divendres, 17 de juliol del 2009

NEFASTA POLÍTICA DE COMUNICACIÓ DE L'AJUNTAMENT DE SIMAT


Juli Ibáñez, responsable de comunicació.
.
PARTICIPA A L'ENQUESTA PER VALORAR LA POLÍTICA DE COMUNICACIÓ DE L'AJUNTAMENT DE SIMAT.
Quan ara fa onze mesos i mig el multigovern va prendre possessió sota un acord batejat com a Pacte de Progrés, van anunciar la creació per primera vegada a l'Ajuntament de Simat d'un departament específic de comunicació que anava a estar dirigit pel regidor del BES Juli Ibáñez, qui a més faria el paper de portaveu de l'anomenat Pacte de Progrés. La intenció era bona, no s'entén cap administració pública sense una política de comunicació, però passat gairebé un any el regidor responsable del departament s'ha mostrat objectivament ineficaç.
Només cal fer una ullada a la web municipal. Els continguts fan pena, no s'actualitza, i hi ha enllaços on fa mesos que no entra cap notícia. El resultat és que la utilitat és mínima.
El departament de comunicació no ha emés cap nota de premsa, i això que Arc Iris està subscrit, els regidors filtren pel seu compte el que els interessa a la premsa; l'alcalde, Eladi Mainar, remet al seu diari preferit fotos fent posis davant la màquina de netejar o davant les obres de la Font Menor, quan no assoleix les funcions de la regidora d'Educació per a denunciar el mal estat del col.legi públic; al regidor de Cultura i Esports, Juli Ibáñez, se li va la boca abans d'hora en l'assumpte del trinquet, emet la seua nota anunciant la compra, i es fa entrevistes per tot arreu al marge de la resta del govern; el regidor d'Urbanisme, Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, filtra pel seu compte notícies quan col.loca contenidors, cavallons, o posa taules de pic-nic a la Font del Cirer encara que després s'oculta a l'opinió pública el robatori del mobiliari, es fa fotos amb els atomitzadors, crida pel seu compte a Canal 9, etc. No obstant, no ha informat de que la Generalitat li està retenent el PGOU, ni de que l'única empresa interessada en fer el polígon industrial s'ha retirat. Són coses de les que s'ha d'informar, com ha fet el director de l'hospital Gregorio Marañón amb la mort del bebé Ryan.
I no és que l'Ajuntament no emeta notes de premsa, és que a més membres del govern han prohibit expressament facilitar informació i material gràfic a la web d'Arc Iris.
Hi ha una terrible descoordinació, cadascú va a vendre les seues faves, i no hi ha cap canal fluid i eficaç de comunicació amb la ciutadania llevat de l'arcaica megafonia.
La major errada en la política de comunicació, però, va vindre amb la Multaqa, un esdeveniment de caire internacional celebrat a Simat que no va tindre ressò ni a la premsa comarcal, desori protocolari a banda.
Encara que no és menor el despropòsit que va suposar la forma d'anunciar un referèndum sobre el camp de golf, filtrat a traïdoria a un sol mitjà de comunicació. Un referèndum, per cert, del que mai més se n'ha sabut.
Pel que fa a la comunicació de la gestió ordinària, senzillament no es fa, per no dir que es tracta d'ocultar informació. Per exemple, el passat 1 de juliol el Diari Oficial de la Província publicava un edicte de l'Ajuntament de Simat de la Valldigna sobre liquidació definitiva del projecte de reparcel·lació forçosa de la unitat d'actuació (UA-4). Una decisió important que no s'ha fet saber al poble, ni per ban, ni per premsa, ni per la web municipal.
I pel que fa al conveni amb la Universitat, de sort que el centre universitari té departament de comunicació, perquè sinó, ha passat una mosca.
La intracomunicació tampoc funciona. Entre Juli Ibáñez i Joan Serra en funcions d'alcalde, un per altre, han estat incapaços de fer arribar al regidor d'EU-Arc Iris la invitació per a acudir a determinats actes institucionals. Va passar en l'homenatge a un músic de Tavernes que es va fer a l'antic monestir un dia a les 20:00 hores. A les 19:30 Serra li demana a Juli que avise a Víctor Mansanet per mòbil, i Juli li contesta que si vol que l'avise ell, que ara no són hores.
Pel que fa a la programació festiva i cultural, s'anuncia sobre la marxa. Per exemple, la programació oficial d'aquest cap de setmana, batucada inclosa, s'ha donat a conéixer oficialment dijous. Del festival Corral Rock no s'ha fet cap publicitat, i a hores d'ara és difícil saber fins i tot els grups que intervenen. Això és així, es vullga o no es vullga, sota el risc de que quan es denuncia el Bloc i el BES traguen la gossada a mossegar.
Pel que fa al programa oficial de festes, a una setmana de que comencen encara no s'ha repartit. I no és que no s'ha repartit físicament el llibret, és que a dia d'avui encara no s'ha informat per cap mitjà del contingut del programa, ni a la web municipal, ni a la premsa, i ni tan sols a la web de Juli Ibáñez.
D'aquesta manera, al llarg del mes de juliol s'han fet actes que han quedat exclosos de la publicació, com ara la festa dels pilotaris, la revetlla de l'amic de Serra, la batucada, el contacontes, el Corral Rock, el festival de bandes de música, el cicle de cinema d'estiu, l'exposició de gais i lesbianes, la programació de la Fundació Jaume II a l'antic monestir, etc, etc. Tot corrents, mal fet, i mal publicitat.
Per tant, la primera experiència de departament de comunicació a l'Ajuntament de Simat es pot dir que ha estat frustrada. I ara el Bloc pot traure la gossada a mossegar.

