dijous, 23 de juliol del 2009

LA WEB DEL PSOE DE SIMAT ATACA A EU-ARC IRIS

La web del PSOE de Simat (http://www.socialistes-simat.com/?p=119) carrega contra EU-Arc Iris per haver defés els interessos dels propietaris de les Foies contra l'intent del multigovern d'imposar-los contribucions especials.
L'argument del PSOE és el següent: les Foies és Beverly Hills, una zona residencial de multimilionaris amb xalets de luxe valorats en xifres astronòmiques que no mereixen que l'Administració invertisca en cap servei públic, perquè ben bé que s'ho poden pagar, i si tenen calés per mantindre residències de luxe a una zona residencial exclusiva, bé poden rascar-se la butxaca per a l'asfaltat de camins.
Doncs bé. Les Foies no és Beverly Hills ni els residents són gent de calés. Els residents de les Foies són els mateixos que els de Simat, estiuen de forma ancestral a una zona que no disposa de cap servei públic, i malgrat pagar impostos, no reben cap atenció de l'Ajuntament.
Diu el PSPV que el pagament de contribucions especials el van decidir els mateixos propietaris en una assemblea de forma majoritària, però no diu que la posterior assamblea convocada per EU-Arc Iris va duplicar l'assistència de l'assemblea encobarta convocada pel PSOE, i de forma encara més majoritària el personal s'hi va pronunciar en contra de la mesura.
Diu el PSOE que EU-Arc Iris manté un discurs incendiri d'esquerres i a l'hora de la veritat es posiciona amb el PP. Fins ara, i de forma "inversemblant", l'únic que s'ha posicionat amb el PP en temes clau ha estat el PSOE. Ahí tenim el camp de golf, ahí tenim la defenestració del codi ètic que impedeix anar a les processons, etc.
Al cap i a la fi, el multigovern s'ha clavat en un embolic que no té eixida administrativa, i tirar-li les culpes a la Diputació és un argument pueril. La Diputació no ha finançat cap obra de les subvencionades pel Govern central pels danys de les pluges de 2007. El que ha fet el multigovern és, ni més ni menys, expoliar als propietaris de les Foies perquè l'Ajuntament no té un clau, i el clau que tenia l'ha destinat a altres "menesters".
El PSOE es sorprén de la postura d'EU-Arc Iris, però EU-Arc Iris es sorprén del grau d'incompetència que està demostrant el PSOE, apuntalat pel Bloc, pel BES i per Esquerra (Republicana). Mai havíem pensat que el multigovern que es va formar després de la moció de censura mostrara semblant grau d'ineptitud.

26 comentaris:

Anònim ha dit...

un apunt

el bloc valorava molt negativament el sou de FUFÚ amb declaracions amb d'alló més sucoses i de repent va hi aproven un sou per un assessor d'esquerra per que si no hi havia pacte

el bloc aprova un codi ètic mesos abans d'agafar el poder i després se'l boten anant a processons

el bloc aprova una moció de recolzament de la música en valencia i fa coincidir el ball de disfresses amb un festival de música en valencia a la mateixa hora a benifairó i tinguent abans que ningú la informació de la convocatòria del festival i amb informació de primera ma d'aquesta programació

el regidor del bloc es permet el luxe de en privat pero amb megafonia decantar-se per un golf a simat sense consultar el seu col.lectiu, enmerdant prou i mangonejant tant el missatge electoral del 2007 com el sentir de la gent que els van votar

el bloc programa tres actuacionetes (salvant la de Pep Botifarra( que també va a Benifairó i que també tenien coneixement)

el bloc ho fa tot bé segons es desprenen dels 20.000 comentaris acolorats, destrellatats i sense seny

el bloc en definitiva es incapàs d'assumir responsabilitats, de fer autocrítica i efectivament les urnes segurament sabran valorar tanta prepotència i l'excés de maquillatge i polvos de talcó que intenten fer en l'anomenada operació BES, que no es ni menys, que una disfressa nacionalista d'allò més apropiada pel dia 1 a Simat

pero el missatge es que bé ho fem, que guapos som i que bé quedem

mentre els resultats son. Ajutament de Benifairó molest amb alcalde inclós, músics i cantants bocabadats i en definitiva una bona empastrada que no salva ni 60 amiguets votant tots junts un 10 en una enquesta d'un partit que no es el d'ells i en una web que han pres com columna rosa i decrèpita de la política simatera

Anònim ha dit...

