dimecres, 15 de juliol del 2009

SIMAT ENCARA NO TÉ PROGRAMA DE FESTES

A poc més d'una setmana del sopar de Sant Jaume, la Regidoria de Festes de l'Ajuntament de Simat encara no ha donat a conéixer el programa de festes, i ni tan sols s'han donat avanços en webs privades, com l'any passat, de manera que a hores d'ara no sabem si vindrà Elton John o la Burra de Sueca.
A Benifairó es va donar a conéixer el programa ahir, tot i no celebrar Sant Jaume, i ja sabem que contaran amb Pep Botifarra, la tercera edició del Més que Rock, i les orquestres Vértigo i Euphoria.
La web municipal no en diu res encara, i a l'enllaç del Departament de Cultura i Festes la darrera notícia és del 16 de febrer, i correspon al rodatge d'un curtmetratge a Simat.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Estigueu atents al facebook, al més pur estil americà igual el tripartit ho anuncia en exclusiva per aquesta xarcia social, modernors no faltaràn, ara el contingut festiu, agafeu-se de la cadireta per no caure.

Anònim ha dit...

L´any passat sebastià va fer avanços de les festes a webs privades?

Anònim ha dit...

Ben bé saps que no, rufián, els vas fer tu a la teua web per al nou d'octubre.

Anònim ha dit...

http://arcirissimat.blogspot.com/2008/09/el-portaveu-del-govern-i-responsable-de.html

Anònim ha dit...

Lo de la "informació privilegiada" també va estar bó, també. Ho sabiem tots incluit el vostre regidor. vareu quedar sembrats.
El llibre de festes sempre s´ha repartit la segona quinzena de juliol, no crec que tingam ningú cap ansietat per coneixer els actes ¿de sempre?
per cert no soc Juli, pero com sempre hem dius així pots seguir diguent-m´ho. vale Marc?

Anònim ha dit...

La segona quinzena de juliol comença demà. El que passa és que Juli Bes està tan ocupat en aquesta web que no té temps de fer el programa. Per cert, no sóc Marc, però m'ho pots seguir dient si et sents més alleugerit.

Anònim ha dit...

La noticia diu: Simat no té encara programa de festes.
Com no va a tindre programa de festes? Lo que no s´haura es repartit el llibret.

Anònim ha dit...

Tu el tens? No? Pues això.

Anònim ha dit...

alea jacta est...


simat, on vas?

Anònim ha dit...

per començar, tenim un cap de setmana en el que no sabem on anirem de coses que es poden fer...igualet, igualet que l´any passat per ara.

Anònim ha dit...

Tenim tants llocs on anar, que al final no anirem a cap. Hi ha més gent de Simat a Bambú que a tot Simat.