91 comentaris:

Anònim ha dit...

No us calfeu el cap ni li doneu voltes. L'estratègia està clara: Arc Iris ja s'ha carregat a Serra, ara volen carregar-se al Bloc, Eladi difícilment repetirà de cap de llista, i provaran de fer govern al 2011 amb David d'alcalde, deixant al PP i al Bloc a l'oposició. Qui no vullga vore-ho que es pose una bena als ulls.

Anònim ha dit...

Arquers, sou uns impresentables.

Anònim ha dit...

Tampoc esperavem tanta cosa, ni del Bloc ni del Tripartit.
Primer perquè estan massa ocupats amb les seues fotos i segona perquè el poble els importa un pito
El que volen és poder fer com el capità Moro: "Enguany mane jo"

Anònim ha dit...

doncs jo opine que es supera tot el que hi havia abans que era NO RES.

mai s´anunciat res per la web, ara si, no hi havia cana feisbuc, ara si

no recorde l´ultim any on tots els caps de setmana de juliol hi havia activitat festiva, ara si

no sé, créc que l´estrategia arc iris esta clara: emmerdar tot el que siga bloc o esquerra de cara a llepar-li el cul al psoe o al seus aliats del pp.

Anònim ha dit...

ACI TOTS SABEM QUI SÓN ELS QUI LLEPEN EL CUL - A QUI SIGA- AMB TAL D´ACONSEGUIR UNA POLTRONA

Anònim ha dit...

el que vol, la poltrona, es MARC. Sanrecordeu de la carta, que li va enviar GERARDO?...sense insultar eeeeeeeee, sense insultar, ni amenasar....pero aclariu lo de la carta.

Anònim ha dit...

Ni Juli es Bermejo ni vosaltres el mundo. els que estimem a Juli sabem que no es mereix esta asquerosa campanya, pero el que es pitjor per vosaltres el que no se l´estimen també ho saben.
Tanta crítica de la batucagada se que vos posa catxondos, tot es publicitat.
Però mira...això també es publicitat per ell. una lleugera comparació del que s´ha fet fins ara en quan a programació cultural i comunicació vos deixa amb evidència.

