divendres, 3 de juliol del 2009

COMENÇA EL CICLE DE CINEMA D'ESTIU A LA FONT GRAN

Diumenge 5 de juliol es projectarà a partir de les 22.30 la primera pel.lícula del cicle de cinema d'estiu a la Font Gran. La cinta escollida és "Mi gran boda griega". La sinopsi no té res a vore amb el Pacte de Progrés de Simat. Es tracta més bé d'una comèdia romàntica sobre la filla fadrina d'una família grega immigrant als Estats Units que no troba nuvi ni a les festes de singles, fins que de cop i volta apareix un xicot ben plantat que s'enamora d'ella, encara que li costa d'acceptar les peculiaritats d'una família política estrangera fidel als seus costums i tradicions.
Arc Iris avisa de que no s'hi instal.larà barra, i les consumicions caldrà fer-les, per tant, a Ca Sagasta o als xorrets de la Font. L'entrepà pot ser de baix braç.

29 comentaris:

Anònim ha dit...

En la verbena dels pilotaris hi harua barra, o em d'anar al bar?

Anònim ha dit...

Este acte és obert al públic, o només per als del BES que hagen decidit romandre a Simat després del congrés de dissabte?

Anònim ha dit...

avis urgent:
Arc iris obri una oficina per descobrir on està la moció, com es fa una acte a porta tancada on es convida a tothom i com es fa una piscina amb 25000€ i una serra de calar.

Anònim ha dit...

Has dit amb una serra de calar o que has calat al Serra.

Anònim ha dit...

ARCO.IU està buscant la moció Motera pels papers rancis de la OJE? On està la moció?

Anònim ha dit...

Prepareu-se queden no més 28 díes per l'adveniment "acontecimiento histórico de este planeta" será la coincidencia de la presidencia de Barack Obama en Estados Unidos , la de José Luis Rodríguez Zapatero en la Unión Europea y la segona era Serra en l'ajuntament de Simat(alcalde en funciones però fotre alcalde).

Anònim ha dit...

Que? rectifiquem les burrades anteriors. moció motera..acte obert a porta tancada i piscina a euro?

Anònim ha dit...

Hi ha que dir a la policia local que extreme la vigilancia no dessaparrega algun carrer en agost.
Avisats esteu.

Anònim ha dit...

Altre acte a porta tancada:

El Col·lectiu de Lesbianes, Gais, Transsexuals i Bisexuals de La Safor (CLGS), ha organitzat juntament amb l´Ajuntament de Simat, l´exposició "Lesbianes al Llarg de la Història", que s´inaugurarà el proper dilluns 6 de juliol a les 20:00h. a la Sala de Plenaris de l´Ajuntament de Simat, dins del marc del conveni de col·laboració que té signat l´Ajuntament de Simat al el CLGS.

Anònim ha dit...

ARC IRIS diu "

Els vehicles en circulació de més de 25 anys que tenen la consideració d'històrics estan exempts a Simat de pagar l'impost de circulació per un acord del ple promogut per una moció d'Arc Iris el passat mandat arran de les demandes de l'associació de motoristes, però la Diputació de València, que es fa càrrec de la gestió tributària de Simat, sembla que no té constància d'eixe acord, perquè any rere any els propietaris de vehicles històrics veuen carregat l'imposts als seus comptes corrents."
De burrades res, on està la MOCIÖ.
sols hi ha que contestar.
Meinys propostes virtuals i més fets.

Anònim ha dit...

La diputació no té constància,de moltes coses en la recaptació i als fets en remiteix meyns mal que ens durà el Wifii.
RUS,RUS,RUS,RUS,RUS,RUS,.......

Anònim ha dit...

No es complicat, dis-nos la data de l´acord i ho busquem nosaltres.

Anònim ha dit...

dilluns 17 de novembre de 2008 a les 20:00h, HI HAGUE UN PLE ,PER SUPOST EXTRAORDINARI ON ESTAVA EL PUNT DELS VEHICLES DE MES DE 25 ANYS.
A MANDAR QUE PA ESO ESTAMOS.

Anònim ha dit...

xe que reborinot eres, baldomeret, ja mos as contat , la pelicula ara que?

Anònim ha dit...

Ja tenim a l'insultaor de turno actuant de nou

Anònim ha dit...

