dimecres, 22 de juliol del 2009

PROBLEMES DE FINANÇAMENT PER A LA COMPRA DEL TRINQUET


El multigovern simater va pactar la compra-venda del trinquet al preu de 540.000 euros, i s'estava dissenyant una operació financera per a fer front a la inversió recorrent al deute. No obstant això, els serveis tècnics de l'Ajuntament de Simat han dit que no avalen cap operació financera superior a 420.000 euros, i han advertit que qualsevol préstec que supere eixa xifra tindrà informe desfavorable de la secretària-interventora.
És a dir, el que ens està dient la secretària-interventora és que la capacitat financera de l'Ajuntament de Simat i la previsió d'ingressos no són garantia d'amortització d'un prestec superior a 420.000 euros (70 milions de pessetes). El trinquet costa 540.000 euros (90 milions de pessetes), segons el prepacte al que sembla que es va arribar amb els propietaris.
Ara el multigovern busca l'aval polític de l'oposició per tal de no assolir en solitari la decisió de contractar un préstec amb un informe desfavorable dels tècnics municipals.
De tot això es desprenen moltes conclusions, una d'elles que l'excel.lent regidor de comunicació de l'Ajuntament de Simat se'n va anar de la boca quan va comunicar al poble la compra del trinquet.

40 comentaris:

Anònim ha dit...

un apunt

el bloc valorava molt negativament el sou de FUFÚ amb declaracions amb d'alló més sucoses i de repent va hi aproven un sou per un assessor d'esquerra per que si no hi havia pacte

el bloc aprova un codi ètic mesos abans d'agafar el poder i després se'l boten anant a processons

el bloc aprova una moció de recolzament de la música en valencia i fa coincidir el ball de disfresses amb un festival de música en valencia a la mateixa hora a benifairó i tinguent abans que ningú la informació de la convocatòria del festival i amb informació de primera ma d'aquesta programació

el regidor del bloc es permet el luxe de en privat pero amb megafonia decantar-se per un golf a simat sense consultar el seu col.lectiu, enmerdant prou i mangonejant tant el missatge electoral del 2007 com el sentir de la gent que els van votar

el bloc programa tres actuacionetes (salvant la de Pep Botifarra( que també va a Benifairó i que també tenien coneixement)

el bloc ho fa tot bé segons es desprenen dels 20.000 comentaris acolorats, destrellatats i sense seny

el bloc en definitiva es incapàs d'assumir responsabilitats, de fer autocrítica i efectivament les urnes segurament sabran valorar tanta prepotència i l'excés de maquillatge i polvos de talcó que intenten fer en l'anomenada operació BES, que no es ni menys, que una disfressa nacionalista d'allò més apropiada pel dia 1 a Simat

pero el missatge es que bé ho fem, que guapos som i que bé quedem

mentre els resultats son. Ajutament de Benifairó molest amb alcalde inclós, músics i cantants bocabadats i en definitiva una bona empastrada que no salva ni 60 amiguets votant tots junts un 10 en una enquesta d'un partit que no es el d'ells i en una web que han pres com columna rosa i decrèpita de la política simatera

Anònim ha dit...

eixe de que va?

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Gent que no vol saber res del Codi Ètic aprovat per l'ajuntament, i fa lo que li dona la gana, no es mereix cap aval.
Ni personal, ni polític ni econòmic.

Anònim ha dit...

sembla que l´assesor de cultura i folklore marginal que tenia l´ajuntament temps enrere ja no mama de simat i està que treu xispes. rectificar es de savis

Anònim ha dit...

Ara de Simat mamen altres. Senyor regidor de comunicació, ja ha comunicat les despeses de representació i dietes????? A què espera, a que ho traga l'oposició????

Anònim ha dit...

Senyor regidor de comunicació, jaha comunicat qui va llevar el carrer d'Al Tall????

Anònim ha dit...

Senyor regidor de comunicació, perquè ha cabrejat a l'alcalde del seu partit del poble del costat???

Anònim ha dit...

Senyor regidor de comunicació, quan pensa vosté comunicar el programa de festes????

Anònim ha dit...

Senyor regidor de comunicació, quan pensa comunicar la postura oficial del seu partit respecte del camp de golf????

Anònim ha dit...

Senyor regidor de comunicació, ja ha comunicat si el Bloc violarà el codi ètic i acudirà a les processons en representació institucional?????

Anònim ha dit...

Senyor regidor de comunicació, perquè es va precipitar vostè en comunicar la compra del trinquet?????

Anònim ha dit...

Senyor regidor de comunicació, quan pensa comunicar al poble que abans de final de la setmana que ve hi ha que enviar a conselleria la proposta de PGOU??? Podem els veïns examinar el PGOU abans de remetre'l????

Anònim ha dit...

De qui parlen? Qui era l'assessor de cultura i festes?

Anònim ha dit...

va que vicent vol saber, collons!
contesta rapit!

Anònim ha dit...

tira de la manta vicent!

foooooooooooc a tots!

Anònim ha dit...

sembla que l´assesor de cultura i folklore marginal que tenia l´ajuntament temps enrere ja no mama de simat i està que treu xispes. rectificar es de savis

Anònim ha dit...

Qui era eixe?

Anònim ha dit...

no se pot dir, que té amenaçats a qui publicque el seu nom

Anònim ha dit...

Algú té algo que amagar?

Anònim ha dit...

Si no teniu res que amagar no teniu que tindre por ni del molinero ni de ningú.

Anònim ha dit...

Oiiiiiiiii collons.....Que vinga Vicent, que vinga Vicent!!!