S´haura de pagar l´acte de Lluis Torro?

Anònim ha dit...

si, pero feuse la idea de que el psoe estara per molts anys

vosaltres els partits residuals ens feu la feina bruta, mentre seguiu recolsant idees esterils i melancoliques i donant canxa a gent com la del comentari anterior, disfresat de agent social i que vol mullar en tot sense posarse al jutjat d´un vot electoral perque sap com quedaria

amb el bloc, esquerra o sense ells, simat es socialista

Anònim ha dit...

De manera inversemblant Esquerra Unida-Arc Iris esta posicionant-se del costat de gent amb certs privilegis i no dels que en teoria defensa, els més humils. I el que representa a Esquerra Unida-Arc Iris a Simat és un regidor, amb un discurs incendiari però a l’hora de la veritat sempre del costat de la dreta i del PP.
Contem el cas: l’Ajuntament de Simat de la Valldigna esta asfaltant els camins de les Foies, zona residencial d’un bon grapat de simaters i d’altra gent de la comarca. El govern de Zapatero dona una subvenció del 50%, i l’altra part l’ha de posar l’Ajuntament i la Diputació, però l’ens presidit per Rus no ho fa i clar, l’equip de govern decideix que eixa part la paguen els propietaris de les Foies, però no ho fa per que l’equip de govern vol i així ho ordena. Ho fa per què en una assemblea de propietaris es va decidir per aclaparadora majoria, sols 4 propietaris es van negar en eixe moment, a pagar els que els pertocava segons els Cadastre, es a dir, pagaria més, aquell que més tinguera.
Però lo bo del cas és que Esquerra Unida-Arc Iris es posiciona en contra de l’equip de govern, i fomenta que els propietaris facen al•legacions per no pagar, la qual cosa sembla inversemblant, per què si el regidor d’Esquerra Unida fora de veres d’esquerra, el que voldria seria que l’ajuntament en lloc de gastar-se vora 30 milions de les antigues pessetes en una zona residencial, hauria de dir que es gastaren en les zones més deprimides del poble.
Però Esquerra Unida-Arc Iris no ens sorprèn, utilitza un discurs d’esquerres radical, i sempre, i això és pot demostrar, en les votacions importants, esta del costat del PP a Simat

Anònim ha dit...

Amb el Bloc, Esquerra o sense ells, Simat és socialsita?????? Això li ho has dit a ells??????

Anònim ha dit...

Donant canxa al del comentari anterior? A tu t'ha prohibit algú escriure ací la tonteria que has escrit?

Anònim ha dit...

És evident que amb polítiques com aquestes és més necessària que mai una oposició a Simat.

Anònim ha dit...

Ànim Victor, que no decaiga el teu alé en la lluita contra els impostors de l'esquerra, contra els polítics que diuen una cosa i en fan altra, contra els personatges fraudulents, contra els que diuen no al golf i després traguen sapos, contra els que es torquen el cul amb codis ètics i altres acords, contra els que tant els fa pepé que papá. Tens el meu suport i el meu vot.

Anònim ha dit...

Ací el únics incendiaris son els que tardaren 14 mesos en posar-se d'acord per a repartir-se els càrrecs o que no cumplixen el codi ètic.
Ací els incendiaris son els que primer diuen que NO al golf, i als pocs dies, ja diuen que SI.
Ací els incendiaris son el que han convertit l'Agenda 21 en un acte burocràtic i sense cap valor.

Anònim ha dit...

Que be viviu trigos!!! Que felicitat!!! Si foreu joves i no puguereu permitir=se ni la primera vivenda (entre ells jo i molts amics meus) no anirieu fomentant el pagar camins de xalets amb els diners de tots.

Anònim ha dit...

Diu el títol del article: "la web del PSOE ataca a l'Arc Iris". Si atacar a un altre partit en les webs fora noticia vosatros donarieu material tots els dies. O és que no esteu acostumbrats a que la cosa siga al revés? De veres vos pareix destacable això?

Anònim ha dit...

Pues a mi encara m'ha xocat més una altra cosa. Per el títol et penses que van a parlar del PSOE i comencen "el Bloc no sé qué, el Bloc no sé quantos, així fins a 7 voltes... No els importa de que vaja el tema, per a ells tot es reduix a la seua obsessió.

Anònim ha dit...