Anònim ha dit...

JULI ÉS EL MILLOR REGIDOR DE LA HISTÒRIA DE SIMAT (i a Arc Iris té una rabia...)

Anònim ha dit...

Eh, ja te n'has passat, matxo. Serra és millor.

Anònim ha dit...

vull reconéixer la tasca que esta fent juli, que pot ser igual superior o inferior als altres, pero esta treballant pel poble, cosa que alguns no fan, ni a ell li feia tampoc ninguna falta clavarse si no hagues vullgut, adiferencia d´atres este no es funcionari ni te cap acord amb ningu per a que l´apropen a simat en cas de que guanyen uns o atres.
menys mal que a tots ens posen al final al lloc que ens mereixem, i vosaltres credibilitat 0

Anònim ha dit...

Abans hi ha via NO RES? Collos, pues heu estat mitja vida governant colomets, juanmes i aurelis.

Anònim ha dit...

i peps de l´ou, i baldomeros, i olegarios...

Anònim ha dit...

Vull reconéixer la voluntat i l'interés de Juli en fer les coses bé, però alhora vull deixar palesa la seua incapacitat. Cada cosa com siga.

Anònim ha dit...

De tot el que no han informat hi ha una cosa que em senta especialment mal. Qui ha llevat el carrer d'Al Tall? Només per això Juli se n'havia d'anar al carrer.

galan ha dit...

esta capacitat per a dirigir una multinacional on treballa i es gestionen millons d´euros, pero està incapacitat per treballar pel seu poble, on són 4 cagueraes...

ja ja ja

Anònim ha dit...

Eixe és el concepte que la gent del Bloc té de la gent del seu poble: quatre "cagueraes".

Anònim ha dit...

ni soc del bloc ni votare mai al bloc, pero repecte a les persones que treballen desinteressadament per la gent
ni molt menys votare arc sectaris iris

Anònim ha dit...

Vota a Serra.

Anònim ha dit...

jo, jo, jo

Anònim ha dit...

Vicent, tira ja de la manta!!!!!

Anònim ha dit...

Ojo amb l'enquesta, que Arc Iris està identificant els ip.

Anònim ha dit...

El Bloc ja ha tret la gossada a mossegar. Je, je.

Anònim ha dit...

pa que dius això, pa que ens decantem per l´opció que vol que guanye arc iris i sentir-nos presionats?

Anònim ha dit...

A vore. M'he llegit i rellegit l'article, i faig la següent pregunta: Alguna de les coses que es denuncien és mentida? Digueu-me si sí o si no abans de dir si Juli és el Capitán Araña o Pepe Gotera.

Anònim ha dit...

Hi han prou mentides. incorreccions i dades manipulades. pero sobre tot hi ha una campanya orquestrada perque Juli se´n vaja i ho envie a fer la ma, perque no trau un duro, li costa esforç personal i econòmic i li voleu deixar entendre que no val la pena.
pero ací estem els de la gossada que trau a passetjar per dir-li que no es pot fer mes programació cultural de la que fa, que ha posat en marxa moltes coses que donaran fruit en breu i que paga la pena el treball. que simat es un poble de puta mare.
signa un dels pit bulls.

Anònim ha dit...

No vos han deixat les enquestes les coses prou clares?
A l'anterior enquesta vareu votar 5 d'Arc Iris, no vos dona que pensar? No vos fa vore que sou uns marginats socials com heu sigut tota la vida?
No es doneu conter que EU pert votants a les locals per que esteu vosaltres? No vegeu que la cagueu constantment? A quin mon viviu?

Per molt de soroll que feu els trigos i victor no passeu de ser més que això, quatre marginats.
Espere que això de marginats vos dolga, ja que vosaltres i tots els que estem a aquesta web sabem que és aixina.
En un article fa un temps deieu que algunes persones de Simat volien contractar internet per a seguir aquesta pàgina. Pel que es reflexa a les enquestes eixes persones ja estan en la vostra contra. Ànim, aplegareu lluny.