Anònim ha dit...

que vinga que vingaq que vinga la LLUM i al senyor alcalde li donen per el .... POPULAR DE AL TALL

Anònim ha dit...

la pròpia web d´arc iris demostra que tot és una campanya per desestabilitzar a l´equip de govern de Simat:

http://arcirissimat.blogspot.com/2009/03/eu-inicia-simat-el-proces-per-reforcar.html


ací es demostra amb foto inclosa l´acte que va celebrar ESQUERRA UNIDA el mes de març al salo de plens: OBJECTIU: reforçar la presència i implantació d´EU a la Safor en una assamblea celebrada al saló de plenaris de l´ajuntament

i ara?

Això que era pues?

Una conferència del diputat d'Esquerra Unida del País Valencià (EUPV) a les Corts Valencianes Lluís Torró va encetar ahir a Simat un cicle d'actes per tal de reforçar la presència i la implantació d'aquesta coalició a la Safor.
El regidor d'EU-Arc Iris a Simat, Víctor Mansanet, que va introduir l'acte, ha declarat que al llarg dels dos anys que resten per a les eleccions municipals i autonòmiques Esquerra Unida vol refer-se de la traïció a les Corts dels dos diputats del Bloc i altres dos trànsfugues que han pres el control del grup parlamentari, i traslladar a les comarques l'activitat parlamentària a través dels tres diputats d'EU, Glòria Marcos -que al setembre serà substituïda per la coordinadora general, Marga Sanz-, el mateix Lluís Torró, que ahir va estar a Simat, i la castellonenca Marina Albiol.
Víctor Mansanet, que a més és el coordinador d'EU a la Safor i membre de la direcció nacional, s'ha posat com a objectiu recuperar el grau d'implantació que EU ha tingut de forma tradicional a la Safor, on era fins la passada dècada la tercera força i tenia importants alcaldies, entre elles la de Tavernes.
Víctor Mansanet ha declarat que el Bloc és un desengany imprevisible al que tant li fa governar amb la dreta que amb l'esquerra, com ha demostrat a la Safor; Esquerra Republicana és testimonial i l'única representació institucional que té a la Safor s'ha donat a conéixer només estrenar-se, i el PSPV perd terreny en favor de successives majories absolutes de la dreta a causa també de la manca de fiabilitat del Bloc. El mateix PSPV s'ha estimat més governar la capital de la Safor amb els zaplanistes de la PdG.
Amb aquestes condicions, Víctor Mansanet ha dit que EU està en disposició de triplicar el nombre de regidors a la Safor, "i no només en la disposició, sinó en l'obligació d'assolir una representativitat que la coalició mai tenia que haver perdut".
Víctor Mansanet ha alertat del perill de bipartidisme a les Corts després del comportament del Bloc i de dos diputades trànsfugues d'EU, i ha firmat que la Safor contribuirà a que EU mantinga i fins i tot incremente la seua representació al Parlament valencià.

Anònim ha dit...

Juli, ni cas. NO PASSARAN.
Que no puguen amb tú. Jo, que no et coneixia abans i que t'admire per la teua bona voluntat i la teua capacitat de treball, espere que em demostres també que pots ignorar-los i que tens la suficient fortalea per a no retrocedir ni per a agarrar impuls.
Jo no et vaig votar però t'ho exigixc igualment i tinc clar que et votaré la pròxima vegada.
Estos, amb la seua actitut, estan conseguint el contrari del que volen.
Qué asco!

Anònim ha dit...

Otia!!!! Com va l'enquesta.

Anònim ha dit...

Conferència de Lluís Torró: tema, la crisi econòmica. Al públic en general. Juuuaa.

Anònim ha dit...

Ànim Victor, que no decaiga el teu alé en la lluita contra els impostors de l'esquerra, contra els polítics que diuen una cosa i en fan altra, contra els personatges fraudulents, contra els que diuen no al golf i després traguen sapos, contra els que es torquen el cul amb codis ètics i altres acords, contra els que tant els fa pepé que papá. Tens el meu suport i el meu vot.

Anònim ha dit...

en compter d´acabar demà l´enquesta li heu donat 38 dies mes. això està molt bé així podrà votar mes gent des dels ordinadors dels instituts d´alacant.

Anònim ha dit...

Home, vista l'acceptació, s'entén. Així podrà votar tot el BES. Que ningú del BES d'arreu del País es quede sense votar. Està en joc la credibilitat del líder.

Anònim ha dit...

si que ho fa bé si posseu-li un 10 tots, pobre xiquet


simateros aixó es política no disneilandia

Anònim ha dit...

Jo estic d'acord amb el de les 10:48.
M'agrada molt com ho fa Juli i li tindrien que posar tots un 10-

Anònim ha dit...

No tenien prou DEUS que encara amplien el plaç? Pos els colaran més gols (que diga DEUS) encara!

Anònim ha dit...

Jo li vull posar un zero i no puc, és injust.

Anònim ha dit...

El que tendrieu que fer els politics de merda d´este poble es fer mes pel poble i pensar menys en vosaltres i açó va tant pels de detres com per les esquerres.

Anònim ha dit...

Presentat tu p'alcalde.

Anònim ha dit...

t´ho dic jo que al menys ho faria en tota la conciencia encara que jo com xuplaculs no soc..... pues no seria bo.....perque arruinaria algun bar alguna empresa i algo mes ja que durant anys ja han mamat prou ´este poble.... que sempre son els mateixos en xuplar

Anònim ha dit...

Ací hi ha poc que xuclar.

Anònim ha dit...

poc pues com diu un amic meu ( mestre , que ??? en vols un com este )