I repeteixen les mateixes denuncies dia darrere dia i en tots els comentaris. Com si per dir-ho més voltes al final acabara sent veritat.

Anònim ha dit...

Gerardito, si te veo volver a escribir algo sobre el PSOE de Simat vas de tiro a la empresa mas grande del pais: el paro. No lo volveré a repetir.

Isabel Escudero

Anònim ha dit...

Ojo no acaben en el paro los socialistas de Simat. Se estan luciendo.

Anònim ha dit...

Sí és notícia que el psoe es clave amb victoret. Fins ara havien guardat les formes, pero si volen gresca la tindran.

Anònim ha dit...

Al de les 15.35. Això li ho dius als que tenen que pagar els camins, i a la cara, si pot ser.

ELADI MAINAR ha dit...

I SIMAT FUNCIONA

I Simat funciona, és veritat, malgrat aquells que anunciaren que el pacte que signàrem tres partits, Esquerra Republicana, Bloc i PSPV sols duraria unes setmanes, s'han equivocat de cap a cap, i no sols s'han equivocat, sinó que totes les mentides, tots els entrebancs, i totes les difamacions que han vessat sobre la nostra tasca de govern, no han donat cap resultat.

Perquè les tres formacions que vam signar el pacte per fer fora al PP de Simat, estem treballant de valent, estem duent a terme polítiques progressistes, i estem fent de Simat un poble on es puga treballar i al temps la concòrdia i el seny predominen entre els seus habitants. Lluny han quedat eixos dies d'agost, on traspuava certa dosis d'incredulitat, on es veien cares que no volien assumir la democràcia; van ser dies difícils, però tot ha esdevingut un núvol que ha desaparegut en el temps i l'horitzó. Els partits d'esquerra que ara governen a Simat, han aprovat els pressupostos abans que mai, estem donant eixida als problemes diaris de Simat i dels seus veïns de manera ràpida, estem fent propostes no sols a curt termini, estem dissenyant el futur de Simat, un projecte de poble.

S'han enganyat aquells que pensaven que ho faríem tot pols, s'han equivocat els que deien que l'odi tornaria als nostres carrers. Nosaltres no volem això, i des del respecte a tots, dretes i esquerres, treballem per Simat, i per un projecte de poble, que no és el projecte del PP. Un PP que en pocs mesos que va estar al govern va liquidar el romanent de tresoreria que tenia, que era de vora 1.000.000 d'euros; un PP que malgrat estar governant a la Diputació i a la Generalitat no va ser capaç de dur cap euro a Simat, a pesar de les entrevistes amb Rus i altres consellers; un PP que no es va atrevir a fer un camp de gespa artificial a Simat, quan tots els pobles el tindran; Simat restarà com un dels poquets pobles on no hi haurà gespa artificial al camp de futbol; un PP que no sabia on anava, que estava trencat completament per dins, amb diferents visions de la política, i que necessitava i es recolzava en els vots d'alguns partits d'esquerra, i per això tenia unes relacions estranyes amb d'altres partits, sols per conservar el poder-

Però s'ha vist que Simat és progressista, Simat no vol esquemes basats en el no res, Simat vol un equip de govern que presente projectes realitzables i de futur, i eixe equip de govern és el que tenim ara.

Anònim ha dit...

I Simat funciona... pa alguns. Señor alcalde, ens podria mostrar la nòmina del mes de desembre?

Anònim ha dit...

QUÈ BONIQUES SÓN LES COSES QUAN ES VEUEN DES DE LA FINESTRA DE L´ALCALDIA.!!!

Anònim ha dit...

Diu:"Sí és moticia que el PSOE es clave amb Victoret" Vosatros mateixos reconegueu que el PSOE és més educat que vosatros. I no serà perquè li caigueu molt bé perquè a vosatros no vos pot vore ningú.
"Si volen gresca la tindran" JAJAJA I lo que tenen ara que és? Gresca és l'únic que sabeu fer vosatros i és lo que tenim ací a tota hora. Com si això fora una novetat!

Anònim ha dit...

Tornem a les Foies o seguim diguent tonteries.

Anònim ha dit...

Torna a les Foies tu. Jo vaig on vullc.

Anònim ha dit...

Bla, bla

Anònim ha dit...

El psoe educat? No ho diràs per Eladiet?

Anònim ha dit...

Eladio, maleducat, cada dia més