Endavant Juli.

Anònim ha dit...

Endavant Juli!

(per cert, mira de contractar a Gerardo de cap de comunicació, que igual és això el que li pica, coneguent els correuets que s´envien entre ells...)

Anònim ha dit...

Vos recomane becadeta, un polvet si topa o vore el tour.
deixem de fer-li el caldo gros, esta estrategia ja fa pudor. Tots sabem el que s´ha fet al llarg de l´any el juliol que està fent-se i que a festes segur que Juli deixa el seu segell en la programació.
Deixeu-ho correr...no val la pena.

Anònim ha dit...

Guau, guau. Lladren, llavors l'arc cavalca.

Anònim ha dit...

Parlem de marginats? Ladi, serra, juanmaria?

Anònim ha dit...

Es de veres que juanmaria va intentar pactar l'alcaldia amb paco blasco en 1999?

Anònim ha dit...

Tot el que diu l'article es de veres pero la gossada del bloc diu que no importa perque tot es una campanya.

Anònim ha dit...

es de veres que victor (si d´esquerra unida) va pactar amb sebastian recolzar el PP a tot i totes? siiii! perquè així va ser i així és...

Anònim ha dit...

No. Ja t'he contestat. Ara contesta tu.

Anònim ha dit...

res del que diu l´articles es de veres...

l´únic que es de veres i comprobable és el que hi ha al carrer, a eixe que vosalters no es deixeu veure mai:

actes festius i culturals

cantautors valencians (...cada 9 d´octubre, no cada setmana, rufianes!)

un mes de juliol plagat d´actes

un campus esportiu municipal que és un èxit amb més de 50 xiquets tots els dies

anuncis de tots els actes per web, si eixa web que abans no servia per a res i ara s´anuncia tot

i sobretot, l´accessibilitat que hi ha si no eres un fonamentalista arcirisiá que pegues la cabotà a tot el que es anar en contra del poble

Anònim ha dit...

si, a la vista está que juanmaria va pactar!

jejeejejeejejeje

a simat estan al capdavant del partit un dels principals crítics amb la direcció del bloc, de la corrent d´esquerres i per això ha pactat també amb el PP de sebastián..

realidad virtual

Anònim ha dit...

Ara resulta que guli guli ha inventat les verbenes i el cine a la font gran. Res es feia abans. Pero, qui ha llevat el carrer al tall? Això si es nou. El gran misterio sin resolver.

Anònim ha dit...

Si guli guli no fa public el programa de festes jo el faig public solemnement: vaques, processons, un castell i la montecarlo.

Anònim ha dit...

Jo, jo, jo

Anònim ha dit...

gràcies jose victor per la exclusiva

Anònim ha dit...

De res pitbull.

Anònim ha dit...

va bé l´enquesta no?

els 5 d´arc iris que entren al dia ja han votat...

jajajajaja

Anònim ha dit...

Si, i els d l'ajuntament també.

Anònim ha dit...

Jo, jo, jo

Anònim ha dit...

I els de carrefur

Anònim ha dit...

I això que serra ara no pot votar de l'institut.

Anònim ha dit...

serra, qui es eixe?

ara no toca cremar a juli?

vaaaaa

Anònim ha dit...

Guli, guli. Agustina, agarrat els matxos.

Anònim ha dit...

He llegit làrticle i no m'ha convençut ni un pèl. Em pareix una obsessió per buscar fallos baix les pedres de gent amargada, I això que anava amb la ment oberta a reconeixer si tenieu algo de raó. A més a més m'ofen que si dic açò ja tinga que ser del Bloc i un gos mossegador.
M'havien dit que censuraveu els insults, Jo em senc insultat. O és que sols els vostres insults estan permitits?
Doneu eixemple contenint la vostra propia rabia al menys en els articles, que tenien que estar dirigits únicament a informar.

