és Gerardo qui contésta??? Jo escric prou ací i no soc Gerardo, tampòc els vote però, m'agrada vore com es piqueu sobre tot perque es veu que no sabeu que açò es una web pública i pot entrar tohom sense ser Gerardo.

Anònim ha dit...

al que vol que li preguntem a gerardo i a sebastià. quin partit formen?
No es millor preguntar directament a Rosa? o vols que la teua opinió te la mastegue primer el pp?

Anònim ha dit...

Soc simpatisat del BLOC , vaig estar en la reunió del BES. era a porta oberta , inclus estava OLEGARIO MAHIQUES, ultim alcalde franquista, feu el favor de no difamar i dir la veritad per una vegada , mentiders, falsos i facistes

Anònim ha dit...

Ieeeee!!!! Jo es la primera volta que vec esta web en internet.
I açò diuen que ho porten els trigos??? Pobrets, com els pegaven quan eren xiquets, però és que eren mooooooooolt tontos.
I per lo que vec seguixen igual, pensaven que anaven a ser ministres i han acabat treballant a mitja jornada en una web d'un partit que no el voten ni 100 persones en les locals JEJEJEJEJEJEJ

Anònim ha dit...

ESCUDERO gerardo al BASURERO!

Anònim ha dit...

Jojojojo, els ordinadors de l'ajuntament votant en massa a les enquestes d'Arc Iris. Poseu una enquesta per a cagar-li la cara a l'ajuntament i quan tropeseu amb una veritat com un temple busqueu una realitat alternativa.
Hi ha que vore que tontos sou. Si teniu un poc de capacitat d'observació s'haureu donat conter que a eixa enquesta es pot fer un vot per conexió a internet, es a dir, no pots anar al ciber i fer un vot per cada ordinador. Partint d'això he de dir que sou molt tontos i podeu vore lo tontos que sou fent la prova. Intenteu fer dos vots des d'una mateixa conexió.
I sabeu quantes conexions hi han a l'ajuntament? 1 o 2?
Si la gent és més realista que vosaltres, la solució no és inventar-se una realitat alternativa.
F

Anònim ha dit...

això es anar per llana i eixir esquilat.
ai controlador de Ip´s... cinc mentides en una setmana, no es molt el curita en diu mes. veritat gerardo?

Anònim ha dit...

ON ESTÀ LA MOCIÓ MOTERA?
SI NO LA TENIU, RECTIFIQUEU.
CREC QUE ÉS ALTRE MENTIRETA.
NO VICTORET.
EL PUXERO DE QUI SERÀ, DE VICTORET, GERARDO, O DE MARC.

Anònim ha dit...

Esta gent de quan li pareix solta alguna barbaritat i despres fa com si no anara amb ells. Arquers, haurieu de rectificar quan s'equivoqueu. Ups, no m'enrecordava que en Arc Iris mai s'equivoquen...

Anònim ha dit...

REDÉU, AQUESTAQ PÀGINA MÉS QUE D´ARC IRIS SEMBLA LA DEL BLOC.
ÉS QUE EL BLOC NO TÉ PÀGINA?
O ÉS QUE TOTS ELS DEL BLOC PREFERIU LA D´ARC IRIS?

Anònim ha dit...

Canviem de tema, no? Com no va amb vosaltres...

Anònim ha dit...

No cal canviar de tema. El BLOC malgrat ser una espècie en extinció dóna prou la vara.

Anònim ha dit...

Però han votat desde l'ajuntament o heu tornat a cagar-la?
NO soc del bloc, pesats.

Anònim ha dit...

Ai mare quines enquestes més ridícules!!! El "Sí, la utilitat social compensa la despesa" té un 26%, un aplaudiment!!! i damunt eixos vots són de Gerardo desde els ordinadors de ca Isabel jejeejje

Anònim ha dit...

