dijous, 2 de juliol del 2009

EU-ARC IRIS OBRE UNA OFICINA D'ASSESSORAMENT ALS VEÏNS DE LES FOIES

El regidor d'EU-Arc Iris, Víctor Mansanet, ha posat en marxa un servei d'assessorament als veïns de les Foies per tal d'informar de les alternatives administratives per a oposar-se al pagament de les contribucions especials aprovades al ple de dilluns passat.
EU-Arc Iris, amb l'ajuda dels serveis jurídics d'EU, ha redactat un model tipus de recurs contra la imposició de la contribució especial que els damnificats poden fer servir només posant les seues dades personals.
EU-Arc Iris considera que la fòrmula triada per l'Ajuntament per a fer pagar l'asfaltat de camins a la totalitat de propietaris de les Foies no és l'adequada, atés que la figura de la contribució especial va ser dissenyada per a millores substancials de serveis municipals, i no per a reparacions de desperfectes ocasionats per pluges.
No obstant, EU-Arc Iris desaconsella la insubmissió fiscal, opció per la que sembla que s'han decidit diversos afectats, perquè aquesta decisió pot portar greus conseqüències per a qui deixe de pagar mentre l'acord de ple no siga nul per la via administrativa o la del contenciós.

16 comentaris:

Anònim ha dit...

com na cabra

Anònim ha dit...

jo voldria saber quans Ajuntaments del País hi utilitzen el qüestionat Facebook, una de les anomenades xarxes socials més qüestionades per la inseguritat que provaca amb la gent que la utilitza i si s'ha consultat la secretaria tecnica de l'ajuntament a l'hora d'utilitzar-la ?

Anònim ha dit...

qui no vullga, no s´adhereix, és voluntari!

o només vols que seguim aquest blog contaminat?

alan ha dit...

al feisbuc tothom està registrat i pot participar i opinar lliurement, no com ací que des de l´anonimat s´intoxica tot el que es vol i més

Anònim ha dit...

Resulta que els que més es queixen, són els que més entren i opinen.
Aneu, aneu al fecebook que allí no contamina ningú.

Anònim ha dit...

Abans que s'obrira esta web, amb més o menys fortuna, ningú informava de res.
I això sembla que no molestava a ningú.
Que raro.

Anònim ha dit...

Més val poca informació, que desinformar i difamar d'amagats.Eh Trigos i Vic.

Anònim ha dit...

Oh millor ninguna informació, feixista.

Anònim ha dit...

Estes burrades no son informació, son desinformació. Els fascistes sou vosaltres que manipuleu la realitat com més vos convé.

Anònim ha dit...

Dexeiu que els veins opinem que ja som majorets i no ens fa falta intelectualets que ens diguen si són o no són burrades i desinformació el que apareix en aquestes pagines.
Prou de salvadors opineu i deixeu que cadascu es salve ell mateix.

Anònim ha dit...

Pues això és el que han fet, preguntar l'opinió sobre la piscina.
A que ve tant de rebol?

Anònim ha dit...

No manipuleu. Em pareix molt bé que feu una enquesta i també una piscina. Però a la barbaritat a la que ens refirim és la noticia del 24 de Juny "ARC IRIS PROPOSA RENUNCIAR A LA PISTA DE PÀDEL I DESTINAR ELS DINERS A COBRIR LA PISCINA".
Clar home, posem una enquesta per ací i un comentari per alla i resulta que Arc Iris simplement ha preguntat a la gent si vol piscina.
Si no penseu les coses abans d'escriure-les assumiu i reconegueu l'error.

Anònim ha dit...

Però tu tens alguna cosa en contra d'una piscina coberta? Potser no saps nadar? O és que eres del tripartito i la idea no ha sigut teua?

Anònim ha dit...

eres poc babau.... la idea de la piscina fa anys que va. tots els partits tenen presupost i tots han desistit perque ni es pot fer, ni es pot mantindre en un poble com simat. També ens agradaria tindre un auditori, una biblioteca,uns vestuaris del poliesportiu en condicions, unes pistes de tennis adequades i gespa al camp ¿ o a tu no? pero els reis son els pares, i Rus ens ha donat altra subvenció per arreglar l´esglèsia, així que a este pas anirem a nadar a la piscina de la sucursal del vaticà, pagada en diners de tots.

Anònim ha dit...

Bona idea. Fem una piscina dins l'església i tindrem uns banys públics com els de Budapest.

Anònim ha dit...

Que Arc Iris no diga res de la piscina a l'iglesia, perquè si ho diu, no la faran.