Anònim ha dit...

Per a informar ja està juli. O almenys això és el que hauria de fer. Esta és una web d'un partit, i l'article no insulta ningú, delicat, que eres un delicat. No estaveu acostumats a tindre oposició.

Anònim ha dit...

Amb la ment oberta. Ja, ja, ja. Recrimina els insults que no hi són, i ell mateix insulta.

Anònim ha dit...

Açò és massa. Quan u diu las verdades del barquero li diuen amargat, bla, bla, bla. Ací o fas palmoteo al tripartit o eres un amargat. Osti tu, quina forma d'entendre la política.

Anònim ha dit...

Una pregunat en ma casa pot votar el meu home també? o sols pot votar el paterfamilia?

Anònim ha dit...

jajajajajaj 22-5 en la teua web. t´ha quedat clar o et faig un gràfic? xe, que bó...que si. que si que estem contents amb juli

Anònim ha dit...

Sembla que el departament de comunicació funciona molt bé internament:
Ja han pasat l'ordre de votar-li un 10 a Juli.
Au, tots a la feina.

Anònim ha dit...

a vosaltre vos funciona mes malament. els de la vostra llista creuen que Juli està fent-ho bé i voten a favor.
au a la batucada.

Anònim ha dit...

Mosatros no manipulem.

Anònim ha dit...

No se quina ordre haura passat Juli però la vostra no l'heu votada ni vosaltres. Quina quadrilla

Anònim ha dit...

xe que bons sou, meu pase de puta mare, lleginvos......no, es deixeuuu guanyarrrrr.........a por ellosssssss............desperta ferrooooooooooo.... a per sert...eixe tal juli...eu fa be, al meins fa molt, no?

Anònim ha dit...

Les enquestes i referèndums es fan per a que la gent vote lliurement.
Algus ho tenen clar.
Si perden, l'enquesta està manipulada.
Si guanyen, es burlen del que promou l'enquesta diguent que no es vota ni ell.
Eixos son els demòcrates d'avui, acostumats a que sempre algú els diga que han de fer.

Anònim ha dit...

Benvingut al mon real on els partits sols fan enquestes per guanyar-les.
enhorabona a sixte per la batucada, va estar molt bé.
I seguiu pegant-li canya a Juli que ens posem catxondos de tanta publicitat gratuita.

Anònim ha dit...

A tu et posa catxondo una granera.

Anònim ha dit...

a mi em poso catxondo Juli, Juli, Juli.

Anònim ha dit...

amb els fets;

èxit total de la batucada (gent per tot el recorregut, alguns del grup dels "marginats" inclosos!)

final de tennis plena de gom a gom

i èxit d´assistència al contacontes


i suport total a qualsevol iniciativa popular, vinga d´on vinga !

(amargats!)

Anònim ha dit...

molta euforia bloquera veig jo per aqui, és veu que així disimuleu el descontrol que porteu i l'agravi de mitja llista del 2007 del BLOC que no vol saber res de vostros. NO SI TONTERIA NO US FAL NO: que bé ho fem, que guapos som i que re tontos que som

Anònim ha dit...

trigos i baldomeret....esteu amargats.....el que pareix mentira es que els de iu.no diguen res per asi.....no tenen internet, o tenen vergonya.

Anònim ha dit...

bona vesprada, funcionaris de pacotilla, sou uns amargats que sols teniu gelosia de una gran persona com JULI,aixo voldrieu tindrelo amb la vostra llista, covards ... no signa mai els articles de capcelera.... el llibre de les festes sempre es repartix despres de les festes de sant anna...aneu q sols voleu fer mal al poble de simat.

Anònim ha dit...

Quin títol!!! "NEFASTA POLÍTICA DE COMUNICACIÓ DE L'AJUNTAMENT DE SIMAT" i la enquesta 8 a 30 jejejje. No vos agarra un poc de depresió?? Esteu apunt de cel.lebrar les 50.000 visites rebent garrotades per tots els costats.

