divendres, 31 de juliol del 2009

HUI PLE ORDINARI AMB EL PGOU A L'ORDRE DEL DIA

El multigovern local de Simat porta hui al ple la proposta de Pla General d'Ordenació Urbana (PGOU) que remetrà a la Conselleria de Medi Ambient, Aigua i Urbanisme. És una proposta opaca, que no s'ha sotmés a cap procés de participació ciutadana, que deixa oberta la porta a la macrourbanització amb golf del Mig l'Horta, i que ha deixat de banda les recomanacions de l'Agenda 21.
El procediment utilitzat pel multigovern de Simat per a elaborar la seua proposta de PGOU contrasta, per exemple, amb la de l'Ajuntament de Burjassot (PSPV), on el ple va votar ahir mateix de forma favorable amb el recolzament del Bloc i EU l'inici del pla de participació i estudi del paisatge, que serveixen de línies mestres a partir de les quals es redactarà el futur PGOU d'eixe municipi de l'Horta Nord. El text aprovat a Burjassot fixa un pla de participació ciutadana, que suposarà la intervenció dels veïns en el disseny de la ciutat. Igualet que a Simat.
El PGOU que proposa el multigovern de Simat qualifica la zona del Mig l'Horta com sòl no urbanitzable comú, el que vol dir a l'endemà mateix de l'aprovació del PGOU eixe sòl no urbanitzable comú es pot convertir en camp de golf i macrourbanització només amb una votació al ple.
El multigovern ha rebutjat la proposta del regidor d'EU-Arc Iris de pactar una moratòria de deu anys abans de prendre cap decissió sobre la urbanització de mig terme, per la qual cosa el vot d'EU-Arc Iris serà negatiu.
Cal recordar, d'altra banda, que el ple de hui (18:00 hores) és ordinari, i per tant el públic pot prendre la paraula.
Està previst que al torn d'intervencions el regidor d'EU-Arc Iris demane comptes al multigovern pel desgavell organitzat pel regidor de Festes amb la concesssió clandestina i frustrada de barres per a la venda d'alcohol en espectacles públics, que ha generat un gran malestar entre els afectats.

6 comentaris:

LEVANTE-La Safor: Simat aprueba un PGOU que deja la puerta abierta a un campo de golf ha dit...

Titulares más destacados de las ediciones comarcales

http://www.levante-emv.com/comarcas/2009/08/01/titulares-destacados-ediciones-comarcales/617312.html

Anònim ha dit...

Home, tant que van bramar i clamar Serra i els Bloquers contra el camp de golf i Colom, i ara va i li deixen el camp de golf a punt d´engolir a Eladi.
Els mateixos gossos amb diferents collars.
Bé, Serreta, bé. Estàs lluinte.

Anònim ha dit...

I que voleu esprar de gent que el seu objectiu en aquesta vida sols és figurar, manar i controlar-ho tot.
Això, els de dretes son sempre els altres.

Anònim ha dit...

"Tres regidors hay en el año
que relucen más que el sol:
D.Eladio ,Agustineta i Serra alcalde mayor

JOAN SERRA DEIA: ha dit...

JOAN SERRA DEIA:

Per quins interessos treballem? article d'opinió de Joan Serra

El 5 de juliol de 2005 presentava a l’ajuntament una moció que va ser aprovada pel Bloc ( 2 vots), PP (3) i el meu , que entre altres coses deia:
• S’ha elaborat el Concert Previ del PGOU d’amagat, sense consultar el poble,
• La falta de transparència en la tramitació del Concert Previ ha generat tota mena de moviments especulatius als terrenys afectats pel macroprojecte urbanístic, en perjudici dels propietaris, que estant sent estafats amb preus molt per davall del seu valor real.

Per totes eixes raons, i sense perjudici de les accions legals que es puguen mamprendre, la corporació municipal acordà els següents punts:

1) La retirada del Concert Previ.
2) L’inici de converses amb tots els sectors socials, cívics i productius per dissenyar el nou PGOU.
3) La renúncia a les macrourbanitzacions.
4) La defensa explícita amb acord del Ple dels propietaris de sòl.
5) Un acord del Ple que garantisca el creixement urbà de forma compacta i en funció de les necessitats.
6) Prendre mesures contra l’especulació i actuar fins i tot judicialment si cal contra els abusos contra els xicotets propietaris.

Anònim ha dit...

VIVA ESPAÑA !!!!!!!!!!!!!!!