Gent maleducada, ara sempre son els mateixos.Anim Victor. No ens possem a l´altura d´eixos personatges.

Anònim ha dit...

Dir-li borinot a Baldomeret es de maleducats, pero clavar-se amb els pares de politics locals algun ja mort es de sangoneres.
A la política no deuria valdre tot, i el moderador d´esta pàgina deuria de fer la seua faena.

Anònim ha dit...

"dilluns 17 de novembre de 2008 a les 20:00h, HI HAGUE UN PLE ,PER SUPOST EXTRAORDINARI ON ESTAVA EL PUNT DELS VEHICLES DE MES DE 25 ANYS."
Correcte, però podries dir on esta la moció en el mandat anterior?

Anònim ha dit...

"dilluns 17 de novembre de 2008 a les 20:00h, HI HAGUE UN PLE ,PER SUPOST EXTRAORDINARI ON ESTAVA EL PUNT DELS VEHICLES DE MES DE 25 ANYS."
Correcte, però podries dir on esta la moció en el mandat anterior?

Anònim ha dit...

Mira ni soc politic ni menge de la politica i el puc assegurar que mai he mengat ni mengaré,que sabera el del 17 de novembre és una casualitat i que vaig confirmar en la web del ajuntament en el apartat de bandos o paregut,el matiços que arribeu el politiquets d'este poble es de metge i per riure si no fora que els veins patim les vostres guerres particulars , ineficacies e incapacitats.
Per això vaig ficar la data del ple per vore si el enbafos de la mocio motera que estava ficant'ho en tots els articles ens deixava en pau,però no, es el teu dret com el meu poder dirte enbafos com a minim.
Com a vei i visitador d'esta web en molesta els filiprims,que discuteixen la coma i el punt,l'article,l'exclamació,veuen la cagera de mosca en la finestra del vei pero no veuen la caguera de bou en sa casa.....
Segurament el de la moció deu estar ben informat per xafar l'ajuntament.
Jo l'informació la tinc per la web municipal( amb poca actualització) ,esta web i alguna cerveseta al Bar Levante.
No més dir-te que m'agradaria saber a quin grup estas per no votarlo mentre estàs en ell.

Salut

Anònim ha dit...

La varitat Absoluta. Amen.
El que no de rao es que es diguen mentides. i es proliferen insult.
A per cert, que em dius del treball que et proporciona el PSOE?

Anònim ha dit...

No contesteu ningú a preguntes inutils.

Anònim ha dit...

A per cert, i a tu qui el porporciona el treball?

Anònim ha dit...

"No contesteu ningú a preguntes inutils." És una ordre? O va només per als teus?
Ja fa unes setmanes que visite la web de quan en quan i no se qui la escriu. És Marc Cabanilles? Victor? O més gent? O no es sap?
Eu dic per a posar-li cara a algunes noticies que em pareixen barbaritats.

Anònim ha dit...

Per començar podies posar-li cara als teus comentaris anònims. Aquesta web la fa Arc Iris, i si t'agrada la lliges, i si no, et compres còmics de Manolo e Irene.

Anònim ha dit...

No hem crec que les noticies que poseu ací siguen la opinió d'Arc Iris en conjunt. No puc creure que algunes de les coses que poseu ací siguen la veu del conjunt d'Arc Iris ja que crec que hi ha gent amb algo de trellat. Pense que la majoria de les coses que es posen ací son rabinades dels triguets que fan molt de mal a la resta del partit. He preguntat això per si algún arquer vol dir qui és realment la veu d'Aquesta web.
Quan siga jo el qui edite una web sabràs qui soc.

Anònim ha dit...

Tal i com està posant-se l´assumpte la veu d´aquest Blog es quasi exclusivament del BLOC, que són els qui més lligen i escriuen en aquesta pàgina.
Contestada la pregunta?

Anònim ha dit...

No soc del Bloc. Ni de ningún partit. El que passa és que al vostre mon de yupi qualsevol que vos critica és del Bloc ja que tots els del poble vos volen molt. Això de suposar que els vots d'EU a les europees son vots per a vosaltres se vos ha pujat al cap. A les locals no vos votaran ni els vostres pares.

Anònim ha dit...

No es fieu, aquest últim és del BLOC segur.