Anònim ha dit...

El problema es que justament eixa dada es quantificable i els numeros no tenen discusió possible.
Per tant qui es juga amb mi un euro per vot a que s´han fet mes actes culturals i s´ha acualitzat mes vegades la web de l´ajuntament en aquest any que en els tretze mesos del PP?

Anònim ha dit...

Ells això ja eu saben, tot açò forma part de la seua campanya.

Anònim ha dit...

hi havia una pel.licula que es deia el silencio de los corderos.
Com veig que no tinc èxit amb l´aposta en faré un altra:
pague dos a u a que tot i que amb el PP es va fer menys actes culturals i es va informar menys dels actes de l´ajuntament, arc iris crítica ara mes del doble a l´equip de govern. algú s´anima?

Anònim ha dit...

Sí que són tontets estos del bloc, sí. Que xupi guais, no els cal guela, no. Tot ho fan bé, fins els actes interns de partit oberts al public. Vaja contradicció. Son guais.

Anònim ha dit...

Vinga arquers, volem una nova noticia, per a vore per a on la cagueu ara.

Anònim ha dit...

La fiscalia de delictes informàtics, solta a La Cotorra
Els principals encausats a la ramificació valenciana del cas Gürtel

... i és que aquesta Cotorra, va jugar massa fort, i clar, es va cremar.

Per casualitat o no, les claus d´accés a La Cotorra de Simat, van estar desactivades durant uns mesos, fins que ja de nou està activada la web.

La coincidència en les denúncies que s´anaven fent públiques al cas Gürtel ha estat massa descarada, així que intentarem ser més cautelosos.

La bona notícia... TORNA LA COTORRA DE SIMAT!

http://lacotorradesimat.blogspot.com/

Anònim ha dit...

mira que bé juli i eladi tornen activar la seua pseudo pàgina institucional...

Anònim ha dit...

El corral rock un desastre per falta de publicitat.

Anònim ha dit...

el corral rock? eixe que actuaven tots grups castellans?

bé.

sap algú que això era dels festers del pla?

Anònim ha dit...

el concepte organitzar-col.laborar els arquers no el tenen clar:
la processo del corpus l´organitza l´esglèsia, col.labora l´ajuntament posant senyals i policia local.
igual que la batucada, igual que el corral rok.

Anònim ha dit...

Sí, però és obligació de l'Ajuntament publicitar tot el que es fa a Simat. Podem organitzar un concert de Bruce Springting, que si no el publicitem, aniran els quatre tontets del Bloc i la burra Doña Gimena.

Anònim ha dit...

Enguany al llibre de festes no ve anunciat el trigonasso?

Anònim ha dit...

a vore si mai s´ha publicitat res a simat que no fora a través dels bandos, i ara que es fa per tots els mitjans aneu a botar-li foc a tot, per culpa de que el color on s´assenta el regidor no és del vostre agrado

poseu-li nom a això, jo ho tinc clar

Anònim ha dit...

Jo li pose nom: eres un tontet del BES, xico bien, i estás preparante el ciri pa la provessó.

Anònim ha dit...

a l´anterior;

l´argument és digne de a qui tu defens, no cal parlar-ne més

raons: tonto, xico bien, bes, ciris.

ahh, quins grans penssadors

Anònim ha dit...

Menos mal que tenim a juli i al mono bubú per a pensar per tots.

Anònim ha dit...

Al de fa dos: un gran pensador haguera pensat com s'escriu el verb pensar abans d'escriure'l mal. Penssadorrrrr, que eres un penssadorrrr.

Anònim ha dit...