Anem a vore, si la llista d'Arc Iris te 14 persones, i tenint en compter que Gerardo ha votat desde sa casa, de ca Isabel i de casa algun amic, i els triguets de algun wifi de per ahí ens dona unes 7 o 8 persones d'Arc Isris que han votat la seua opció. Això significa que Arc Iris te uns quants trànsfugues. Redeu, açò està plagat de gent del Bloc fent trampes.
O la conclusió que podeu traure és, com a molt, que només us heu votat vosaltres mateixos i NINGÚ més. Però com sabeu que heu votat varies vegades, teniu un problema.
Vos rebenten les coses en la cara constantment.

Anònim ha dit...

Si, açò és com Steve Urkel però en web

Anònim ha dit...

El que heu dit abans; són una espècie en extinció i a extingir.

Anònim ha dit...

uy uy uy... això d´especie en extinció???

acàs no seran els d´ARC IRIS els nazis que tant els agradava dir ells de persones que treballen pel poble en positiu??? això de extingir i eixe odi cap al bloc i esquerra.... peligro peligro!! feuse-ho mirar

Anònim ha dit...

Crec que no és odi, simplement és una injustícia que entre quatre persones posen un alcalde-o dos, o tres- que el poble no ha triat.
REALMENT AQUESTES QUATRE PERSONES TENEN MÉS PODER QUE TOT EL `POBLE PER TRIAR ALCALDES?

Anònim ha dit...

Ja sabem que preferieu a Sebastianet, sou igual que el PP.
Que opineu de la enquesta? Açò no son les europees, a que no?
També sabem que sou una cuadrilla de fascistes que no accepteu un pacte totalment democràtic.

Anònim ha dit...

Un pacte democràtic?
Un matrimoni de conveniència vols dir.

Anònim ha dit...

I de la enquesta que dius?

Anònim ha dit...

Espècie en extinció i a extingir? No et diferències molt amb Rus que vol rematar-nos... hala rei ves i renta´t la cara.
Quan agafe l´alcaldia Agus que fareu? dinamitar l´ajuntament?

Anònim ha dit...

Aquers, no sou capaços ni de imposar-se en la vostra pròpia web??? També sou poquets ejejejejejejejeje

Anònim ha dit...

Hem jugue una paella pa tots a que victor no es capaç de traure este tema al ple.
Se li riurien poc....

Anònim ha dit...

Tranquils, d'ací a dos anys, piscina coberta.

Anònim ha dit...

Aixòooooo, aixòoooo, aixòooo que val xeeee?
això ho pague jo, això no toooooooot:
la gespa, ficar el wifi i cobrir dos piscines. ficar bonica liglesia, el padel i portar la playa a xativa.

Anònim ha dit...

Pa començar podies pagar els camins de les foies, tonto.

Anònim ha dit...

Controlar vots ?.
Controlar la web?.
Els que parlen d'estes coses,ja sabem quina idea tenen de la democracia.
No concebixen fer una enquesta o plantejar un referendum,si no el guanyen.
I després, feixistes son els altres.
Està clar.

Anònim ha dit...

A tot això, què ha passat amb el referèndum del golf?

Anònim ha dit...

No el faran fins que no estiguen segurs del resultat.
Això si, manipuladors, els d'Arc Iris.

Anònim ha dit...

Juli BES, ja t'has descarregat el model de reclamació contra les contribucions especials???

Anònim ha dit...

Pues BES i descarregatelo

Anònim ha dit...

SOCORROOOOOOO!!!!
Està desdoblantme-se la personalitat. La confussió s'apodera de mi.
Cada vegada que dic algo em diuen Juli BES. I estic a l'Ajuntament quan pensava que estava a ma casa.
Si segueixc escrivint en esta web acabaré perdent contacte amb la realitat.
O és que volen ignorar-me?
Serà això perquè poden vore perfectament que els comentaris venen de reds prou variades.
O volen convencer a qui no coneix eixa dada de que els que contesten són quatre gats com ells? Aaah, això serà.

Anònim ha dit...

Pues signa, i no tindràs problemes de perol.