Vaig a definir un concepte que pareix que va guanyant acceptació entre la gent d'Arc Iris ara que s'acosta l'hora de repetir-lo.
El trigonasso:
Anàlogament al "chupinazo" dels San Fermins el trigonasso és l'acte que dona la benvinguda a les festes de Simat.
Consisteix en lo següent:
Un trigo, a poder ser el de major envergadura (per a major impacte) passa just abans de que llancen les enguiles per davant d'una colla de gent a la font gran armada amb poals, amb les finestres ben obertes i carregat amb la filla, per a donar-li exemple. A continuació, com si de un bouet es tractara, s'espera a un valent que li tire poalada. El valent (a poder ser xica i menor d'edat) quan llança la poalada és perseguit pel trigo i... ZAS!! TRIGONADA en els morros.
Amb aquest acte queden inagurades les festes.

D'açò ha informat Juli?

PD.-Ja que a aquest comentari no te cap insult, espere que no tingau la poca vergonya de censurar-me'l. Tampoc m'agradaria que intentareu justificar l'agressió per una poalada d'aigua al cotxe. Tampoc haurieu de negar-ho, ja que ho va vore tot el poble.

Anònim ha dit...

Un altre concepte que va guanyant adeptes: El CHUPONAZO: Et fas regidor del trio, et poses un sou de 330 euros al mes per a disimular, i després passes 3.500 euros al mes de despeses de representació per a anar "chuplant". Jo, jo, jo.

Anònim ha dit...

A l'anterior:
M'encanta que no pugues dir altra cosa sobre el meu comentari que canviar de tema. Ja que tragueu els draps bruts de tot el mon, be està que algú traga els vostres. No sé com Arc Iris pot acceptar en les seues files a un agressor de menors.
També m'agrada que no intenteu tirar-me a juí per estes declaracions. Sabeu que són totalment certes i cregueu que ja vareu tindre prou sort que la denuncia en contra vostra no va prosperar. No se a quin acord aplegarieu.
Cregueu que açò també deuen saber-ho els vostres lectors? O son massa tontos i només han de saber el que li poseu en bandeja?

Pues si xiquets, estos són els trigos.

Anònim ha dit...

yeeeeee, alto! todito te lo consiento menos que te metas con donya gimena.
per ahí si que no ehhh

Anònim ha dit...

Ves pregunta li a la família l'acord, ves.

Anònim ha dit...

un apunt

el bloc valorava molt negativament el sou de FUFÚ amb declaracions amb d'alló més sucoses i de repent va hi aproven un sou per un assessor d'esquerra per que si no hi havia pacte

el bloc aprova un codi ètic mesos abans d'agafar el poder i després se'l boten anant a processons

el bloc aprova una moció de recolzament de la música en valencia i fa coincidir el ball de disfresses amb un festival de música en valencia a la mateixa hora a benifairó i tinguent abans que ningú la informació de la convocatòria del festival i amb informació de primera ma d'aquesta programació

el regidor del bloc es permet el luxe de en privat pero amb megafonia decantar-se per un golf a simat sense consultar el seu col.lectiu, enmerdant prou i mangonejant tant el missatge electoral del 2007 com el sentir de la gent que els van votar

el bloc programa tres actuacionetes (salvant la de Pep Botifarra( que també va a Benifairó i que també tenien coneixement)

el bloc ho fa tot bé segons es desprenen dels 20.000 comentaris acolorats, destrellatats i sense seny

el bloc en definitiva es incapàs d'assumir responsabilitats, de fer autocrítica i efectivament les urnes segurament sabran valorar tanta prepotència i l'excés de maquillatge i polvos de talcó que intenten fer en l'anomenada operació BES, que no es ni menys, que una disfressa nacionalista d'allò més apropiada pel dia 1 a Simat

pero el missatge es que bé ho fem, que guapos som i que bé quedem

mentre els resultats son. Ajutament de Benifairó molest amb alcalde inclós, músics i cantants bocabadats i en definitiva una bona empastrada que no salva ni 60 amiguets votant tots junts un 10 en una enquesta d'un partit que no es el d'ells i en una web que han pres com columna rosa i decrèpita de la política simatera